Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Dettó így vagyok vele. Lí-t már rég óta figyelem és elég sokat nyertem rajta, de nagy tornákon nem merek rá tenni. Sharapova ellen se fogok.visca el barca írta:ezt vhogy éreztem, de mégsem mertem jatszani... pedig 2.75-ért elég jó voltvisca el barca írta:hm érdekes. ha li meglepi holnap azarenkat, sztem siman behuzhatja afinalt is... kivancsi vagyok mi alapján adják az oddsokat.
ezt vhogy éreztem, de mégsem mertem jatszani... pedig 2.75-ért elég jó voltvisca el barca írta:hm érdekes. ha li meglepi holnap azarenkat, sztem siman behuzhatja afinalt is... kivancsi vagyok mi alapján adják az oddsokat.
hát a japók nem huztak bele elégg... még jo h nem jatszottam..faithnomore írta:Japán is belehúzhatna kicsit, meg kéne verni Perut az utolsó fél órában
várható kezdő:visca el barca írta:daffy írta:szerk: az argentin keretet látva komoly aggódásba kezdtem.
hol találni? keresem én is de sehol nem látom
daffy írta:szerk: az argentin keretet látva komoly aggódásba kezdtem.
Végső győztesvisca el barca írta:
igen, néztem, még jo h nem játszottam oket... a 4, meg 2. kiemelt viszont hozta, ok kellettek.
a noket viszont már párost sem tolok.... az 1. meg 2. kiemelt is kinyalt tegnap![]()
amugy kivancsi vagyok h a noknél most kit tartanak a legeselyesebbnek a vegso gyozelemre, mert elég gyengus lett itt a vegere a mezony..
igen, néztem, még jo h nem játszottam oket... a 4, meg 2. kiemelt viszont hozta, ok kellettek.daffy írta:hááát...a bryan testvérek még izzadnak rendesen.visca el barca írta:aztaszentségit![]()
én csak most nézem a federer-djokovic oddsot: 3.2-1.3kicsit alul van értékelve a 16x grand slam gyoztes...
én a héten teniszben már csak párosokat tolok, ott sokkal jobban jon a papirforma.
hááát...a bryan testvérek még izzadnak rendesen.visca el barca írta:aztaszentségit![]()
én csak most nézem a federer-djokovic oddsot: 3.2-1.3kicsit alul van értékelve a 16x grand slam gyoztes...
én a héten teniszben már csak párosokat tolok, ott sokkal jobban jon a papirforma.
A másik viszont egész szépet hozott. 83-55 lett a vége. Egyébként ezt a szelvényt én se gondoltam komolyan. Lenéztünk csajokat hesszelni a partra és hazafele maradt nálam némi kis pénz, gondoltam teszek egyet csak az izgalom miatt.visca el barca írta:Fernando írta:Servette vs. Bellinzona 2-3 gól (félidő: 2-0) - ezen fogok elcsúszni, stat:
hát ez már elszállt. nekem viszont orom, mert két szelon is rajta volt egyiken H felido, a masikon pedig servette tj.
igaz csak az egyik szelo jott le egy szolid 4x oddsal
Fernando írta:Servette vs. Bellinzona 2-3 gól (félidő: 2-0) - ezen fogok elcsúszni, stat:
Lehet,hogy egy isteni sugallat volt,hogy úgyis elment volna ha fogadsz.Hunter91 írta:Köszönöm Betsson sportfogadó iroda,hogy ma nem tudtam fogadni. Köszönöm az egész napos karbantartást.![]()
![]()
ja,tuti.fcbarca0827 írta:Mai:
U19 Török - Macedónia H
U19 Anglia - Montenegró H
U19 Svájc - Spanyol V
U21 Feröer - Észak-Ír V
Pavlyuchenkova - Schiavone V (1:2) (Ő tutira Francesca Schiavone és nem Francesco?)