Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Felőlem Jeffren ill. Soriano mehet a 4ből, ha jó pénzt kapunk értük...Robcsyy írta:Luis Enrique 4 játékost vinne magával
Hát érdekes lesz, szvsz a 4 közül kettő biztosan követni fogja...
nem tűnt el, csak volt egy kábé féléves sérülése és csak most az idényvégére épült fel. amúgy nagyon odavan érte a fejeseknél mindenki, szóval ő nemnagyon fog elmenni. mondjuk én még nem láttam tőle olyat, de tizenkilencéves, ráér még.Bob_Marley írta:Hát ez érdekes lesz!
Én azon csodálkozom, hogy Romeu így „eltűnt”, alig beszélünk róla, a felnőtt csapatnál is ritkán kerül szóba!Pedig véleményem szerint nagyon ügyes a srác, s tavaly pl a Sevilla ellen is kifejezetten jól teljesített!
mert nem annyira kumma jó azért. sőt, soha nem is volt a világlegnagyobbtehetsége, egyszerűen egy brazil gólkirály. elvileg a valenciával való villa üzletbe akartuk belevonni, mert nekik kellett volna, aztán rajtunk maradt. számunkra egy totál érdektelen statikus kilences, aki a tizenhatos belül van egész meccsen, aztán beveri a helyzeteket. az ára tizennégymillió volt és jelenleg a santosban van braziliában.skadi írta:és mi van azzal a tavaly vett "világlegnagyobbtehetsége" brazil gyerekkel, akit azonnal kölcsönadtunk?
őt mennyiért is vette meg a klub? hol is van most ? mit csinál?
miért nem őt adjuk el és az árából fedezzük az újakat, vagy ha annyira kumma jó, miért nem hívjuk vissza?
Hát ez érdekes lesz!Robcsyy írta:Luis Enrique 4 játékost vinne magával
Hát érdekes lesz, szvsz a 4 közül kettő biztosan követni fogja...
OK: én nem valami ellendrukker vagyok, csak kisért a tavalyi nyár mert sztem akkor nagyon béna volt a technikai részleg. ....nos, ahogy a vak is mondja, majd meglátjuk....sjay írta:Ahogy a vezetőséget "ismerem", folyamatosan tervezgetik a vételeket, figyelik a leigazolni kívánt játékosokat, biztos hogy a "felszín alatt" most is ügyködnek valamin, úgyhogy 100% hogy nem most nézelődnek..sjd írta:Honnan tudod, hogy csak most kezdtünk el körülnézni? Rossell mondta?mess2009 írta:az igaz, hogy még az átigazolási idény elején vagyunk, de ez nem úgy működik, hogy most kezdünk el körülnézni...!
Attól még, hogy nincs meg az összes nyári igazolás jún 1-jén, az nem jelenti azt, hogy nincs meg a terv rájuk, tavaly se augusztus utolsó napjaiban jutott eszébe Pepnek, hogy meg kéne próbálkozni Mascheranoval
már bocs... ennyi erővel hozzuk vissza "Keresdmáá!"-t is...bali 15 írta:Most olvastam, hogy Ferguson le akarja igazolni Ashley Young-ot.
Ha ez megvalósulna akkor ezzel az igazolással eléggé kiszorul Nani.
Mondhatni perifériába kerül.
Bár a srác, nyomába se ér CR-nek,és ego-lego egy kicsit de azzal egyet értek, hogy eléggé el volt hanyagolva mindig is, sok még a kiaknázatlan terület ennél a játékosnál.
A mi szélső-csatárkeverékű támadósorunkba remekül beleillene...
Persze a neve fel sem merült, csak egy ötlet.
Viszont hova menne a két ifjonc, meg miért?lui1698 írta:Hát ha Jeffren meg Bojan is megy akkor van hova.albicelesteX írta:Na most olvasom a cikket.Akkor most Rossi meg Alexis akár együtt is érkezhet?
Nem hangzana rosszul, ténysocio66 írta:örülök az új híreknek,tulajdonképp bárki érkezik,örülni fogok mert erősítés lesz a csapatnak.
sánchez miatt pedig külön is nagyon boldog vagyok,nem gondoltam hogy ekkora sansz lesz az érkezésére,ha megszereznénk őt és fabregas-t is,az nálam maga lenne a tökély.
Szerintem már vagy 3 éve...Game90 írta:Fabregas-szal megállapodtunk? Mikor? Nagyon le vagyok maradva...
Fabregas-szal megállapodtunk? Mikor? Nagyon le vagyok maradva...eurobarca írta:Miközben a klubokkal, így a Villarreallal, az Udinesével vagy az Arsenallal még nincs egyezség, a játékosokkal már megállapodott az egyesület, így amint sikerül megegyezniük a feleknek a kiszemeltek áráról, úgy hivatalossá is válhat az átigazolás.
Elég brutál támadósorunk lenne... Az biztos, hogy jóval nagyobb mélysége lenne a keretnek, és nem lenne gond, ha lendületet kell vinni a játékba. Idén is az volt az egyik legnagyobb probléma, hogy vékony volt a csatársor.lui1698 írta:Hát ha Jeffren meg Bojan is megy akkor van hova.
Hát ha Jeffren meg Bojan is megy akkor van hova.albicelesteX írta:Na most olvasom a cikket.Akkor most Rossi meg Alexis akár együtt is érkezhet?
Ez teljesen korrekt ok fejtés.noname írta:Lavezzi, nos őt nem nagyon láttam játszani. Tudom h egy ideig ő is Maradona utód volt, igazi áttörés nélkül, azonban minden szezonban hasznosan játszott és ha nem tévedek, botrányai se voltak. Azonkívül ahogy elnézem a statisztikáit jól passzol és elég univerzális játékos, ráadásul olcsóbb is lesz, mint Sanchez lenne. Nem ismerem túlzottan, de úgy néz ki ő is remek megoldás lenne. Tulajdonképpen minden szóba került játékos nagy erősítés lenne, emiatt eléggé luxus pozícióba vagyunk. Rossi a leggólerősebb, a legrutinosabb, Sanchezben van a legnagyobb potenciál, míg Lavezzi előbbivel szemben rutinosabb és alighanem jobb passzoló. Bármelyik játékosnak örülnék, de van egy olyan érzésem h még jó ideig eltart, mire jön valaki, hiszen már van 3 ember, aki mind jó megoldás lenne(Neymar is szóba került már télen, vele 4), így ráérősen tárgyalhatunk. Mindannyian szívesen jönnének hozzánk, így nyomást gyakorolhatnak a klubjukra és nem lehet tudni melyik klub törik meg hamarabb. Előbb utóbb 1 meg fog. Remélem a Villarreal lesz az, de ha a Napoli vagy az Udine, annak is örülni fogok. Neymart már nem látnám olyan szívesen.
SkySportson olvastam, ott azt írták, hogy spanyol jelentések szerint. Ránéztem most a sportra és a mundora, de egyiken sem írnak semmi konkrétat, tehát úgy néz ki, hogy kacsa.Alberto10 írta:forrás?maki írta:Tényleg úgy tűnik, hogy a Villareallal megakadtak a tárgyalások és Sanchez került előtérbe. Állítólag 25 millió + Jeffren az ajánlat.