Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://symbiansmartphone.blogspot.com/2 ... ebcam.htmlvargaakos írta:Sziasztok! Gyors segítségre lenne szükségem. Nokia 5230-as telefonnal akarok bluetooth-on keresztül (vagy adatkábelen) webkamerázni. Már egy csomó programot kipróbáltam, de nem sikerül megoldani. Vki tud valamilyen megoldást?? (Fontos lenne, remélem tud valaki segíteni.) Köszönöm!
Mi még anno középsuliban infón az NVU nevü ingyenes progit használtuk ilyenekre, szerintem baromi egyszerű használni, és rögtön látod a forráskódot is hozzá, csak át kell váltanod egy másik ablakra benneLeomessi14 írta:Konyit itt valaki a Html-es weblapszerkeszteshez?
IgenFecooo írta:frontpage-dzsel sztem könnyebb egy kezdőnek boldogulni...
vagy neked kimondottan txt-ben kell dolgoznod?
Ok!Leomessi14 írta: Oke,koszi mar el is kezdtem,ha kell segitseg akkor irok neked egy pm-et,ok?Koszi!
Oke,koszi mar el is kezdtem,ha kell segitseg akkor irok neked egy pm-et,ok?Koszi!Bob_Marley írta:De akkor gondolom tisztában vagy a parancsokkal!Leomessi14 írta: Na szoval,kene egy weboldalt kesziteni sajat magamrol(infok hobbik, stb).
Ugy szeeretnem valahogy,hogy legyen egy fejlec szeruseg melyre ha rakattintunk akkor egy masik helyre visz at ahol vannak meg infok.
Szoval a lenyeg az lenne,hogy nem tudom elkezdeni...ha elindulok mar meg tudom csinalni.Szoval egy igen vazlatos dolog kene amit majd kipotolok,kijavitom...
Nem tudom lehet nehez keres,de hatha...
![]()
Elore is koszi,barmit tudsz segitsegul nyugodtan irhatod megnezem mit kezdek vele.
Keress valami egyszerű hátteret egyszínűt, framekkel csinálj meg egy menüsort felülre, és link hivatkozások legyenek a további oldalakra!
De 5től otthon leszek, vagy más is biztos tud segíteni, egy egyszerű ilyen leírós html-t „hiphop” meglehet csinálni 1 óra altt!Szóval ha még ráér akkor 5től szívesen megcsinálhatjuk!Keine panik
letöltöd a programot,elindítod,regisztrálsz.FtcSikiHun írta: bwin.com-->Póker.
Ezen belül hol kell?
bwin.com-->Póker.daffy írta:itt is lehet. van kezdésnek 5000 játékzseton,amivel játszhatsz csak úgy. 5 és 10 fős asztalok közül választhatsz és 50 zsetonnal ülsz be. amíg el nem fogy az 5000,addig játszhatsz.chonggy írta: Valami olyasmit nem tudsz,ahol sehol sem kell bankkártya,vagyis nem pénzbe játszol,hanem csak úgy?
De akkor gondolom tisztában vagy a parancsokkal!Leomessi14 írta: Na szoval,kene egy weboldalt kesziteni sajat magamrol(infok hobbik, stb).
Ugy szeeretnem valahogy,hogy legyen egy fejlec szeruseg melyre ha rakattintunk akkor egy masik helyre visz at ahol vannak meg infok.
Szoval a lenyeg az lenne,hogy nem tudom elkezdeni...ha elindulok mar meg tudom csinalni.Szoval egy igen vazlatos dolog kene amit majd kipotolok,kijavitom...
Nem tudom lehet nehez keres,de hatha...
![]()
Elore is koszi,barmit tudsz segitsegul nyugodtan irhatod megnezem mit kezdek vele.
itt is lehet. van kezdésnek 5000 játékzseton,amivel játszhatsz csak úgy. 5 és 10 fős asztalok közül választhatsz és 50 zsetonnal ülsz be. amíg el nem fogy az 5000,addig játszhatsz.chonggy írta: Valami olyasmit nem tudsz,ahol sehol sem kell bankkártya,vagyis nem pénzbe játszol,hanem csak úgy?
Valami olyasmit nem tudsz,ahol sehol sem kell bankkártya,vagyis nem pénzbe játszol,hanem csak úgy?daffy írta:bwinen lehet freeroll versenyeken. ebben a pillanatban is azt csinálomFtcSikiHun írta:Hol lehet ingyen pénz nélkül baknszámla nélkül interneten, Texas Hold'em Pokerezni?
akkor kell bankkártya,ha nyersz.
bwinen lehet freeroll versenyeken. ebben a pillanatban is azt csinálomFtcSikiHun írta:Hol lehet ingyen pénz nélkül baknszámla nélkül interneten, Texas Hold'em Pokerezni?
Na szoval,kene egy weboldalt kesziteni sajat magamrol(infok hobbik, stb).Bob_Marley írta:Valamit igen!Leomessi14 írta:Konyit itt valaki a Html-es weblapszerkeszteshez?![]()
Ha felteszed a kérdést, könnyebb lesz válaszolni!
HTML parancsok még valamennyire rémlenek info óráról, úgyhogy lökjed
Valamit igen!Leomessi14 írta:Konyit itt valaki a Html-es weblapszerkeszteshez?
November óta rendelkezem ilyennel és nagyon meg vagyok vele elégedve#Neymar# írta:Épp telefonvásárlás előtt állok szerintetek jó telefon a SonyEricson Xperia X8? Van itt valakinek olyanja?
nem azt mondom, hogy nem jó, csak a gép költségvetéséhez képest soknak tartom, gyakorlatilag majdnem annyi a ház meg a táp, mint a videókártyadaffy írta:a coolermaster gyártja talán a legjobban szellőző házakat. a táp pedig fontos,mert ha tönkremegy,kuka lehet az egész gép. az én szememben a 2 legfontosabb alkatrész.
millió forumot olvastam már az elmúlt 5-6 évben a témával kapcsolatban és nem nagyon találkoztam olyannak,aki ne javasolná a coolermaster házat. nekem pont ugyan ilyen van és könnyen szerelhető,nem zörög,hely is van benne,minden ok vele.
a coolermaster gyártja talán a legjobban szellőző házakat. a táp pedig fontos,mert ha tönkremegy,kuka lehet az egész gép. az én szememben a 2 legfontosabb alkatrész.sjd írta:én alapvetően nem hiszem, hogy egy ilyen szintű gépben 20k-t kéne fizetni a házért+tápért, a saját gépem háza táppal együtt volt 10 és működik meg jól is néz kidaffy írta: Ház COOLERMASTER RC-335-KKN1-GP Elite 1 db 9.538 Ft
Táp CHIEFTEC CTG-450-80PB 450W OEM 1 db 10.912 Ft