Európai játékospiac

Foci a Barçán kívül
messideco
Presidente del Barça

2011.06.09. 11:08:21

Klose bácsi jó lesz a Serie A-ban remélem :) Nagy kedvencem, remélem sokkal többet fog játszani, mint a Bayernben, és ott lesz a 2012-es Eb-n... :wink:
Kép
"And my heart will leave you never."
samy85
Capitá del Barça

2011.06.09. 10:37:14

albicelesteX írta:Na ez a baj...Egy kis pöcsfej.Nem annak kéne vezérelni az élsportban,hogy tele legyen a zsebe,hanem,hogy sikeres legyen és fejlődjön és ha ezért még jól is keres akkor az meg hab a tortán.
szerintem is... és a fejlődés a tehetség a fizetést is hízlalja... nem értem ezt a döntését... meg hogy mi alapján döntött így... ne mondja senki hogy egy Hsv, egy Valencia... kevés pénzt fizetett volna ki... áááá Bazsika
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
barca0417
Entrenador del Barça

2011.06.09. 10:35:42

nekem már az se tetszett, hogy Roby Carlos odament, de nála érthető, ő már nem akar focizni annyira, de ő már focizott eleget. De ha a jelenlegi legjobb korban és formában lévő magyar játékos egy orosz kiscsapatban akar játszani, csak hogy jó sokat keressen...akkor az minden elmond, az ilyen az nem focista, hanem üzletember.. ennyit a magyar fociról, pedig neki lett volna helye nem egy nagy európai klubban....gratulálunk Balázs, ha igaz a hír, sok szerencsét.... :S
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2011.06.09. 10:21:16

Miroslav Klose
Bayern :arrow: Lazio (szerintem nem rossz döntés)

Carl Jenkinson
Charlton :arrow: Arsenal (legalább már nagykorú)

Gökhan Töre
Chelsea :arrow: Hamburg

Guillermo Ochoa
Club América :arrow: Paris SG

Phil Jones
Blackburn :arrow: Man. Utd
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.06.08. 20:47:38

A Fener ajánlatát állítólag azért nem fogadta el, mert neki nem a pénz a fontos. Meg a nagy f...t nem. El nem tudom képzelni, hogy a pénzen kívül milyen sportszakmai indoka lehetett ennek. A pénzt meg azért nem értem, mert így is ép ésszel szinte felfoghatatlan mennyiséget keres hollandiában is. Egy átlag ember ennek a töredékét sem keresi meg egész élete alatt.

Szerk: Valakik vicces kedvükben vannak:
http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Anzhi_Makhachkala :D
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Pavel
Entrenador del Barça

2011.06.08. 20:25:35

Sajnos a pénzt választotta Balázs.
Piqué
Jugador d'estrella

2011.06.08. 20:21:15

Biztos nincs már elég pénze Lindácskának az új ruhakollekciójára :D Biztos,hogy nem fog semmit fejlődni az Anzsiba,de biztos nagy sztár lesz,ha ez minden vágya csak akkor meg is érdemli! :roll:
albicelesteX
A Vadász

2011.06.08. 19:59:38

Mezner2 írta:
ozsimiki írta:[quote="d"

ezt a szerencsétlent mint Dzsudzsák, Uram ég...jó nagy bal....
A pénz dologhoz annyit fűznék h báttyám révén elég jóban van a család egy válogatott ismert Angliában játszó magyarral(nevét fedje homály)és mondta h Dzsudzsi egyhavi fizetésének megfelelő összeget nem tud egyben felmutatni,mert úgy van vele,hogy még van ideje meggazdagodni,és oriási lábon él, ami valahol érthető is.Szal ő esetében még számít a pénz
Na ez a baj...Egy kis pöcsfej.Nem annak kéne vezérelni az élsportban,hogy tele legyen a zsebe,hanem,hogy sikeres legyen és fejlődjön és ha ezért még jól is keres akkor az meg hab a tortán.
Kép
Ibrahim Afellay
Barça C

2011.06.08. 15:45:26

Fc Barcelona : Més que un club

Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2011.06.08. 15:28:57

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Ibrahim Afellay
Barça C

2011.06.08. 15:28:24

d írta:
Ibrahim Afellay írta: hát én a helyébe akkor maradtam volna inkább PSV-be....
Nem maradhat, mert ha nem tudják eladni Dzsudzsákot tönkremegy a klub. Amúgy is süllyed a középszerűségbe a PSV.
hát de oroszországba milyen hideg szokott lenni....és ott lennének amugy....
Dagesztán nem Szibériában van. Melegebb éghajlat, mint Magyarország. És ha még Moszkvában is élnek: ennyi pénzből telik a fűtésszámlára.
Meg am is azt senkis e mondja már h csak ök akarják vinni :)
Az ellenkezőjét meg még kevésbé mondta bárki is. Egyedül a Hamburgot lehet tudni, hogy megkeresték, de ők sem tudtak megállapodni a PSV-vel. Az, hogy naponta jelenik meg róla cikk a magyar sajtóban semmit nem jelent. Ennyi pénzért nem kell másnak, csak az újgazdag oroszoknak, ez van. Eléggé kényszerpályára került Dzsudzsák érzésem szerint.
jo de de neh most rögtön kelljen már eladni...megugyis vinné más is...olyan nincs h nem! :) Hát nem is arra gondoltam h nem telik majd fütésszámlára és a házába fog fázni...hanem majd egész Moszkvát befüti fizetéséböl h ne fázzon ott se ha elmegy vhova? :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ibrahim Afellay 2011.06.08. 15:29:20-kor.

Kép
Mezner2
Entrenador del Barça

2011.06.08. 15:09:34

ozsimiki írta:[quote="d"

A pénz dologhoz annyit fűznék h báttyám révén elég jóban van a család egy válogatott ismert Angliában játszó magyarral(nevét fedje homály)és mondta h Dzsudzsi egyhavi fizetésének megfelelő összeget nem tud egyben felmutatni,mert úgy van vele,hogy még van ideje meggazdagodni,és oriási lábon él, ami valahol érthető is.Szal ő esetében még számít a pénz
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.06.08. 15:01:40

ozsimiki írta: ezt a szerencsétlent mint Dzsudzsák, Uram ég...jó nagy bal....

maradt volna PSV-nél akkor, de az összes ilyet elítélem nagyon, aki (már így is jól él,és meg lesz mindene valószínű élete végéig) a pénzt ennyire előtérbe helyezi, a pályafutása kárára is. Ezek leszarják,h mit érnek el a fociban, ha egy megye 3as kínálna neki milliárdokat, akkor oda menne.

Szóval menjen csak el, remélem nem is hallok róla semmit Europa szinten, megérdemli.

Egyetértek.
Még ha 30 éves lenne megérteném, de így..
Mondjuk nem látok a részletek mögé,hogy ennyire el akarta adni a PSV,és ha igen,akkor miért ilyen sűrgősen...
Vagy Balázs akart elmenni?
Nem tudom,de így is úgy is rossz döntés ez, és nevetséges is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
d
Entrenador del Barça

2011.06.08. 14:59:41

Ibrahim Afellay írta: hát én a helyébe akkor maradtam volna inkább PSV-be....
Nem maradhat, mert ha nem tudják eladni Dzsudzsákot tönkremegy a klub. Amúgy is süllyed a középszerűségbe a PSV.
hát de oroszországba milyen hideg szokott lenni....és ott lennének amugy....
Dagesztán nem Szibériában van. Melegebb éghajlat, mint Magyarország. És ha még Moszkvában is élnek: ennyi pénzből telik a fűtésszámlára.
Meg am is azt senkis e mondja már h csak ök akarják vinni :)
Az ellenkezőjét meg még kevésbé mondta bárki is. Egyedül a Hamburgot lehet tudni, hogy megkeresték, de ők sem tudtak megállapodni a PSV-vel. Az, hogy naponta jelenik meg róla cikk a magyar sajtóban semmit nem jelent. Ennyi pénzért nem kell másnak, csak az újgazdag oroszoknak, ez van. Eléggé kényszerpályára került Dzsudzsák érzésem szerint.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.08. 14:55:39

d írta:Abba belegondoltatok okosok, hogy senki más nem tett érte ajánlatot? Mintha olyan bazi sok választási lehetősége lett volna...

Amúgy meg Dagesztán melegebb éghajlatú, mint Magyarország.
általában egyetértek veled, de most nagyon nem.

maradt volna PSV-nél akkor, de az összes ilyet elítélem nagyon, aki (már így is jól él,és meg lesz mindene valószínű élete végéig) a pénzt ennyire előtérbe helyezi, a pályafutása kárára is. Ezek leszarják,h mit érnek el a fociban, ha egy megye 3as kínálna neki milliárdokat, akkor oda menne.

Szóval menjen csak el, remélem nem is hallok róla semmit Europa szinten, megérdemli.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Ibrahim Afellay
Barça C

2011.06.08. 14:51:53

d írta:Abba belegondoltatok okosok, hogy senki más nem tett érte ajánlatot? Mintha olyan bazi sok választási lehetősége lett volna...

még okosok.... :lol: hát én a helyébe akkor maradtam volna inkább PSV-be....hát de oroszországba milyen hideg szokott lenni....és ott lennének amugy....Meg am is azt senkis e mondja már h csak ök akarják vinni :)

Kép
d
Entrenador del Barça

2011.06.08. 14:39:37

Abba belegondoltatok okosok, hogy senki más nem tett érte ajánlatot? Mintha olyan bazi sok választási lehetősége lett volna...

Ibrahim Afellay
Barça C

2011.06.08. 14:34:54

hát én is röhögtem félig meddig... :D de ideges is voltam hogy-hogy lehet vki ilyen hülye?! :D na de mind1 :D hát az biztos h jol fog keresni nagyon....de h sztem ha télleg igaz....lósz*rt nem fog ott elérni... :D bár elvileg épülö csapat.....meg sokan mondják h erösebb bajnokság az orosz :D de én akkor se mennék oda semmi pénzért... :D de ö tudja...meg amilyen hideg van ott :shock: :shock: :lol:

Kép
skadi
Capitá del Barça

2011.06.08. 14:12:29

ehh..Dzsudzsák... ha ez igaz, szerintem most hallott róla utoljára Európa, kár érte. Bár keresni valószínűleg durván jól fog...
albicelesteX
A Vadász

2011.06.08. 14:12:12

Olvastam!Én jót röhögök rajta.Megérdemli.Linda sokba van,Ivannak meg van pénze. :D Itt ennyi a lényeg.
Kép
Ibrahim Afellay
Barça C

2011.06.08. 14:01:19

http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-d ... val_-50728

ezt ti olvastátok már? :O nagyon nagy hülye ha elmegy oda....de ö tudja :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2011.06.03. 02:11:51

César Sánchez
Valencia :arrow: Villarreal

Marek Jankulovski
Milan :arrow: Baník Ostrava

Ralf Fahrmann
Frankfurt :arrow: Schalke (megvan Neuer utódja)

Serdar Kesimal
Kayserispor :arrow: Fenerbahce

Miguel de las Cuevas
Atlético Madrid :arrow: Sporting Gijón

Szerk.: 06.03.:

Ariel Borysiuk
Legia Varsó :arrow: Udinese

Sidnei
Benfica :arrow: Besiktas

Jacopo Sala
puyiii06
Jugador del Barça

2011.06.02. 19:59:54

Lionel85 írta:
Fernando írta:Simon Ádám
Haladás :arrow: Palermo
Ő most melyik? Aki volt a Liverpool játékosa, aki a spanyol másodosztályban is játszott, vagy a testvére/névrokona? Tehetséges játékos? Remélem beválik!
Haladás játékos.(Egy Hali meccsen anno mellette ültem mer' sérült volt :lol: )
Ő lőtte az idei NB1 legszebb gólját:
http://www.youtube.com/watch?v=szlsuYJG5Tw
Barca & WHU & Fradi & Hali<3
Fernando
Llegenda del Barça

2011.06.01. 22:18:17

Michael Mancienne

Brad Friedel
Aston Villa :arrow: Tottenham (minek?)

Yohan Cabaye
Lille :arrow: Newcastle

Kimondottan rühellem a Bayernt, főleg ezért. Megveszi a riválisai legjobbjait, mert pénzes csapat. Undorító.
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.06.01. 20:31:07

Lionel85 írta:
Fernando írta:Simon Ádám
Haladás :arrow: Palermo
Ő most melyik? Aki volt a Liverpool játékosa, aki a spanyol másodosztályban is játszott, vagy a testvére/névrokona? Tehetséges játékos? Remélem beválik!
Ő az ikertestvére. A 'pool-os Simon Exelcisor (szerintem nem jól írtam) Rotterdamba játszik.
Válasz küldése