Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Szerintem Cecs nagyon túl van hypeolva.Már nem látom benne azt az alázatot, amit még 2-3 éve mutatott.Természetesen nem bánnám, ha jönne, mert akkor lenne egy ütős KP-nk, de nem ugornék kútba ha maradna.gianni írta:Cesc?Sanama írta:Ha megmondják,hogy Afellay és Bojan közül valaki megy, akkor oké, jöjjön Rossi.
De egyelőre még csak sejtjük, hogy akkor valamelyikőjüknek menni kell.
Na mind1... Én inkább a középpályára hoznék valakit.
nem értem, hogy a támadósorba miért nem kéne neked a középpályára pedig miért. pont ugyanaz a helyzet. ha jön valaki az egyik helyre, a fiataloknak (bojan/thiago) nehezebb lesz a feladata. viszont akármelyik helyre is jön valaki (fabregas vs támadó) az a részleg minőségi lesz, az biztos.Sanama írta:Na mind1... Én inkább a középpályára hoznék valakit.
Cesc?Sanama írta:Ha megmondják,hogy Afellay és Bojan közül valaki megy, akkor oké, jöjjön Rossi.
De egyelőre még csak sejtjük, hogy akkor valamelyikőjüknek menni kell.
Na mind1... Én inkább a középpályára hoznék valakit.
Sanama írta:
De figyelj már, ha nem nyújtottak elfogadható teljesítményt(teljesen igaz), akkor nem az lenne a logikus, hogy a csere játszik? Ez esetben Bojan? Vagy akár Afellay. De egyikőjük is hányszor játszott zsinórban 2x75percnél többet?
Én csak azt mondom,hogy ha a jelenlegi csatármennyiség nincs kihasználva, akkor minek ide még egy?Ha Villa 12meccses csendje közben nem fért be egy Afellay vagy Bojan 2-3meccsre, akkor majd lesznek jövőre 3man?!
Nem látom benne a következetességet. Vagy akkor mondják meg,hogy Bojan / Afellay mehet ahova akar.
De figyelj már, ha nem nyújtottak elfogadható teljesítményt(teljesen igaz), akkor nem az lenne a logikus, hogy a csere játszik? Ez esetben Bojan? Vagy akár Afellay. De egyikőjük is hányszor játszott zsinórban 2x75percnél többet?csababarca írta:Sanama írta: Persze. Már a 4. csatárunk Bojan is annyira fáradt,hogy muszáj venni valakit, mert egyszerűen annyira le van terhelve
Nem a fáradtságról beszélek.
De szerinted Villa meg Pedro értékelhetőt nyújtott tavasszal? leszámítva a BL-döntőt.
Nagyon gyengék voltak mindketten, és azért van ennek ahhoz is köze, hogy nem volt komoly konkurenciájuk. Azért ha ott liheg majd egy Rossi/Sanchez/Agüero akkor muszáj lesz teljesíteniük a kezdőért.
Vagy szerinted elég ez a keret? szerintem nem.
Egyedül a védelemre lehet azt mondani,hogy tökéletes.
Kp is foghíjas, támadósor is.
Sanama írta: Persze. Már a 4. csatárunk Bojan is annyira fáradt,hogy muszáj venni valakit, mert egyszerűen annyira le van terhelve
Persze. Már a 4. csatárunk Bojan is annyira fáradt,hogy muszáj venni valakit, mert egyszerűen annyira le van terhelvecsababarca írta:Agüero nem fog jönni, túl szép lenne őt Barca mezben látni.
Majd megy a fehérekhez,úgysincs elég csatár ott a kemény egy ékes rendeszerükhöz![]()
Rossi fog jönni, ez több mint valószínű szerintem.
70% Rossi, 25% Sanchez, 5% Kun.
Valamelyiküknek viszont jönnie kell, hogy lehessen rendesen forgatni a csapatot.
azt mondta,hogy marad spanyolországban,így real vagy barca. nektek pont kell egy ilyen típusú játékos,nekünk nem. rossinál is kopogtattok. ha rossi hozzátok megy,aguero hozzánk.LM10 írta:Sztem semmi nem lesz Agüeroból. Nagyon magas pénzt fognak érte kérni, nekünk meg nem létszükség a srác.
Én személy szerint örülnék neki. Nem tudom mennyi esély van rá, de őt Sanchez és Rossi elé is helyezném. Egyrészt spanyol bajnokságból jönne, és jó pár cimborája van már itt.ab1daL írta:José Luiz Perez Caminero, az Atma sportigazgatója ma Barcelonában tárgyalt a vezetőkkel, nem tudni miért. Vagyis igen, valószínűleg Agüero miatt érkezett.
logika FAILZibra16 írta:André Santos érkezni fog a nyáron mert a nemzeti sport azt állítja
De azért még hozzuk Forlánt is onnanTocy írta: Ebben az Atleticoban mindenki keresi önmagát most már...de persze lehet, hogy igazatok vanJöjjön Sanchez, őt egyikünk se szeretné kimondottan, és meg van oldva
![]()
off: Én meg Garnettet és Rondot is![]()