Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az elit alakulatot és is napokban vittem végig, és nyugodtan ajánlom olyanoknak is, akiket annyira nem fog meg ez a téma (II. vh.). Körülbelül 10 óra hosszú, és nekem pl. nyújtott olyan szórakozást mint a hasonló hosszúságú Gyűrűk Ura trilógia (pedig azt is szeretem).visca el barca írta:Leomessi14 írta:Valaki tudna ajanlani egy jo sorozatot,amit mar latott es nagyon tetszett.Most elsosorban komolyabb temajura gondolok,es ne legyen 254123 resze.
elit alakulat. komoly, 10 részes, és iszonyat jo. mondom ezt ugy, hogy alapvetoen rettentoen messze állnak tolem a háborus filmek
vagy tudok ajánlani eg masik nagyon jo hbos-s sorozatot, a vándorcirkuszt. iszonyatosan jo hangulata van az egesz filmnek, 2 évados az egesz. a vége kicsit elcseszettt, de boven megéri vegignézni.
Leomessi14 írta:Valaki tudna ajanlani egy jo sorozatot,amit mar latott es nagyon tetszett.Most elsosorban komolyabb temajura gondolok,es ne legyen 254123 resze.
Igen, azt én is vártam, hogy Kim-es szálat végre elfelejtsék - szerencsére még a 3.évad az amiben nagy szerepe van, aztán még felbukkan az 5.évadban, de ott már csak 2-3 részben talán.visca el barca írta:tegnap végeztem a 24 második évadával is. továbbra is fenntartom h sokkal jobb mint az első, bár a kim-es mellékszál itt is baromi idegesítő, látszik, hogy csak műsorkitöltésre kell az egész... az a csaj ha fingik egyet akkor is a sitten közt ki
Zaen írta:Rescue me 3. évad felirat dsr-dimension verzióhoz...
Na erre nem reagáltál, mindenesetre, ha még nem találtál, akkor innen letöltheted: http://www.feliratok.info/index.php?sea ... rchB=Mehetfcbarca0827 írta:Röviden: nem találtam.
Na, mindegy. Vagyok olyan jó fej, hogy ha felveszel MSN-re, akkor átküldöm neked az én felirataimat. Szerintem az dsr-dimension-hoz készült. (Nem tudom, mert átneveztem.)
+van az a kategória is, ami komoly filmnek, már-már félelmetesnek készítettek, aztán olyan trágya, hogy azért nézzük hogy röhögjünk. Ugyebár az Asylum filmeklui1698 írta:Na hát az úgy volt, hogy én az ilyen szellemes dolgokkal úgy vagyok, hogy van a "Mikulás, Nyuszika, Jeti"-polc és ezek is ott vannak köztük.Mihu írta:Bírom az ilyen kommenteketMit röhögtél rajta végig? Mert poénok nem nagyon voltak benne. Akkor meg min röhögtél?
Szóval én eleve úgy ültem le haverokkal nézni, hogy jól elhülyéskedek rajta.
Pl. mikor volt a földszinten valami zaj elképzeltem, hogy a részeg kellékes keresi a sört a hűtőben.![]()
Szóval valahogy így tudtam nevetni rajta, hozzáállás kérdése az egész.
Jah vágomMihu írta:Köszönöm, nincs több kérdésemlui1698 írta:Pl. mikor volt a földszinten valami zaj elképzeltem, hogy a részeg kellékes keresi a sört a hűtőben.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Óriási tag vagy lui
![]()
Köszönöm, nincs több kérdésemlui1698 írta:Pl. mikor volt a földszinten valami zaj elképzeltem, hogy a részeg kellékes keresi a sört a hűtőben.![]()
Az a baj, hogy én hiszek is az ilyen dolgokban, meg nem is. Vagy inkább fogalmazzunk úgy, hogy nem hiszek a paranormális jelenségekben, de rohadtul fosok attól, hogy egyszer velem is történik ilyengergo9 írta: 40milliós kérdés![]()
Paranormal Activity rétegfilm, most azoknak akiknek a horror ezen vállfaja nem tetszik mutathatnak akármit úgysem lesz bejövős.
Szvsz ezen esetben értelmetlen osztályozni vagy értékelni.
Aki kapó erre a dologra annak nagyon bejövős köztük nekem is. De nagyon durván elkülönül a két réteg senki nem mondja rá hogy átlagos vagy zseniális vagy szánalmas. Mondjuk még mindig jobb mint megragadni a középsz_r rétegben mint mondjuk a Tükrök vagy hasonló alkotások.
Na hát az úgy volt, hogy én az ilyen szellemes dolgokkal úgy vagyok, hogy van a "Mikulás, Nyuszika, Jeti"-polc és ezek is ott vannak köztük.Mihu írta:Bírom az ilyen kommenteketMit röhögtél rajta végig? Mert poénok nem nagyon voltak benne. Akkor meg min röhögtél?
Hát, én tesómon röhögtem konkrétan. Meg úgy az egészen. Szerintem katasztrófa az a film - minden ismerősöm imádja kb, csak én vagyok úgy vele, hogy gagyi lett... Nálam ott lett vége a filmnek, hogy első este vártam nagy feszültséggel hogy mi lesz, erre kinyílt és becsukódott az ajtó... Onnantól röhögtem mindenen... Szóval egy próbát megér azért a nézése, de ha a felénél se tetszik hagyd abba, semmi extra nem lesz benne a végére sem...Mihu írta:Bírom az ilyen kommenteketMit röhögtél rajta végig? Mert poénok nem nagyon voltak benne. Akkor meg min röhögtél?
jujjjFernando írta:
Ma esti filmem:
Alpha Dog
Már láttam, de újranézem.
40milliós kérdésMihu írta: Mit röhögtél rajta végig? Mert poénok nem nagyon voltak benne. Akkor meg min röhögtél?
Bírom az ilyen kommenteketlui1698 írta:Állítólag a Paranormal Activity ijesztő. (mondjuk én végigröhögtemLogan10 írta:Tud valaki ijesztő horrorfilmet??![]()
)
Én láttam. Szerintem gagyi.ultrasur írta:Never let me go látta valaki?
Milyen az ajánlója bejött.
http://www.imdb.com/title/tt1334260/