Piqué írta:Amúgy valaki tudna linkelni egy argentin keretet,kíváncsi vagyok kiket favorizál a mester

Kapusok
Juan Pablo Carrizo (River Plate), Mariano Andújar (Catania), Sergio Romero (AZ Alkmaar)
Védők
Javier Zanetti (Inter Milan), Gabriel Milito (FC Barcelona), Pablo Zabaleta (Manchester City), Nicolás Burdisso (AS Roma), Luciano Monzón (Boca Juniors), Ezequiel Garay (Real Madrid), Nicolás Pareja (Szpartak Moszkva), Marcos Rojo (Szpartak Moszkva)
Középpályások
Enzo Pérez (Estudiantes La Plata), Javier Mascherano (FC Barcelona), Esteban Cambiasso (Inter Milan), Diego Valeri (CA Lanús), Éver Banega (Valencia CF), Fernando Gago (Real Madrid), Lucas Biglia (RSC Anderlecht), Javier Pastore (Palermo)
Támadók
Lionel Messi (FC Barcelona), Gonzalo Higuaín (Real Madrid), Ángel Di María (Real Madrid), Sergio Agüero (Atlético Madrid), Carlos Tévez (Manchester City), Ezequiel Lavezzi (SSC Napoli), Diego Milito (Inter Milan)
Gondolatom szerint ez bővebb keret, bár nem tudom, mennyi játékost lehet nevezni. Ez alapján szerintem ez lehet a felállás:
-------------------------Romero----------------------
------Zanetti----Burdisso------Milito-----Rojo (Monzón)
--------Banega---------Mascherano----Cambiasso---
--------Messi-------------Higuaín-------Di María------
Bár a taktika nem hiszem, hogy ez lenne, Messi középen várható majd, Higuaín helyett pedig akár Milito, akár Tévez, akár Lavezzi lehet kezdő, ez nem egyértelmű poszt, illetve állandó csere lehet majd Pastore.