2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én ezt kiegészíteném így:MessiFan írta:Dzsuzeppe Rossi azért lenne a legjobb megoldás szerintem, mert a 3 csatár agyon van játszatva és ők is emberek. Pont ezért érkezett Afellay de csak arra a fél évre érkezett ki a szélekre.
Ha érkezik Rossi akkor őt nyugodtan lehetne játszatni kezdőként még akár Messi helyén is. 30 milliót nyugodtan lehet áldozni rá mert megéri szerintem.
Bojan pedig.. Továbbra is ugyan az a szerep fog neki jutni...
Jövőre egy ilyen csapatot képzelek el:
Védők: Alves, Puyol, Piqué, Abidal, Adriano, Maxwell + Mascherano
Középpályások: Xavi, Ini, Busi, Thiago, Keita, Afellay + Mascherano
Csatárok: Messi, Villa, Pedro, Rossi, Bojan
20 fős keret.. Elég szerény, tudom
Például Botía. Mundon volt hír, hogy Botía-t is, illetve Thiagot is szeretettel látnák a csapatukban.noname írta:de játékosok bevonása tovább csökkentheti az árát.
állítólag barcelonában tárgyalt valami atleticos nagyfejes és felajánlotta kun-t.albicelesteX írta:Agüerot honnan szeditek?Valami link a forrásról?
1.nem láttam egy Udinese meccset se végig az idén, de videókat megnézegettem a srácról -> semmi extrát nem láttam a srácban, Pedronál meg kizárt, hogy jobban ellátná a feladatát (főleg hajtásban, védekezésben) + tiki-takába lehetetlen megmondani, mennyire lenne benne szerintem.socio66 írta:sanchez>agüero>rossi>neymar>willian
az első hely számomra megkérdőjelezhetetlen,az egyik személyes favoritom a srác,agüero és rossi nagyjából egy szinten van,de előbbiben valahogy több potenciált látok,neymar-al lehet hogy kapnánk egy varázslót,de azért félnék tőle,a shaktar-os arcot pedig egyszer láttam játszani,ellenünk,ott nem volt rossz,de azért nem az a kaliber,mint a többiek.
Nekem majdnem ugyanez, csak Neymart elfelejteném, Brazíliában bohóckodni nem nagy dolog, persze tehetséges, de addig meg a Sahtaros tag meg bizonyított valamit Európában is.socio66 írta:nálam az eddig felröppent nevek közül;
sanchez>agüero>rossi>neymar>willian
az első hely számomra megkérdőjelezhetetlen,az egyik személyes favoritom a srác,agüero és rossi nagyjából egy szinten van,de előbbiben valahogy több potenciált látok,neymar-al lehet hogy kapnánk egy varázslót,de azért félnék tőle,a shaktar-os arcot pedig egyszer láttam játszani,ellenünk,ott nem volt rossz,de azért nem az a kaliber,mint a többiek.
Azért mert egy Afellay-Bojan sokkal jobban tudja/tuda idén pótolni Villat/Pedrot, mint Keita Xavit vagy Iniestat.kristop írta:nem értem, hogy a támadósorba miért nem kéne neked a középpályára pedig miért. pont ugyanaz a helyzet. ha jön valaki az egyik helyre, a fiataloknak (bojan/thiago) nehezebb lesz a feladata. viszont akármelyik helyre is jön valaki (fabregas vs támadó) az a részleg minőségi lesz, az biztos.Sanama írta:Na mind1... Én inkább a középpályára hoznék valakit.
Szerintem Cecs nagyon túl van hypeolva.Már nem látom benne azt az alázatot, amit még 2-3 éve mutatott.Természetesen nem bánnám, ha jönne, mert akkor lenne egy ütős KP-nk, de nem ugornék kútba ha maradna.gianni írta:Cesc?Sanama írta:Ha megmondják,hogy Afellay és Bojan közül valaki megy, akkor oké, jöjjön Rossi.
De egyelőre még csak sejtjük, hogy akkor valamelyikőjüknek menni kell.
Na mind1... Én inkább a középpályára hoznék valakit.
nem értem, hogy a támadósorba miért nem kéne neked a középpályára pedig miért. pont ugyanaz a helyzet. ha jön valaki az egyik helyre, a fiataloknak (bojan/thiago) nehezebb lesz a feladata. viszont akármelyik helyre is jön valaki (fabregas vs támadó) az a részleg minőségi lesz, az biztos.Sanama írta:Na mind1... Én inkább a középpályára hoznék valakit.
Cesc?Sanama írta:Ha megmondják,hogy Afellay és Bojan közül valaki megy, akkor oké, jöjjön Rossi.
De egyelőre még csak sejtjük, hogy akkor valamelyikőjüknek menni kell.
Na mind1... Én inkább a középpályára hoznék valakit.
Sanama írta:
De figyelj már, ha nem nyújtottak elfogadható teljesítményt(teljesen igaz), akkor nem az lenne a logikus, hogy a csere játszik? Ez esetben Bojan? Vagy akár Afellay. De egyikőjük is hányszor játszott zsinórban 2x75percnél többet?
Én csak azt mondom,hogy ha a jelenlegi csatármennyiség nincs kihasználva, akkor minek ide még egy?Ha Villa 12meccses csendje közben nem fért be egy Afellay vagy Bojan 2-3meccsre, akkor majd lesznek jövőre 3man?!
Nem látom benne a következetességet. Vagy akkor mondják meg,hogy Bojan / Afellay mehet ahova akar.
De figyelj már, ha nem nyújtottak elfogadható teljesítményt(teljesen igaz), akkor nem az lenne a logikus, hogy a csere játszik? Ez esetben Bojan? Vagy akár Afellay. De egyikőjük is hányszor játszott zsinórban 2x75percnél többet?csababarca írta:Sanama írta: Persze. Már a 4. csatárunk Bojan is annyira fáradt,hogy muszáj venni valakit, mert egyszerűen annyira le van terhelve
Nem a fáradtságról beszélek.
De szerinted Villa meg Pedro értékelhetőt nyújtott tavasszal? leszámítva a BL-döntőt.
Nagyon gyengék voltak mindketten, és azért van ennek ahhoz is köze, hogy nem volt komoly konkurenciájuk. Azért ha ott liheg majd egy Rossi/Sanchez/Agüero akkor muszáj lesz teljesíteniük a kezdőért.
Vagy szerinted elég ez a keret? szerintem nem.
Egyedül a védelemre lehet azt mondani,hogy tökéletes.
Kp is foghíjas, támadósor is.
Sanama írta: Persze. Már a 4. csatárunk Bojan is annyira fáradt,hogy muszáj venni valakit, mert egyszerűen annyira le van terhelve
Persze. Már a 4. csatárunk Bojan is annyira fáradt,hogy muszáj venni valakit, mert egyszerűen annyira le van terhelvecsababarca írta:Agüero nem fog jönni, túl szép lenne őt Barca mezben látni.
Majd megy a fehérekhez,úgysincs elég csatár ott a kemény egy ékes rendeszerükhöz![]()
Rossi fog jönni, ez több mint valószínű szerintem.
70% Rossi, 25% Sanchez, 5% Kun.
Valamelyiküknek viszont jönnie kell, hogy lehessen rendesen forgatni a csapatot.
azt mondta,hogy marad spanyolországban,így real vagy barca. nektek pont kell egy ilyen típusú játékos,nekünk nem. rossinál is kopogtattok. ha rossi hozzátok megy,aguero hozzánk.LM10 írta:Sztem semmi nem lesz Agüeroból. Nagyon magas pénzt fognak érte kérni, nekünk meg nem létszükség a srác.