mrMimo írta:
Asszem most nyáron járt volna le a szerződése Cech-nek, ha tavaly nem hosszabbít. .
Nem kioktató jelleggel írom, de Fabregas beceneve Cesc. Gondolom azt akartad írni...
Amúgy most nagyon kíváncsi leszek, hogy mi lesz a csatárkérdés. Azt már leírtam sokszor hogy Sanchez a favoritom, azt is hogy miért, erre ki se térnék most. Én arra leszek kíváncsi, hogy ha jön a Rossi-Sanchez duóból valaki, akkor mi lesz. Eladjuk a Bojan-Jeffren párost, és jön a másikuk is ,vagy csak az egyik "ifit" adjuk, vagy egyiküket se... Érdekes, kíváncsian várom.
Remélem Sanchez jön, Bojan marad és Jeffren talál egy magának megfelelő csapatot ahol bizonyíthat, de itt szerintem már nincs maradása...
A Cesc üzlet meg megint érdekes lesz. Ha Thiagot belevonjuk, úgy kis túlzással mondhatni, hogy megöljük a Mes que un club filozófiát, mert egy olyan játékost választunk inkább, aki Barca nevelés volt, de otthagyta a klubot ahelyett, aki bejárta a ranglétrát. Lehet, hogy Fabregas még többet tudna hozzátenni a játékhoz, de ez az üzlet nem csak erről szól, ez üzenet az ifijeinknek, hogy megéri-e itt várni 22 éves korig a B csapatban kb, és aztán berobbanni esetleg, vagy már most menjenek, és majd úgyis visszavesszük őket ha nagyon megy nekik - gondolok itt Muniesára, Deulofeura és még a többiekre. Szóval remélem Thiagot nem vonjuk be semmilyen üzletbe, és jövőre végre berobban. Mert amekkora tehetség lakozik abban a gyerekben, pár év múlva Cesc árának a háromszorosáért próbálnánk majd visszaszerezni kb...
Az én verzióm az lenne, hogy Keita megy, Thiago profi szerződést kap, és jön Cesc is, de erre kevés esélyt látok...