Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ozsimiki írta: ezt a szerencsétlent mint Dzsudzsák, Uram ég...jó nagy bal....
maradt volna PSV-nél akkor, de az összes ilyet elítélem nagyon, aki (már így is jól él,és meg lesz mindene valószínű élete végéig) a pénzt ennyire előtérbe helyezi, a pályafutása kárára is. Ezek leszarják,h mit érnek el a fociban, ha egy megye 3as kínálna neki milliárdokat, akkor oda menne.
Szóval menjen csak el, remélem nem is hallok róla semmit Europa szinten, megérdemli.
Nem maradhat, mert ha nem tudják eladni Dzsudzsákot tönkremegy a klub. Amúgy is süllyed a középszerűségbe a PSV.Ibrahim Afellay írta: hát én a helyébe akkor maradtam volna inkább PSV-be....
Dagesztán nem Szibériában van. Melegebb éghajlat, mint Magyarország. És ha még Moszkvában is élnek: ennyi pénzből telik a fűtésszámlára.hát de oroszországba milyen hideg szokott lenni....és ott lennének amugy....
Az ellenkezőjét meg még kevésbé mondta bárki is. Egyedül a Hamburgot lehet tudni, hogy megkeresték, de ők sem tudtak megállapodni a PSV-vel. Az, hogy naponta jelenik meg róla cikk a magyar sajtóban semmit nem jelent. Ennyi pénzért nem kell másnak, csak az újgazdag oroszoknak, ez van. Eléggé kényszerpályára került Dzsudzsák érzésem szerint.Meg am is azt senkis e mondja már h csak ök akarják vinni
általában egyetértek veled, de most nagyon nem.d írta:Abba belegondoltatok okosok, hogy senki más nem tett érte ajánlatot? Mintha olyan bazi sok választási lehetősége lett volna...
Amúgy meg Dagesztán melegebb éghajlatú, mint Magyarország.
még okosok....d írta:Abba belegondoltatok okosok, hogy senki más nem tett érte ajánlatot? Mintha olyan bazi sok választási lehetősége lett volna...
Amúgy meg Dagesztán melegebb éghajlatú, mint Magyarország.
Haladás játékos.(Egy Hali meccsen anno mellette ültem mer' sérült voltLionel85 írta:Ő most melyik? Aki volt a Liverpool játékosa, aki a spanyol másodosztályban is játszott, vagy a testvére/névrokona? Tehetséges játékos? Remélem beválik!Fernando írta:Simon Ádám
HaladásPalermo
Ő az ikertestvére. A 'pool-os Simon Exelcisor (szerintem nem jól írtam) Rotterdamba játszik.Lionel85 írta:Ő most melyik? Aki volt a Liverpool játékosa, aki a spanyol másodosztályban is játszott, vagy a testvére/névrokona? Tehetséges játékos? Remélem beválik!Fernando írta:Simon Ádám
HaladásPalermo
Ő most melyik? Aki volt a Liverpool játékosa, aki a spanyol másodosztályban is játszott, vagy a testvére/névrokona? Tehetséges játékos? Remélem beválik!Fernando írta:Simon Ádám
HaladásPalermo
Tényleg komolyan veszi a Bayern, hogy jövőre meg akarják nyerni a Münchenben záródó BL sorozatot.
Mindkettő jó igazolás, hiányposztra. Egy normális középhátvéd nem ártana, és akkor egész jó kerete lenne a Münchennek. Jövőre számolni kell velük.bence-barca írta:Neuer, Rafinha Bayern M.
Én ezzel tisztában vagyok. Nagyon jó volt ő balhátvédként is, DE amiért ennyire felkapott lett, amiért klasszisnak tartják, az az teljesítmény, amit balhátvédként nyújt. Nem olyan mint Abidal esete, mert ő mind2 poszton kb. ugyanolyan szintű teljesítményt tud nyújtani. Inkább Iniestához hasonlítanám: ő bal szélen is nagyon magas színvonalon játszik, de az a poszt ahol a legjobban kihasználhatóak a képességei, ahol igazán világklasszis teljesítményt tud nyújtani, az a középpályán van Xavi mellett.geridoss írta:Bale eredetileg balhátvéd. Ez ugyanaz a tészta, minthogy nálunk Abidal nem középső védő, de tud azt játszani, elég magas szinten. A walesi ugyanígy van a balszélső poszttal, tud ott játszani, sőt, nem is akárhogy. De akkor is balhátvéd az eredeti posztja.
Bale azért többet mutatott eddig mint Wan Der Wiel. De a megoldás akkor is Alves hosszabbítása. Bale meg maradjon a Spursbe kell még oda a fiú.víscaelbarca!forever írta:Akkor sem kell Bale, ha Alves elmegy. Inkább Wan der Wiel jöjjön.
De remélem Alves aláírja a hosszabbítást, mert ha nem akkor.
Akkor sem kell Bale, ha Alves elmegy. Inkább Wan der Wiel jöjjön.Ilúvatar írta:max ha alves nem írja alá a hosszabbítást akkor jöhet Bale, nem?
igaz, hogy az már jobboldal, de sztem ott is tudna játszani.
És szerintem Neymar is baklövés lenne!Tökéletesen fel van építve a csapat, mindenki tudja a helyét, mind védekezésben mind támadásban, nem látom értelmét ezt megbontani!Neymarról nem tudom elképzelni, hogy 100 százalékig a csapatért áldozná be magát!Inkább akkor Llorente, de ő meg nem hiszem, hogy jönne!Én ahogy nyáron is Cazorlát, nagyon szívesen látnám!Jó munkásember, gyors, ismeri a társaságot, meghatározó folyamatosan az egész Ligát figyelembe véve!barca0417 írta:egyetértek, hogy Bale nem kell ide. Alapból tényleg balhátvéd volt, de nem véletlen szorította ki Assou-Ekotto arról a posztról. Később Balszélsőként bevált, de nekünk az égvilágon semmi szükségünk nincs rá.