Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jól kell eligazolni. az rettentő sokat számít. a gond tényleg az,hogy jelenleg erőfoci van. neymar 10 éve nagy király lehetett volna,de bízom abban,hogy ismét eljő a technika kora. fiatal még,végül befuthat.gergo9 írta:Nem tudom nem arra tart a labdarúgás hogy Neymar valaha is felérjen a legnagyobbak közé. Meg kell nézni a jelen klasszis, elismert támadóit a tényleges szűk elitet.daffy írta:mi kéne még bele?
Neymarban már most nincs meg a maximális alázat úgy hogy szinte még sz*rt sem ért el a futballban.
Fizikumáról nem is beszélve tegnap láttam egy összefoglalót a bohóc ligájukban is nevetséges könnyen elnyomják esik kel.
Nyilván lehet erősíteni de jócskán veszítene a sebbeségből(amiből jóformán él) méreteit tekintve.
Nem igazán jósolok neki túl fényes jövőt.
Nem tudom nem arra tart a labdarúgás hogy Neymar valaha is felérjen a legnagyobbak közé. Meg kell nézni a jelen klasszis, elismert támadóit a tényleges szűk elitet.daffy írta:mi kéne még bele?
egyfelől megértem a srácot,mert piszok fiatal és tehetséges,másrészről pedig tényleg edző kell neki. nálatok jó helye lenne,nálunk viszont lutri. jól döntött,hogy nem távozik idénvisca el barca írta: egy kis alázat a labdarugas iránt. nem vagyok jós, de nem tul nagy jövőt jósolok neki, hacsak nem vfeszik vmelyik edzo komoly kezelésbe
egy kis alázat a labdarugas iránt. nem vagyok jós, de nem tul nagy jövőt jósolok neki, hacsak nem vfeszik vmelyik edzo komoly kezelésbedaffy írta:mi kéne még bele?gergo9 írta:...Neymarban a tehetség megvan hogy hatalmas játékos legyen de azonkívül semmi.
ő a psg-ben bizonyított,neymarnak még esélye sem volt rá. eddig kihozta a maxot a karrierjéből szerintem.Mr. Master írta: lsd. Ronaldinho
lsd. Ronaldinhodaffy írta:mi kéne még bele?gergo9 írta:...Neymarban a tehetség megvan hogy hatalmas játékos legyen de azonkívül semmi.
mi kéne még bele?gergo9 írta:...Neymarban a tehetség megvan hogy hatalmas játékos legyen de azonkívül semmi.
Egyértelmű.socio66 írta:pedro-t azért nem venném ki a kezdőből egyelőre,érkezzen bárki is.
rossi nem klasszikus középcsatár. az ő játékát úgy lehetne leírni, hogy támadó, mivel a támadószekció bármely részén tud játszani. nilmarral ketten azt csinálták a villarrealban, hogy összevissza cserélgették a helyüket elől, hol szélen, hol középen, hol visszavonva volt.westerngom írta:- részemről vihetik....., nincs szükségünk középcsatárra, mert annak ott van Villa és valószínűleg a gólvágó csukáját is megtalálná, ha az eredeti helyére (középre) kerülne a szélről! A vérbeli bal szélső támadó kellene..., de igazán már azt sem értem, hogy Afellaytól miért akar mindenki szabadulni, mikor szélre egy kis bizalommal/ játéklehetőséggel akár ki is nőhetné magát!!?
Valóban, meg kell várni hogy Pedrito mit nyújt, dehogy ha jön Kun, akkor az biztos hogy keményen meg kell dolgozni a kezdőért.socio66 írta:pedro-t azért nem venném ki a kezdőből egyelőre,érkezzen bárki is.
idén is meglőtte a maga góljait,húsz fölött zárt,ami azért nem rossz és szokásához híven a nagy meccseken is betalált.
emellett nagy munkát végez,visszazár,védekezik,dolgozik egész meccsen,nálam abszolút övé a kezdőtagság jövőre,aztán meglátjuk.
- részemről vihetik....., nincs szükségünk középcsatárra, mert annak ott van Villa és valószínűleg a gólvágó csukáját is megtalálná, ha az eredeti helyére (középre) kerülne a szélről! A vérbeli bal szélső támadó kellene..., de igazán már azt sem értem, hogy Afellaytól miért akar mindenki szabadulni, mikor szélre egy kis bizalommal/ játéklehetőséggel akár ki is nőhetné magát!!?El fanático írta:A "The Sun" állítása szerint a Tottenham is bejelentkezett Rossiért, de mind a Villareal, mind Rossi ügynöke leszerelte őket, mondán: ők a Barcelonával tárgyalnak.
A " The Sun" továbbá idézi Rossi ügynökének szavait:
" The market price for Rossi is between £22million and £26million and we're negotiating with Barcelona. "
A Tottenham állítólag megadná a 26 millió Eurót, de a Villareal 30 milliót kér - minimum.
Amennyiben valóban akarjuk a Rossi-transzfert, akkor csak remélhetjük, hogy a skótók, méltóan a hírnevükhöz, eléggé "skótok" lesznek és nem verik fel az egekig Rossi árát...
Valami külföldi honlapon olvastam egy elemzést, amiben pont erről beszéltek. Akkor jönne ez a dolog jól, ha futni kéne az eredmény után, és az ellenfél betömörülne. Akkor jöhetne a szűrő helyett Cesc.kakasugynok007 írta:Fabregast amolyan fura szerepkörben képzelem el.Fel menne támadni és a védekezést is elősegítené.
http://www.footballuser.com/125407/FC_Barcelona
sade-sadedaffy írta:idén nem megy sehova.splinter írta:Jajjj..... Nem akarom Rossit!!:( Neymar-t akarom!!!!!!!!!!!!
idén nem megy sehova.splinter írta:Jajjj..... Nem akarom Rossit!!:( Neymar-t akarom!!!!!!!!!!!!
Nekem is.Neki örülnék a legjobban.Fecooo írta:sose fogunk 3 tkp-vel felállni...kakasugynok007 írta:Fabregast amolyan fura szerepkörben képzelem el.Fel menne támadni és a védekezést is elősegítené.
Agüero egyébként titkos favoritom, hiába szürkült bele a matracosok közé, a legjobb barátja mellett meg tudna újulni szvsz...
Gil egyébként inkább rábeszéli, h ide jöjjön, mintsem, h elengedje a városi riválishoz, ezt könnyedén el tudom képzelni...
ebben az esetben viszont olcsóbban is el lehetne hozni sztem
nálunk perez mondta,hogy nem akar balhét az atm-dal,így nem jelentkezünk be érte. ez volt egy-másfél hete kb.Fecooo írta: Gil egyébként inkább rábeszéli, h idejöjjön, mintsem, h elengedje a városi riválishoz, ezt könnyedén el tudom képzelni...
sose fogunk 3 tkp-vel felállni...kakasugynok007 írta:Fabregast amolyan fura szerepkörben képzelem el.Fel menne támadni és a védekezést is elősegítené.
messi középen,fabregas padon. xavit pótolni érkezne,nem hiszem,hogy busi padra szorulnakakasugynok007 írta:Fabregast amolyan fura szerepkörben képzelem el.Fel menne támadni és a védekezést is elősegítené.