2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezt én is így gondolom. Biztos hogy Fabregas bevethető a támadósorban is, ahogyan a VKP helyén is, nem véletlen hogy ennyire akarja őt Pep. Minél több ilyen játékos kell a keretbe akik bármelyik sor bármelyik vagy legalábbis sok pozicióján képesek játszani, az utóbbi igazolások ilyenek(Adriano, Masch, Affelay) és Cesc is ilyen lesz.gergo9 írta:Fabregas nem gondolom hogy nem csak Xavi-Iniesta helyett jönne olykor Busqets helyén sem lenne gond nem annyira idegen neki a vkp szerepe.
Vagy akár Messi-t is a trequartista szerepkör is próbára érdemes, onnantól kezdve Xavi-Busqets-Iniesta-Villa-Fabregas-Messi sor brutális.
Bárcsak úgy lenne. Bojan kimondottan jól járna. Tanulhatna a reandkívül rutinos Di Nataletól, ráadásul a BL-ben játszhatja. Panaszkodott h nem akar belekerülni egy transzferbe, mint "árcsökkentő"?! Ha egy cseppet is tiszteli a klubot, ami sztárt csinált belőle, akkor el ell fogadja, ha el akarják adni, sőt, nem annak akarják eladni, aki a legtöbbet fizet, hanem egy BL-induló csapatnak, ahol állandó kezdő lehet.SuperMessi írta:Bojan ügynöke szerint, a Barcelona és az Udinese Bojanról egyeztet:
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 47,00.html
Elfelejtettem odaírni, hogy a kupában folyamatosan és néhány kisebb csapat ellen otthon be lehetne dobálni Thiagot és Afellayt. Ugye a gond ott van, hogy velük még nem életbiztosítás a kp, ami a csapatunkban a legfontosabb. Mivel nagyon kiélezett harc volt idén is a Reallal( jövőre még durvább lesz) így nem lehet megengedni magunknak egyetlen pont elpazarlását sem. Ha pedig ők vannak a kezdőben, kicsivel nagyobb az esélye egy döntetlennek, rosszabb esetben egy vereségnek.Chino írta:Ha ez így lenne sem Thiago, sem Afellay nem enne meg sok sót, ami megint feleslegessé tenné a maradásukat. Legfeljebb 20-25 perceket kapnának amikor már általában lefutott a meccs. Elől az 5 támadó (Ibivel) OK, de kp-n, sokan vannak, főleg úgy hogy Keita is előrébb lesz mint Thiago. Cesc-t ráérne jövőre megvenni. Egyelőre Xavi bírja a terhelést, Keita detto. Most lenne lehetősége Thiago-nak, és jövőre meglátnánk mi sül ki belőle. Csak azért nem kell 40-50 millát kiadni, mert lehet lesz sérülés. Ráadásul minden bizonnyal olcsóbb is lesz egy év múlva, és neki nem kell egy év tanulóidő mint más igazolásnak.Cali írta: Ugye itt a legnagyobb kérdés a játékpercek kiosztása a két nem olcsó igazolás után. Leírva elég egyszerű, élesben már nem tudom mennyire működne az a félre rotálás, hogy Xavi, Fabregas és Iniesta minden 3. meccsen pihen(ha mindegyik egészséges).
Ez így nézne ki:
1. meccs: Xavi - Iniesta
2. meccs: Fabregas - Iniesta
3. meccs: Xavi - Fabregas
4. meccs: Xavi - Iniesta
és így tovább...
Ha ez így lenne sem Thiago, sem Afellay nem enne meg sok sót, ami megint feleslegessé tenné a maradásukat. Legfeljebb 20-25 perceket kapnának amikor már általában lefutott a meccs. Elől az 5 támadó (Ibivel) OK, de kp-n, sokan vannak, főleg úgy hogy Keita is előrébb lesz mint Thiago. Cesc-t ráérne jövőre megvenni. Egyelőre Xavi bírja a terhelést, Keita detto. Most lenne lehetősége Thiago-nak, és jövőre meglátnánk mi sül ki belőle. Csak azért nem kell 40-50 millát kiadni, mert lehet lesz sérülés. Ráadásul minden bizonnyal olcsóbb is lesz egy év múlva, és neki nem kell egy év tanulóidő mint más igazolásnak.Cali írta: Ugye itt a legnagyobb kérdés a játékpercek kiosztása a két nem olcsó igazolás után. Leírva elég egyszerű, élesben már nem tudom mennyire működne az a félre rotálás, hogy Xavi, Fabregas és Iniesta minden 3. meccsen pihen(ha mindegyik egészséges).
Ez így nézne ki:
1. meccs: Xavi - Iniesta
2. meccs: Fabregas - Iniesta
3. meccs: Xavi - Fabregas
4. meccs: Xavi - Iniesta
és így tovább...
A másik butaság, hogy 24 milliót számol mindenki Ibráért, mikor most csak 8 milliót kapunk érte.Barcaman1993 írta:Nem számítják bele Ibra árát. Kicsit már unalmas, hogy mindennap megkérdezi vki. Kicsit olvassatok, akkor vissza.ronaldinho89 írta:és mi van Ibrahimoviccal? elvileg abból kapunk még 24 milliót nem? vagy azt már megkaptuk? azt is be lehet venni az átigazolásokra költött keretbe.
Nem csoda! 2 bl serleg került ide az idén 2 vagy talán 3 bajnoki trófea.... mindenki Barcelonába vágyik!Mikaos írta:Egyébként a Sport.es szerint ma Rossi is Barcelonában tartózkodik. Más források meg Fabregas képviseletét is ott látják. Úgy tűnik, nagyon kapós a barcelonai tengerpart
1: Megnyugtatlak, képes nagy zsugákat is osztani. Természetesen nem egy Xavi, de ha passzolásra kerül a sor, nem egy elveszett gyerek...Mikaos írta:Nyugtassatok meg (aki ismeri Alexis-t, s figyelemmel követte az olasz bajnokikat), hogy
1. emberünk nem a Robinho-Neymar-féle eszetlen "labdazsonglőr" vonalat képviseli, hanem használja az eszét és a szemét is a pályán
2. emberünk nem vad ember, hanem jó eséllyel be tud illeszkedni a sorba
Úgy legyen!samy85 írta: amig Pep áll a csapat élén addig mindek ok, és ezek a kérdések értelmüket vesztik....
Én is Rossit szeretném, de ebben -talán- az is közrejátszik, hogy nem sokat tudok Alexis-ről (a youtube-ot leszámítva).noname írta:Rossit favorizálnám(sajna úgy néz ki nincs már rá esély), hiszen ő biztos beválik, az viszont tény h a labdazsonglőrök közül Sanchez a legjobb megoldás, biztos jobb lesz mint Neymar vagy a többi brazil kölyök, akik nyomnak 30 kilót, maradék 25 pedig az egójuk.
Hát akkor ezt nagyon másképp látjuk, mert szerintem ettől a szinttől ő még elmarad, nem kicsit, azért meg 40-50 millát, hogy mélyebb legyen a pad, amikor van egy thiagonk is ..., több mint luxus.samy85 írta:Miért vagy benne biztos hogy a pad jutna neki? szerintem azt a szintet megüti amit Xavi-Iniesta....egyedül a világon... ami a játékrendszerünket illeti.marquez2 írta:Mt is lendítene ő a csapaton? A kezdőhöz nem sok köze lenne, így marad a törölközőlóbálás a padon, de ha attól jobban megy a csapatnak akkor jöjjön, csak akkor reális áron max 30-ért, bár tartom, hogy nekünk ennyit sem ér meg. Más csapatnak ahol gyenge pont a középpálya megér 30- at, de nekünk a világ legerősebb középpályájára ahol a kiegészítők és a tehetségek is meg vannak felesleges, sőt h...ség.
és elmondom sokadszorra, hogy a 3 ember Xavi-Ini-Cesc forognak folyamatosan... egy meccset pihen egyik, következőn a másik.... és a kezdő meg sem érzi a hiányt... hosszutávon rendkívül jól profitálnánk... a játékosok szellemileg is frissebbek lennének fizikálisan is... hisz minden 2 meccsen játszanának csak.. de akár Ini, Fabre a szélen is bevethetőek lennének...szal nem kéne senkinek állandóan padozni...
Néha láttam játszani. Részben az a vonal, részben nem. Nem az eszéből gazdagszik meg, labdazsonglőr, de ugyanakkor nincs úgy elszállva magától mint Robinho/Neymar.Mikaos írta:Nyugtassatok meg (aki ismeri Alexis-t, s figyelemmel követte az olasz bajnokikat), hogy
1. emberünk nem a Robinho-Neymar-féle eszetlen "labdazsonglőr" vonalat képviseli, hanem használja az eszét és a szemét is a pályán
amig Pep áll a csapat élén addig mindek ok, és ezek a kérdések értelmüket vesztik....Mikaos írta:Nyugtassatok meg (aki ismeri Alexis-t, s figyelemmel követte az olasz bajnokikat), hogy
Na ezt én 1 az egyben aláírnám. Valami hasonló üzletre gondoltam én is, de szerintem az Arsenalnak kevés lenne ez, még valami u 19-es arcot is kéne adnunk, csak hogy az átlagéletkort tartani tudják.SuperMessi írta:35m+Jeffren Cesc-ért, 25m+Soriano Sanchezért, és Bojan mehet a Romába 15m-ért ha neki az megfelel, egy visszavásárlási opcióval(60-15=45m és felhozzuk Thiagot+Fontast). Ha muszáj felmehetünk 40-re ill. 30-ra, hisz azért adunk el játékosokat is, de túlzásokba nem kéne esni. Thiago marad! Ez lenne a legjobb konstrukció véleményem szerint, de gyanítom hogy ennyiért nem fogják átpasszolni nekünk Cesc-t, és lehet hogy Thiagot és/vagy Bojant is be kell áldoznunk cserealapként a végén.
Miért vagy benne biztos hogy a pad jutna neki? szerintem azt a szintet megüti amit Xavi-Iniesta....egyedül a világon... ami a játékrendszerünket illeti.marquez2 írta:Mt is lendítene ő a csapaton? A kezdőhöz nem sok köze lenne, így marad a törölközőlóbálás a padon, de ha attól jobban megy a csapatnak akkor jöjjön, csak akkor reális áron max 30-ért, bár tartom, hogy nekünk ennyit sem ér meg. Más csapatnak ahol gyenge pont a középpálya megér 30- at, de nekünk a világ legerősebb középpályájára ahol a kiegészítők és a tehetségek is meg vannak felesleges, sőt h...ség.
Mt is lendítene ő a csapaton? A kezdőhöz nem sok köze lenne, így marad a törölközőlóbálás a padon, de ha attól jobban megy a csapatnak akkor jöjjön, csak akkor reális áron max 30-ért, bár tartom, hogy nekünk ennyit sem ér meg. Más csapatnak ahol gyenge pont a középpálya megér 30- at, de nekünk a világ legerősebb középpályájára ahol a kiegészítők és a tehetségek is meg vannak felesleges, sőt h...ség.p.9 írta:Miért nem örülnél Fabregasnakmessideco írta:Akkor én is hozzászólok:
Fabregasnak nem örülnék, ezt már párszor leírtam a fórumon.
Rossi/Sanchez: azért írom őket együtt, mert szerintem vagy az egyik vagy a másik fog érkezni, a kettő kizárja egymást.
Az esetleges távozókról nem tudok, de szerintem Milito és Maxwell köztük lesz, míg Afellayban nagyon bízom, hogy marad.![]()
Egyértelműen ő tudna a legnagyobbat lendíteni a csapaton , ha 30 misi felett van akkor is meg kéne szerezni már csak azért is mert 2 éve marasztalják...
És akkor esetleg Bojant meg kéne tartani még egy évre hogy ne kelpjen csatárt vásásrolni.