Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez is ronggyá lett már hallgatva általam. Szerintem nem túlzok, hogy Vinnie Paz a hangjával meg tudna ölni valakitlui1698 írta:Ha már volt RA. the Rugged Man akkor ebben se gyenge amit tol:
http://www.youtube.com/watch?v=Y_k7bSk5Tfk
alapvetően nem rossz, de egyszerűen nem hiszem el, hogy nem lehetett volna egy ennél komolyabb alapot összedobni
Ja, mizu....... és akkor ezt nézd mondjuk meg, vagy akármelyik régebbi számát: http://www.youtube.com/watch?v=jaQ9fI-N ... re=relatedKrojf írta:Fluor Tomi pillanatokon belül belekezd a műsorába a balassagyarmati moziban és megkérdezi a közönségtől, hogy "Na mizu, mizu, mizu???".
Édes Istenem...
K.
Szerintem nem, régen még volt értelme annak amit szövegelt, ma már nincs....Zolee23 írta:Az ilyen Fluor féle ratyigyerekeket csak itt lehet eladni. És még mielőtt valaki azt mondaná hogy régen jó volt, tévedés, mindig is egy bohóc volt az ember.
Tele van a terem, sikítoznak a csajok, körülbelül 400 ifjonc zsúfolódik a műsorra.Victor_Valdes írta:Itt múlthéten volt..nagyon gáz a csávó..élőbe is.Krojf írta:Fluor Tomi pillanatokon belül belekezd a műsorába a balassagyarmati moziban és megkérdezi a közönségtől, hogy "Na mizu, mizu, mizu???".
Édes Istenem...
K.![]()
Itt múlthéten volt..nagyon gáz a csávó..élőbe is.Krojf írta:Fluor Tomi pillanatokon belül belekezd a műsorába a balassagyarmati moziban és megkérdezi a közönségtől, hogy "Na mizu, mizu, mizu???".
Édes Istenem...
K.
Ehh, és? Csinált pár jó alapot. Nagyszerű. Ettől még a számai nem fognak tetszeni, az meg főképp nem, amit rappelés címszó alatt elmotyog...Game90 írta:Hehe, a 3 Kweli cuccból, amit linkeltél, kettőt Kanye csinált...Get By nekem is nagy kedvencem, ha fel kéne sorolnom a 10 legnagyobb kedvencemet ever, akkor benne lenne ez a szám.
Akkor majd egyszerre fog megjelenni a Detox-szal, valamikor 2015 környékén...Slither írta:Mos azt mondta nemrég, hogy elvileg csinálgatják a közös cuccot, csak nem határidőre, hanem csak olyankor ha éppen úgy tartja a kedvük (kb. évente egy szám ha elkészülGame90 írta: Ha ez a duó megint összeállna egy album erejéig...).
Akkor legyen inkább egy Mos - Kweli - Monch közös cuccEazzy írta: Mos Def-et én Pharoahe Monchal raknám egybe az jobb lenne mint Talibbal. Persze számomra. Nincs bajom Mr. Qualy Kweli cuccaival sem, sőt kifejezetten bírom:
Talib Kweli - Black Girls Pain
Talib Kweli - I Try ft. Mary J. Blidge
(itt egyébként ki az a gyerek akiről szól a video? végén ugye mutatják már mint felnőtt is, és annyira ismerős de név nem ugrik be hozzá)
Talib Kweli - Get By
Masta egész Disposable Arts albumot belinkelném szívem szerintScooby Bent Bwoy írta: Masta Ace-től két régebbi remekmű:
http://www.youtube.com/watch?v=_My0kV5v_0M
http://www.youtube.com/watch?v=LaTcaz2Ow4A
Mos azt mondta nemrég, hogy elvileg csinálgatják a közös cuccot, csak nem határidőre, hanem csak olyankor ha éppen úgy tartja a kedvük (kb. évente egy szám ha elkészülGame90 írta: Ha ez a duó megint összeállna egy album erejéig...
Ez a 4 Mos Def szám már-már klasszikus, főleg az első, Madlib hatalmas beat-et hozott össze.Eazzy írta: Ha már Mos Def, a kedvencek tőle:
Mos Def - Auditoriumez egy megunhatatlan cucc
Mos Def, Pharoahe Monch & Nate Dogg - Oh No
Mos Def ft. Massive Attack - I against iEz meg ilyen kocsiba való hangfalszaggató klasszikus Penge track
Mos Def - Mathematicsez kicsit régebbi, de bírós stílus ez is
És nem mentünk Masta Ace-re pedig nagyon szeretem, ez a száma is frenetikus!
RA the Rugged Man sose volt normális...ha már ez, akkor:
RA The Rugged Man ft. Jedi Mind Tricks - Uncommon Valor
Masta Ace-től két régebbi remekmű:Eazzy írta: És nem mentünk Masta Ace-re pedig nagyon szeretem, ez a száma is frenetikus!
RA the Rugged Man sose volt normális...ha már ez, akkor:
RA The Rugged Man ft. Jedi Mind Tricks - Uncommon Valor
Ha már Mos Def, a kedvencek tőle:Game90 írta:Igaz, hogy csak 1,5 perc, de nagyon jó ez a szám, mostanában nagyon rákaptam:
Mos Def - Priority
"Can't name all the territories we conquered. South Africa, Pakistan, Sri Lanka, Istanbul, Brisbane, Budapest. All around the world they sayin' you're the best.":
Masta Ace - I Refuse
Szokásos beteg zene + videó:
Block McCloud feat. RA The Rugged Man, Celph Titled - Crazy Man
[/url]