Bob_Marley írta:Ez valóban elkeserítő, hogy ilyen műsorok vannak, de mint írtátok a színvonal nagyon mélyen van!Engem már az feldühít, hogy pl F1 közben beraknak reklámot, VV! Meg társai meg szintén egy szint…..Beszéltünk már erről, nem csak azzal van a gond, hogy ilyen megy a TV-ben, csak ne fő műsoridőben legyen!Jelen esetben viszont tényleg bemutatni egy éppen büntetőeljárás alatt lévő embert akit gyilkossággal vádolnak nem etikus, főleg ebben a helyzetben, mikor éles ellentétek vannak, nem növelni, hanem csitítani kellene az indulatokat!Ismerjük Gyöngyöspata stb!
Az is teljesen elkeserítő, hogy milyen emberek vannak a TV-ben mint műsorvezetők, ahogy már szintén beszéltük a sport kommentálás a béka feneke alatt, de ha nem a sportot nézem is borzasztó a helyzet!Hajdú Péter…pffff
Halálbüntetéssel viszont nem értek egyet, (ez van a liberális elmém nem tudja befogadni), alap jog, hogy „Mindenkinek joga van az élethez”!!!!, illetve a kereszténységgel is teljesen szemben áll, nagyon helyesen nincs halálbüntetés, senki nincs joga a másik felett ítélkezni!
Nem baj, ha ehhez nem szólok hozzá? Akkora fasiszta maszlag lenne, hogy hónapokig ülnék a tiltólistán

Viccet félretéve, ez egy komoly téma, amit szerintem érdemes lenne egyszer s mindenkorra normális módon kitárgyalni. Egyáltalán a közbeszéd részévé tenni. Eredménytől függetlenül. Mert sajnos millió dologgal ez van, ettől sokkal fontosabb kérdéssekkel is. Nem csak, hogy nem lehet behozni egy-egy szabályt, de a róluk való diskurzust, beszédet, vitát is betiltják. Téged, mint liberális, Bob, nem szeretnélek megbántani, de épp ez a liberalizmus diktatúrája. Kérlek ezen gondolkozz el és ne itt fejtsük ki a kérdést. Nézd meg, hogy a liberális elvek képviselői, hogy próbálnak vadul, leginkább vadul, diktatúrát gyakorolni és mindenkit kiközösíteni, aki nem úgy gondolkodik, mint ők. UI: Persze nem mindenkiről beszélek, de a mai magyar mérvadó liberálisok ilyenek. És sajnos világszerte is többségben.
Itt természetesen a halálbüntetésről beszéltem, a hsz elejére, amivel részben egyetértek, nem reagáltam. Viszont azért kérlek Gyöngyöspatát ne vedd ide. Beszélhetünk róla pü-ben, szívesen leírom, hogy ott mi történt, főleg mert első és második kézből származó információim vannak ,de ez nem ide való.