2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Valami külföldi honlapon olvastam egy elemzést, amiben pont erről beszéltek. Akkor jönne ez a dolog jól, ha futni kéne az eredmény után, és az ellenfél betömörülne. Akkor jöhetne a szűrő helyett Cesc.kakasugynok007 írta:Fabregast amolyan fura szerepkörben képzelem el.Fel menne támadni és a védekezést is elősegítené.
http://www.footballuser.com/125407/FC_Barcelona
sade-sadedaffy írta:idén nem megy sehova.splinter írta:Jajjj..... Nem akarom Rossit!!:( Neymar-t akarom!!!!!!!!!!!!
idén nem megy sehova.splinter írta:Jajjj..... Nem akarom Rossit!!:( Neymar-t akarom!!!!!!!!!!!!
Nekem is.Neki örülnék a legjobban.Fecooo írta:sose fogunk 3 tkp-vel felállni...kakasugynok007 írta:Fabregast amolyan fura szerepkörben képzelem el.Fel menne támadni és a védekezést is elősegítené.
Agüero egyébként titkos favoritom, hiába szürkült bele a matracosok közé, a legjobb barátja mellett meg tudna újulni szvsz...
Gil egyébként inkább rábeszéli, h ide jöjjön, mintsem, h elengedje a városi riválishoz, ezt könnyedén el tudom képzelni...
ebben az esetben viszont olcsóbban is el lehetne hozni sztem
nálunk perez mondta,hogy nem akar balhét az atm-dal,így nem jelentkezünk be érte. ez volt egy-másfél hete kb.Fecooo írta: Gil egyébként inkább rábeszéli, h idejöjjön, mintsem, h elengedje a városi riválishoz, ezt könnyedén el tudom képzelni...
sose fogunk 3 tkp-vel felállni...kakasugynok007 írta:Fabregast amolyan fura szerepkörben képzelem el.Fel menne támadni és a védekezést is elősegítené.
messi középen,fabregas padon. xavit pótolni érkezne,nem hiszem,hogy busi padra szorulnakakasugynok007 írta:Fabregast amolyan fura szerepkörben képzelem el.Fel menne támadni és a védekezést is elősegítené.
atletico sportigazgatója tárgyalt barcelonában. mivel más játékos nem nagyon érdekelhet minket onnan, ezért jött az, hogy agüeroról van szó. tegnap állítólag felajánlották nekünk, ma pedig volt valami összeülés. ebből lett összerakva, hogy tárgyalunk érte. ami persze lehet, hogy nem igaz, de ilyenkor ilyenekről szoktunk beszélgetnialbicelesteX írta:Agüerot honnan szeditek?Valami link a forrásról?
Én ezt kiegészíteném így:MessiFan írta:Dzsuzeppe Rossi azért lenne a legjobb megoldás szerintem, mert a 3 csatár agyon van játszatva és ők is emberek. Pont ezért érkezett Afellay de csak arra a fél évre érkezett ki a szélekre.
Ha érkezik Rossi akkor őt nyugodtan lehetne játszatni kezdőként még akár Messi helyén is. 30 milliót nyugodtan lehet áldozni rá mert megéri szerintem.
Bojan pedig.. Továbbra is ugyan az a szerep fog neki jutni...
Jövőre egy ilyen csapatot képzelek el:
Védők: Alves, Puyol, Piqué, Abidal, Adriano, Maxwell + Mascherano
Középpályások: Xavi, Ini, Busi, Thiago, Keita, Afellay + Mascherano
Csatárok: Messi, Villa, Pedro, Rossi, Bojan
20 fős keret.. Elég szerény, tudom
Például Botía. Mundon volt hír, hogy Botía-t is, illetve Thiagot is szeretettel látnák a csapatukban.noname írta:de játékosok bevonása tovább csökkentheti az árát.
állítólag barcelonában tárgyalt valami atleticos nagyfejes és felajánlotta kun-t.albicelesteX írta:Agüerot honnan szeditek?Valami link a forrásról?
1.nem láttam egy Udinese meccset se végig az idén, de videókat megnézegettem a srácról -> semmi extrát nem láttam a srácban, Pedronál meg kizárt, hogy jobban ellátná a feladatát (főleg hajtásban, védekezésben) + tiki-takába lehetetlen megmondani, mennyire lenne benne szerintem.socio66 írta:sanchez>agüero>rossi>neymar>willian
az első hely számomra megkérdőjelezhetetlen,az egyik személyes favoritom a srác,agüero és rossi nagyjából egy szinten van,de előbbiben valahogy több potenciált látok,neymar-al lehet hogy kapnánk egy varázslót,de azért félnék tőle,a shaktar-os arcot pedig egyszer láttam játszani,ellenünk,ott nem volt rossz,de azért nem az a kaliber,mint a többiek.
Nekem majdnem ugyanez, csak Neymart elfelejteném, Brazíliában bohóckodni nem nagy dolog, persze tehetséges, de addig meg a Sahtaros tag meg bizonyított valamit Európában is.socio66 írta:nálam az eddig felröppent nevek közül;
sanchez>agüero>rossi>neymar>willian
az első hely számomra megkérdőjelezhetetlen,az egyik személyes favoritom a srác,agüero és rossi nagyjából egy szinten van,de előbbiben valahogy több potenciált látok,neymar-al lehet hogy kapnánk egy varázslót,de azért félnék tőle,a shaktar-os arcot pedig egyszer láttam játszani,ellenünk,ott nem volt rossz,de azért nem az a kaliber,mint a többiek.
Azért mert egy Afellay-Bojan sokkal jobban tudja/tuda idén pótolni Villat/Pedrot, mint Keita Xavit vagy Iniestat.kristop írta:nem értem, hogy a támadósorba miért nem kéne neked a középpályára pedig miért. pont ugyanaz a helyzet. ha jön valaki az egyik helyre, a fiataloknak (bojan/thiago) nehezebb lesz a feladata. viszont akármelyik helyre is jön valaki (fabregas vs támadó) az a részleg minőségi lesz, az biztos.Sanama írta:Na mind1... Én inkább a középpályára hoznék valakit.
Szerintem Cecs nagyon túl van hypeolva.Már nem látom benne azt az alázatot, amit még 2-3 éve mutatott.Természetesen nem bánnám, ha jönne, mert akkor lenne egy ütős KP-nk, de nem ugornék kútba ha maradna.gianni írta:Cesc?Sanama írta:Ha megmondják,hogy Afellay és Bojan közül valaki megy, akkor oké, jöjjön Rossi.
De egyelőre még csak sejtjük, hogy akkor valamelyikőjüknek menni kell.
Na mind1... Én inkább a középpályára hoznék valakit.
nem értem, hogy a támadósorba miért nem kéne neked a középpályára pedig miért. pont ugyanaz a helyzet. ha jön valaki az egyik helyre, a fiataloknak (bojan/thiago) nehezebb lesz a feladata. viszont akármelyik helyre is jön valaki (fabregas vs támadó) az a részleg minőségi lesz, az biztos.Sanama írta:Na mind1... Én inkább a középpályára hoznék valakit.