Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ezzel mondjuk egyetértek. a barca csapatként a legjobb,melybe pep is beletartozik.d írta:Teljesen irreleváns Guardiola összehasonlítása a többi edzővel. A Barcába lett tenyésztve a pasas játékosként és edzőként is. Meggyőződésem, hogy szinte senki nem végzett volna ilyen jó munkát, mint ő, de az is, hogy máshol nem tudott volna közel sem ilyen sikeres lenni.
Ilyen szempontok alapján nevezhetjük egyszerre a világ legjobb, vagy középszerű edzőjének is. Egy biztos: neki az ég világon semmiféle magyarázkodásra nincs oka. Persze senki nem tökéletes, lehet vitázni ezen meg azon, de majdnem 90%-ot kihozott egy csapatból 3 éven át. Ez az, ami számít.
ez esetben én jelentkezem,hogy nem értek hozzá. pep tökéletes a barcához,de nem raknám top5be,viszont 10be igen.looka írta:Plusz ugye ő nyert egy KEK-et az Aberdeennel.LG írta:Mondjuk azért Fergusson helyzete egészen más, neki azért több melója volt azzal a csapattal, mint Pepnek. Meg ami még nagyon különleges benne, h 2 nagy korszakot is tudott futni a MU-val, vagyis megtudott újulni.
Ettől függetlenül, aki nem ismeri el, hogy Pep minimum TOP10-es, de inkább TOP5-ös edző, az vagy vak, vagy nem ért ehhez a sporthoz.
Plusz ugye ő nyert egy KEK-et az Aberdeennel.LG írta:Mondjuk azért Fergusson helyzete egészen más, neki azért több melója volt azzal a csapattal, mint Pepnek. Meg ami még nagyon különleges benne, h 2 nagy korszakot is tudott futni a MU-val, vagyis megtudott újulni.
Mondjuk azért Fergusson helyzete egészen más, neki azért több melója volt azzal a csapattal, mint Pepnek. Meg ami még nagyon különleges benne, h 2 nagy korszakot is tudott futni a MU-val, vagyis megtudott újulni.számomra az az igazán paradox helyzet, amikor egy MU drukker mondja azt, h majd akkor ismeri el Pepet, ha máshol is bizonyít... egy ilyenre mit lehet mondani?
számomra az az igazán paradox helyzet, amikor egy MU drukker mondja azt, h majd akkor ismeri el Pepet, ha máshol is bizonyít... egy ilyenre mit lehet mondani?d írta:A wikipediáról másoltam, remélem kivételesen nem hülyeséget írtak oda.The award is based on the MARCA's subjective scoring system: in which a manager is scored out of three, each match, for his team's performances. The manager with the highest points total, in both La Liga and the Segunda División, at the end of the season is the winner.
Ha azt nézzük, hogy a bajnokságban mutatott meccseket osztályozzák, enyhén szólva is érthetetlennek tűnik elsőre Mourinho győzelme. Az előző évekhez képest ugyanis annyit tudott felmutatni, hogy csak egyik meccsen kellett megalázó vereséget elszenvednie a Barcelona ellen.
Viszont az, hogy a Marca osztja a díjakat mindjárt megmagyaráz sok mindent.
Egyébként érdekes, hogy olyan sokszor elhangzott régebben, hogy a csúcsra jutásnál csak a csúcson maradás a nehezebb, ehhez képest Guardiolát valamiért csak nem merik elismerni az ellenlábasok, mert még "nem bizonyított másik csapatnál", vagy "ilyen kerettel bárki megnyerne mindent", folytassam? Persze nem állítom, hogy Pep lenne a világ legjobbja, de amit el kell ismerni, azt el kell ismerni.
A wikipediáról másoltam, remélem kivételesen nem hülyeséget írtak oda.The award is based on the MARCA's subjective scoring system: in which a manager is scored out of three, each match, for his team's performances. The manager with the highest points total, in both La Liga and the Segunda División, at the end of the season is the winner.
Nincs több kérdésem bíró úr:)ab1daL írta:Elég ha annyit mondok, hogy a MARCA adja a díjat?zsoltfree írta:Egész érdekes cikk:
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... a-2080661/
Viszont ezen megakadt a szemem:
TROFEO MIGUEL MUNOZ (a legjobb edző)
1. José Mourinho (portugál, Real Madrid) 72 pont
2. Pep Guardiola (Barcelona) 66
3. Juan Carlos Garrido (Villarreal) 63
Mourinho mitől volt a legjobb edző????
Epic failure...zsoltfree írta:
José fantasztikus érzékkel épített fel egy csodás futball játszó csapatot Madridban, amely bebizonyította, hogy képes legyőzni még a Barcelona-t is.zsoltfree írta:Mourinho mitől volt a legjobb edző????
Elég ha annyit mondok, hogy a MARCA adja a díjat?zsoltfree írta:Egész érdekes cikk:
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... a-2080661/
Én egyáltalán nem vagyok abban sem biztos, h ebben a keretben benne van még 2-3 sikeres év. Sokan már 2x-3x BL győztesek már a keretből, e mellett VB ill. EB címük is van a spanyol játékosoknak. Messi 2x Aranylabdás, és könnyen meglehet, h hamarosan meg lesz neki a harmadik. Ezt a társaságot már borzasztó nehéz lesz motiválni. Viszont az ellenfelek meg mindig az aktuális legjobbat akarjál a trónról letaszítani, szóval ellenünk mindenki nagyon keményen oda fogja már magát tenni. Xavi és Puyol is már benne vannak a korban, igaz, egyenlőre még annyira nem látszik a teljesítményükön, de fiatalabbak már nem lesznek. Az ő pótlásuk pedig nem lesz egyszerű, az elmúlt több egy mint egy évtized ikonjai.Subinho írta:én úgy tudom az igazolásokat a sportigazgató intézi. kinézi és ajánlja a játékost (hacsak az edző nem kér valakit) és az edzővel megbeszélik a szükségességét, aztán a sportigazgató egyezkedik, tárgyal...
Pep nagyszerű edző, remélem marad még!!! az senkiben ne merüljön fel, hogy Ő lehet a Barca Fergusonja, mert:
1. Ő biztosan nem marad egy csapatnál sem 20 évig. Anno a Barcából is elment Itáliába, pedig az ő nevével kezdődött mindíg a kezdő csapat!!!
2. Ha látja, hogy nem megy, nem fogja megvárni, mint Rijkard, hogy 2 év szenvedés után végül elküldjék. Azonnal fel fog állni, mert szerinte ő már nem tud hasznára lenni a csapatnak.
Ebben a keretben még van 2-3 ilyen év, mint az utóbbi 3 és legkésőbb ez után Pep le fog lépni sajnos... Na akkor lesz rossz pár évig... a keresgélés időszaka, mint a 2000-es évek elején...
De addig ez a csapat mindent megnyerhet!!!
Nyilván van ilyen eset is, meg olyan is. De valahogy idén nem basztunk ki az ablakon irgalmatlan összegeket olyan játékosokra, akiknek fele se vált be. Mint mondtam: együtt hozzák meg a döntést. Idén nem volt Csiga 25 millióért. Nem volt Cacares 15-ért, nem Keirrisson 15-ért (őt aztán biztos nem Guardiola nézte ki), folytassam?Guardiola megmondja hogy nekem ez meg ez kell, próbáljátok megszerezni. Nem pedig Zubi mondja Guardiola-nak hogy figy már, ez a Mascherano gyerek tök ügyes. Ezt meg ezt tudja, nem kéne megszerezni? A kisebb neveknél persze a játékosmegfigyelők munkája szembetűnőbb. De azért a kezdőjátékosok mind szem előtt voltak mielőtt ide kerültek volna. Sőt, a meghatározó cserék is.
Nehogy már a végén kihozd azt, hogy a sportigazgató fejéből pattan ki hogy milyen keretünk legyen, mert fel is kötöm magam...Guardiola megmondja hogy nekem ez meg ez kell, próbáljátok megszerezni. Nem pedig Zubi mondja Guardiola-nak hogy figy már, ez a Mascherano gyerek tök ügyes. Ezt meg ezt tudja, nem kéne megszerezni? A kisebb neveknél persze a játékosmegfigyelők munkája szembetűnőbb. De azért a kezdőjátékosok mind szem előtt voltak mielőtt ide kerültek volna. Sőt, a meghatározó cserék is.d írta:Guardiola a rendelést leadhatja, de ez nem a Manchester City, hogy akit kinézünk az jön és punktum. Egy szóval nem állítottam, hogy a sportigazgató állítaná össze a keretet, ne adja számba semmit Mihu, amit nem mondtam. Zubi felelőssége elzavarni a játékosmegfigyelőket, az alapján ítélkezni, alternatívákat nyújtani Guardiolának, mérlegelni az anyagi lehetőségeket, kik férnek bele a pénzügyi keretbe és kik nem. Szerintem igenis nagy szerepe van ebben, azzal együtt, hogy természetesen Peppel együtt hozzák meg a végső döntést. És ezen van a hangsúly, nem lehet rábízni Guardiolára teljesen az igazolásokat.
Persze abba nem látunk bele, hogy a döntésbe mennyire vesz részt Zubi és mennyire vett részt Txiki, de szerintem nem lehet véletlen, hogy idén valahogy jobban sikerültek az új management alatt született igazolások.
Te meg nem tudom honnan szedted hogy Zubi mondja meg hogy ezt meg ezt fogjuk igazolni...tudtommal nem Zubi feladata összeállítani a keretet, hanem Guardiola-é...d írta:Vagy csak Zubi jobb sportigazgató, mint Txiki volt?![]()
Mindig elfelejtjük, hogy ez az ő felelősségük.