MessiFan írta:BOSHBOSHBOSHBOSH még mindig röhögök ezen a videón

BOSHYBOSH
Köszönjük Shaq a Bostonban eltöltött az 1 évedet. Az utóbbi 2 évtized egyik legjobbja vonult vissza.
Grat a Miaminak. Szerintem nem az nba egyik legjobban védekező csapata, hanem a legjobb védekező csapata

. Lebron megmutatta a másik oldalát is Wade utolsó 5 perces statisztikája elképesztő.
Balubácsi! Te kiket csereberélnék kikre a Bostonnál ha te lennél a GM?:D
Cenya posztra mindenképp kell valaki.
Lol ezt már pont írtam a celtics topikba anno, most írhatnám mint fociban, hogy hozzuk Chubakkát, meg Shakirát meg mit tudom én

De ezekre nincs realitás!
Realitás az, hogy meg van kötve a keze Aingenek, de ha én lennék a GM elsődlegesen Dalambertet hoznám el, de a Miaminak is valószínűleg ő kell (és MLE-ért meglehetne szerezni), s valljuk be a 2 csapat közül most a Heat vonzóbb!Minden felvetés akkor nyer létjogosultságot ha lesz szezon!Mert jövőre KG-nek kifut egy több mint 20 milliós szerződése, amivel előrébb leszünk, persze addigra meglesz nyirbálva a sapka!
Na de Dalambert ha nem jön össze, akkor mindenféleképpen a draftban lehet bízni, azt már beszéltük, hogy Big Baby menne is maradna is, egy esetleges sign and trade után+ a mostani draftcetlinkkel (25ik hely) lehetne előrébb kerülni a Drafton, ahol ha minden igaz sok a magas posztú emberke!
A nagy 3ast nem hiszem, hogy megbontják, s ha azt nézzük nagyon cserealapunk nincs!Így hogy visszavonult Shaq, ettől függetlenül a 1,5 milliós szerződése marad a sapkában, nem eget rengető, de mindenhol spórolnunk kell, mert a titkos cél 2012 nyara Howard go to Boston

Greent meg kell tartani ez egyértelmű,, olyan kicsit mint Bojan, hogy látszik, hogy van benne, de még nyuszi!Ő és Rondo a 2 legatletikusabb játékosunk, a többiek felett már eljárt az idő, a tempókból élnek!Rivers maradása nagyon jó hír, bár ezzel az is biztos, nagy fiatalitás nem lesz, „mániája” a rutinos játékosok idehozatala!
Összegezve marad az MLE mint mozgástér (kb 5 millió dollár), amiből 1-2 embert tudunk hozni, de a mag marad, s esetleg Big Baby cserélésével egy atletikus 2-3as posztút tudunk hozni!Dalambert jó lenne, jó pattanózó, jól blokkoló, jó védő, támadásban nem lenne benne több mint 6-10 pont, de legalább a lyukunk be lenne tömve!
(S nem arra kell gondolni, hogy Dalambert kihasználná a zuhanyzó adta lehetőségeket, mielőtt Game lecsapná a magas lasztit, meg kellett jegyeznem

)
Igazából 2012 nyarára készülünk, még CP3re is írják, hogy lehet jönne (persze akkor Rondo menne)!Szóval akkor lesz számunkra izgalmas a dolog, most az offseason inkább arról szól, hogy mindenki maradjon egészséges
szerk: Ma ha minden igaz Méhes-Hollai-Bazska lesz a triumvirátus a meccsen, Hollai érdekesen ejti néha a neveket főleg NFL-ben Minneszóta, s társai, de nagy tudása van, Méhes Gábor meg iszonyat tud üvölteni, úgyhogy jó lesz ez, bár én Török Pétert nagyon bírom az ezer éves szorijaival, meg favicceivel