Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ha gondolod nézz rá youtube-on. Röviden, chilei srác, egy igazi cselgép, a bicikli csel az élete, 90 percet végig fut oda-vissza a vonal mellett, eredményesnek is mondható abszolut, szép cselei vannak, de gól szerzésnél én úgy láttam az egyszerűségre megy.Védekezésnél nem tudom mennyire jó...albicelesteX írta:Nem sok Udinese meccset láttam szóval valaki homályosítson már föl,hogy mit is tud ez az Alexis Sánchez??
albicelesteX írta:Nem sok Udinese meccset láttam szóval valaki homályosítson már föl,hogy mit is tud ez az Alexis Sánchez??
Ez a majdnem akkora neve van már, mint Villának, azért kicsit erős. Sőt, nagyon erős... Az ajánlat annak a fényében különösen vicces, hogy korábban azt lehetett olvasni, hogy a Villareal 30 millióban állapította meg Rossi kivásárlási árát. Én örülnék Rossi érkezésének, de ha tényleg ez a valós ár, az azért csökkentené az örömömetd írta:Ha egy 29 éves Villáért 40-et fizettünk, akkor Rossi se lesz sokkal olcsóbb. Fiatalabb, de majdnem akkora neve van már.
A marca jelentette meg a cikket, de ha lenne realitás alapja az vmi csodás lenne. Egy ilyen jó védőt, ilyen "olcsón" megvenni nagyon nagy üzlet lenne. Én reménykedem, hogy mikor tárgyaltak Ibráról, akkor ő is szóba került, de nem tartom valószínűnek. A Milan legjobb védője és sztem a TOP5-ben is bent van. Jó lenne, ha jönne, de sztem nincs valós alapja. Vélemény?Thiago Silva érkezhet Maxwell helyett a Barcához?
A madridi marca.com értesülései szerint a katalán klub érdeklődik a brazil védő iránt, aki egy másik brazilt pótolhat a BL győztesnél.
Annak ellenére, hogy a minap arról lehetett olvasni a sport.es-en, hogy Pep Guardiola nem tervezi védő leigazolását, a Marca internetes portálja arról számol be, hogy a Milan védőjével erősítené meg védelmét a Barcelona.
A játékos, aki 2008-ban érkezett a milánói klubhoz, és 2016-ig köti szerződés 25 millióba kerülne, legalábbis ennyiben határozták meg az olaszok a lelépési árát. Ezt csökkentheti esetleg az, ha a Mino Raiola védenc Maxwellt beveszik a tranzakcióba, ám kérdéses, egyáltalán szükség van-e akkor a Thiago Silvára, amikor Piqué, Puyol, Abidal mellett olyan fiatalok állnak a klub rendelkezésére, mint Fontás, Bartra vagy Muniesa, nem beszélve a védekezésre alkalmas Busquetsről és Mascheranoról. (barcanoticias)
Rossiért még 30 misi is sok lenne, nem hogy mellé Bojan! Ez vagy akkora kacsa mint a ház - amire tippelek - vagy... Nem, ez csak kacsa lehet. El se tudom képzelni, hogy ezt meglépje a vezetőség, elvileg most direkt spórolunk, és bővítjük a keretet. Ez az transzfer teljes ellentéte lenne az eddigi átigazolási politikának - és véleményem szerint a józan észnek is... Bojant nem szabad eladni, van a gyerekben potenciál, csak tényleg meg kéne adni neki is a lehetőséget, amit anno kapott Pedro és Busi is - amikor nem ment nekik, a következő meccsen is kezdők voltak, míg Bojannál ilyet nem látni. Még Sanchezért sem fogadnám ezt el, max a 30 milliót...marquez2 írta:Nem tudom mi igaz belőle, de azt olvastam, hogy megtettük az első ajánlatot rossiért ami 30+boján. Inkább nem véleményezem
Ha egy így lenne akkor megint hatalmas hibát követnénk el Rossi azért nem ér majd 45 milliót.Még akkor is ha manapság mindenkinek borsos az ára.marquez2 írta:Nem tudom mi igaz belőle, de azt olvastam, hogy megtettük az első ajánlatot rossiért ami 30+boján. Inkább nem véleményezem
Valahol olvastam, hogy a Villarealnál olyasmit mondtak, hogy 25-30 millió között gondolkodnak. Remélem nem próbálunk meg felfelé licitálni.marquez2 írta:Nem tudom mi igaz belőle, de azt olvastam, hogy megtettük az első ajánlatot rossiért ami 30+boján. Inkább nem véleményezem
Egy picit sokallommarquez2 írta:Nem tudom mi igaz belőle, de azt olvastam, hogy megtettük az első ajánlatot rossiért ami 30+boján. Inkább nem véleményezem
valahogy én is így vagyok. a kettő közül inkább sanchezt nézném meg itt, de teljesen megértem, hogy miért inkább rossival képzeli el pep a dolgokat. és amit még hozzátennék, mert még nem láttam leírva az az, hogy rossi több gólt lő. a kapu előtt egyszerűen jobb, pedig chilei is ugyanúgy a támadósorba tolva játszott idén már. csatárösztönök, a másik pedig inkább a csatárokat segítő, területet nyitó játékos.socio66 írta: ahogy Bob írta,rossi megcsinálja amit kérnek tőle,hoz majd egy konstans jó szintet,beütögeti a maga góljait és ha jövőre is jól fog működni a csapat,akkor hasznos kiegészítő ember lehet.
sanchez-nél nem vagyok biztos benne hogy le lehetne limitálni úgy mint most villát például,vagy hogy visszazárna-e mindig,nem kezdene el egyénieskedni,kiszolgálná-e úgy messit mint pedro-ék,stb.
ettől függetlenül nekem az egyik személyes kedvencem és nagyon örülnék neki,de ismerve pep álláspontját,nem fog rizikózni és elhozzuk rossit.
angoloknak Angliában a helyükneobarca írta:Tudom, hogy semmi realitása meg minden, nem is azért nézem de én szívesen elnézném Downingot a csapatban... Mind a két szélen otthonosan mozog és ha kell csatárként is bevethető. Fiatal, gyors és tehetséges...
DE ne hurrogjatok le. Semmi realitása sajnos és nem is azért írtam. Csak megjegyeztem...
Stewart Downingra gondolsz???sztem nem rossz player. Keita helyett jó lenne.neobarca írta:én szívesen elnézném Downingot a csapatban...
Én is pont így gondolom. Rossi 25-30 millióért, Thiago fel az első csapatba majd jövőre JdS is és pont ezért nem kell Fabregas.Cooltiszo írta:...
szerintem meg nem rossz. sőt. nagyon jó. régen láttam ennyire tehetséges playert, és ő azért a serie a-ban tolja. csak drágalbasse írta:Pedig állitólag CR7 és Leo keverékének tartják.
http://www.youtube.com/watch?v=6puK4lwZToc
Hogy gonoszkodjak, Maradona utódból 3 válogatottat lehet kihozni….Tocy is jól megírta nagy a hype körülötte, Rossi meg bizonyított, ez döntő 2játékos között, aztán persze kiköthet itt, s várjuk tárt karokkal, de ebben a vezetésben jobban látom a szisztematikus igazolási politikát, s remélem nem is fogok, fogunk csalódni!lbasse írta:Pedig állitólag CR7 és Leo keverékének tartják.
Pedig állitólag CR7 és Leo keverékének tartják.ab1daL írta: Egy embert kicselez oké, de ott van még legalább egy, de talán két ember is. Akármennyire is tehetséges, nem egy Messi, hogy komplett védelmeket vegyen hülyére szerintem.
Olvasd el alaposabban amit írok!palesz77 írta:Ez a pokoli nehéz beleszokni a játékunkba szöveg meg a másik kedvencem. Mascherano, Maxwell, Alves, Adriano, Affelay, Henry, Villa, Touré stbstb.