Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rinku írta:Én csak a főtéren kötném fel az ország szeme láttára (értsd. ezt közvetíteném élőben). Biztos elgondolkozna a többi, hogy mit kellene meg hogyan... Az a baja ennek az országnak, hogy nincs olyan büntetés mértékrend, ami alapján leülne a paraszt és végig gondolná, hogy esetlegesen talán mégis jó fiúnak kellene lenni... Ha valaki kérdi, nem azért akasztanám fel, mert cigány, hanem mert egy jellemtelen, ocsmány féreg, akinek nincs létjogosultsága ezen a világon a történtek után. Azt hiszem elég objektív voltam.
Véleményem szerint gusztustalan az h az rtl klub és a tv2 mit meg nem tesz azért h növelje a nézettségét.Mit keres a tv-ben egy állítólag előzetes letartóztatásban lévő ember?Fecooo írta:tudtátok, h a tv2-n élőben interjúvolja meg "hajdúpé" Kozma gyilkosát?
nem írom le a véleményem, mert örökös bant kapnék, inkább kíváncsi vagyok, ti mit gondoltok?
tényleg ennyit számít a nézettség, h egy gyilkost is élőben kell mutatni és meghallgatni a saját verzióját tele hazugságokkal?
remélem nem sértek szabályt ezzel a témával, de ehhez kell, h óvatosan nyilvánítson mindenki véleményt...
megjegyzés: eszembe nem jut megnézni, még a végén a tv-hez vágnék vmit, és sajnálnám a tv-met...
Hát ez a szánalom magasiskolája. Nem igaz már, hogy mit meg tudnak tenni azért, hogy nézettséget szerezzenek...Fecooo írta:tudtátok, h a tv2-n élőben interjúvolja meg "hajdúpé" Kozma gyilkosát?
nem írom le a véleményem, mert örökös bant kapnék, inkább kíváncsi vagyok, ti mit gondoltok?
tényleg ennyit számít a nézettség, h egy gyilkost is élőben kell mutatni és meghallgatni a saját verzióját tele hazugságokkal?
remélem nem sértek szabályt ezzel a témával, de ehhez kell, h óvatosan nyilvánítson mindenki véleményt...
megjegyzés: eszembe nem jut megnézni, még a végén a tv-hez vágnék vmit, és sajnálnám a tv-met...
Téged idézlek.Fecooo írta:tudtátok, h a tv2-n élőben interjúvolja meg "hajdúpé" Kozma gyilkosát?
hú de megutáltam most a macskákat, 6.ra sikerült,de szerintem akkor is kiszabadulhatott volna ha A helyett B-t választ, szal ott dögöljön meg ahol van.
Jah, csak éppen nem olyan minőségű meg stb. Pl láttam én olyat, hogy 2007-ben a Nou Camp 50 éves születésnapjára ugye csinálták azt a mezt, amin a címer körül hímezve van a felirat. Nekem is ilyen vanL.Messi 10 írta:Kinek mi számít drágának. Ugyan ezt a mezt, be lehet szerezni olcsóbban is, csak nem biztos, hogy ugyan olyan megbízható helyről is.Mihu írta: Szerk: Jah most látom, hogy a BL döntős mez 22.000 náluk. A sima meg 18.000. Akkor meg a hivatalos Barca honlaphoz képest 2.000-el olcsóbb. Akkor miről is beszélünk hogy olyan magasak az árak náluk?
Kinek mi számít drágának. Ugyan ezt a mezt, be lehet szerezni olcsóbban is, csak nem biztos, hogy ugyan olyan megbízható helyről is.Mihu írta: Szerk: Jah most látom, hogy a BL döntős mez 22.000 náluk. A sima meg 18.000. Akkor meg a hivatalos Barca honlaphoz képest 2.000-el olcsóbb. Akkor miről is beszélünk hogy olyan magasak az árak náluk?
Magasak az árak?L.Messi 10 írta:http://www.lionsport.hu/catalog/?h=14
Barcelona BL döntős mez, ünneplős pólók, és a 2011/12-es mezek. Ha már ilyen magasak az árak, legalább megbízhatóak, és nagy az árukészletük.
Néha én is itt vagyok, a hazai kosártopikban király lennék, csak rendszerint magamnak posztolgatokVictor_Valdes írta:Kovi
Emlékszem, hogy akkor is valami bonyolult módozat kellett rá, hogy összejöjjönbowlinggolyo írta: Pár hónapja Victor_Valdes elindított egy kis chatelést egész jól ment csak viszonylag hamar kihalt :S
Am szerintem nem lenne rossz dolog a chat csak legyen rá igény.
Jólvanna, legalább nem kopik a billentyűzetTocy írta:De ahogy látom, hsz-írásban erősen mész a "keménymag" utánMessithebest írta:Én kb 1 éve regiztem ide, előtte is már bele bele olvasgattam az oldalba, de regizni 1 éve regiztem. Azóta nem sokat változott itt minden, pár új arc lett, bár hozzátok képest még én is az vagyok
Ha még csak a káposzta lenne drága Szandi........ A Fradival anno besöpörtem Baditól egy tálca Kőbányait, Drigótól meg egy üveg Jagert. Dehát elsunyulták megadni őket, talit meg ezért nem forszíírozzák biztos:DDDSzandi írta: Btw én még emlékszem arra, hogy Ördög nyert egy csomó vecsési káposztát...háát nem is tudom kitől... ezért tartunk itt, mert megy a sunyizás game