Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Idáig is itt voltam, csak magamban nem volt kedvem beszélni...Messithebest írta:Na végre nem egyedül![]()
Krojf írta:Senki nem figyelt...
Elkezdődött az NHL nagydöntője is!
Egy eléggé tapogatózós, de kiállításerős mérkőzésen Vancouverben 1-0-ra győzött a Canuks egy 16 másodperccel(!!!) a vége előtt ütött Torres góllal!
Markáns széria előtt állunk, akár 7 meccs is lehetséges.
Game2 szombatról vasárnapra virradóra 02:00-kor a Sport2-n és az ESPN America-n!
Ezután odafigyelni!!!
K.
Hát nem tudom, én örülnék neki, ha nagy játékos lenne, de jelenleg beleszürkült a Barcelonába és ezzel a teljesítménnyel még a Minnesootában sem tuti kezdő. Persze szurkolók neki, 08-as Olimpián nagyon szimpatikus volt, de azóta elég kevés ez a szakasos fellángolás tőle...Messithebest írta:Na ez nem rossz hír! Pár éve talán pont ők draftolták, csak aztán elment a Regal Barcahoz. Most visszamegy?Kicsit felerősödnének...Game90 írta:According to Wojo / Yahoo:
Ricky Rubio has reached an agreement with Minnesota to join the Timberwolves next season, league sources tell Y!
It's unclear whether Rubio signed agreement on Tuesday, or merely promised to exercise his Spanish buyout on July 1 and then sign with Minny.
Nevertheless, RIcky Rubio has committed to joining the NBA and playing for Minnesota in the 2011-'12 season, sources tell Y!
Na ez nem rossz hír! Pár éve talán pont ők draftolták, csak aztán elment a Regal Barcahoz. Most visszamegy?Kicsit felerősödnének...Game90 írta:According to Wojo / Yahoo:
Ricky Rubio has reached an agreement with Minnesota to join the Timberwolves next season, league sources tell Y!
It's unclear whether Rubio signed agreement on Tuesday, or merely promised to exercise his Spanish buyout on July 1 and then sign with Minny.
Nevertheless, RIcky Rubio has committed to joining the NBA and playing for Minnesota in the 2011-'12 season, sources tell Y!
HeheheheBob_Marley írta:de legalább a lyukunk be lenne tömve!
(S nem arra kell gondolni, hogy Dalambert kihasználná a zuhanyzó adta lehetőségeket, mielőtt Game lecsapná a magas lasztit, meg kellett jegyeznem)
Igazából 2012 nyarára készülünk, még CP3re is írják, hogy lehet jönne (persze akkor Rondo menne)!Szóval akkor lesz számunkra izgalmas a dolog, most az offseason inkább arról szól, hogy mindenki maradjon egészséges
szerk: Ma ha minden igaz Méhes-Hollai-Bazska lesz a triumvirátus a meccsen, Hollai érdekesen ejti néha a neveket főleg NFL-ben Minneszóta, s társai, de nagy tudása van, Méhes Gábor meg iszonyat tud üvölteni, úgyhogy jó lesz ez, bár én Török Pétert nagyon bírom az ezer éves szorijaival, meg favicceivel
Lol ezt már pont írtam a celtics topikba anno, most írhatnám mint fociban, hogy hozzuk Chubakkát, meg Shakirát meg mit tudom énMessiFan írta:BOSHBOSHBOSHBOSH még mindig röhögök ezen a videónBOSHYBOSH
Köszönjük Shaq a Bostonban eltöltött az 1 évedet. Az utóbbi 2 évtized egyik legjobbja vonult vissza.
Grat a Miaminak. Szerintem nem az nba egyik legjobban védekező csapata, hanem a legjobb védekező csapata. Lebron megmutatta a másik oldalát is Wade utolsó 5 perces statisztikája elképesztő.
Balubácsi! Te kiket csereberélnék kikre a Bostonnál ha te lennél a GM?:D
Cenya posztra mindenképp kell valaki.