Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Figyelj, "csak" 1et kell nyerni, hazaiban, onnantól Game 7 50-50....Kalap1988 írta:Azért olyat is ritkán hall az ember, hogy a három pontosok bedobásához szerencse kellGyerekek, ennyi gyakorlás mellett már semmi köze a szerencsének ehhez, egyszerűen a pillanatnyi forma és a lelki állapot dönt. Megérdemelten nyert a Mavs, vezettek szinte végig, aztán volt ez a 99-95, de mikor fontos volt Terry 2-szer és Kidd is bedobta a 3-ast, amikkel végleg eldőlt. Grat nekik, innen már meg kell legyen! Persze bármi lehet, ilyen szoros meccsek mellett minden benne van a pakliban,de most a Mavs lendületben, hisz 2-0-át csináltak.
Ha igaz, ha nem, ez kihathatott a játékára. Az biztos, hogy nincs szerencséje ezekkel a pletykákkal a PO-banozsimiki írta:én ezt fordítva hallottam, mármint,hogy James barátnőjének mondják,hogy...maki írta:Állítólag James barátnője megcsalta őt Rashad Lewis-szal.
![]()
![]()
én ezt fordítva hallottam, mármint,hogy James barátnőjének mondják,hogy...maki írta:Állítólag James barátnője megcsalta őt Rashad Lewis-szal.
Erről a beszélgetésről valamiért ez jutott eszembeKalap1988 írta:Durant és a Lebronnal kb egykorú Wade. Wade idősebb, de egyszerre draftolták őket.Messithebest írta: szerk.: Most nézem csak, Durant, meg a vele egykorú Wade?Durant 22, Wade pedig már 29..
Durant és a Lebronnal kb egykorú Wade. Wade idősebb, de egyszerre draftolták őket. Mivel az egész szövegben Lebron volt az első számú szmély, így gondoltam érthető, de bocsánat.Messithebest írta:Ha felkelek, leszek, mivel bízom magamban, sokszor szoktam éjjel felébredni, tehát ha sikerül akkor leszek.Game90 írta:
Bob leszel éjjel? Vagy valaki más? Chaten is összegyűlhetnénk akár...
szerk.: Most nézem csak, Durant, meg a vele egykorú Wade?Durant 22, Wade pedig már 29..
Jaj... A második és harmadik gyűrű megnyerésekor nem nyújtott sokkal rosszabb teljesítményt Kobe, mint Shaq, pedig 23 éves volt a harmadik győzelem idején, ha jól emlékszem, míg O'Neal pályafutása csúcsán volt, talán 30 éves.Messithebest írta:Nem láttam a meccset, viszont azt mindenki tudja, hogy mind 3 döntőben Shaq lett a Finals MVP....MessiFan írta:Na, de most én jövök. Ezt honnan tudod? Mert én nem láttam 2007 előttről döntőt csak a 91-est. Ha láttad a meccset akkor ezer bocs...Messithebest írta:na de most jövök én is, neki meg Shaq hozta az első gyűrűit.
Ha Shaq féle döntő, Miami-Dallas 2006MessiFan írta:Igen sejtettem hogy ezért
De olyan magabiztosan mondtad, hogy muszáj volt megkérdeznem. Am lehet leszedem az egyik Shaq féle döntőt
Nem láttam a meccset, viszont azt mindenki tudja, hogy mind 3 döntőben Shaq lett a Finals MVP....MessiFan írta:Na, de most én jövök. Ezt honnan tudod? Mert én nem láttam 2007 előttről döntőt csak a 91-est. Ha láttad a meccset akkor ezer bocs...Messithebest írta:na de most jövök én is, neki meg Shaq hozta az első gyűrűit.
Na, de most én jövök. Ezt honnan tudod? Mert én nem láttam 2007 előttről döntőt csak a 91-est. Ha láttad a meccset akkor ezer bocs...Messithebest írta:na de most jövök én is, neki meg Shaq hozta az első gyűrűit.
Ha felkelek, leszek, mivel bízom magamban, sokszor szoktam éjjel felébredni, tehát ha sikerül akkor leszek.Game90 írta:
Magához képest a ponton kívül is átlagos, vagy kicsit azon aluli. Nézd csak meg a karrier és a szezon statjait...Game90 írta:Muszáj mindig ilyen félreérthetően fogalmazni?Bob_Marley írta:Boshról meg, hogy pussy vagy nem elég Game-t megkérdezniÉs a kis gifjei árulkodnak!+Beverly Hills Bosh meg alap
![]()
![]()
LeBron: "This is probably the biggest game of my career. No, it is (the biggest game of my career)."
LeBron James #NBA #Finals averages through 4 games: 17.3 ppg, 7.3 rpg, 6.3 apg, 2.2 spg, 46% FG, 37% 3FG
Pontátlaga lehetne nagyobb, a többi viszont eléggé rendben van.
Muszáj mindig ilyen félreérthetően fogalmazni?Bob_Marley írta:Boshról meg, hogy pussy vagy nem elég Game-t megkérdezniÉs a kis gifjei árulkodnak!+Beverly Hills Bosh meg alap
![]()
Nyilván ebben a formában az,de az is tegyük tisztába, hogy a Shaq által Kobenak nyert gyűrű ha jól tudom Kobe karrierje szempontjából sokkal hamarabb jött ( és mindketten egyetem nélkül érkeztek, tehát kb egykorúak voltak), mint Jamesnek a mostani esetleg. James már nem egy fiatal, hanem egy a legjobb korban lévő játékos. Neki most és még azért több évig, kell a csúcson lenni.Tocy írta:Kobenak meg Shaq nyerte az első gyűrűjét például. Ő is csak jóval később lett az, aki. Igen, ebben a párharcban jól lefogják eddig, és nem villog. Engem csupán az húzott fel, hogy "Wade nyeri neki a gyűrűt"...ami színtiszta baromság.
Végre valaki, aki átlátja a dolgokat..... Ha Boston ellen nincs James, kb ott leragadunk megint, aztán csumi....Tocy írta:Ezt nem tudom megérteniMi ez a baromság hogy Wade nyer neki gyűrűt? Emberek, meg van még valakinek mondjuk a Bulls elleni párharc? Amikor James vitte a hátán a Heatet, és Waderől lehetett elmondani hogy hagyja hogy James nyerjen neki gyűrűt? Te jó ég...Óriásit játszott a Boston ellen, óriásit játszott a Bulls ellen, és Wade nyer neki gyűrűt. Igaz, Wade semmit nem csinált a Chicago ellen, volt olyan meccs, hogy egy jó megoldása nem volt, mégsem mondta senki, hogy LeBron nyer neki meccseket. Félelmetesek vagytok
A James, és a Heat elleni utálat már böszmeségekbe megy át. Az, hogy ő a legjobb, az pedig tény. Nekem is Wade a szimpatikusabb, úgy mondom ezt. És most meg 2 oldalt tele lehet fröcsögni azzal, hogy a nagydöntőben csak asszisztol, és 18at dob 30 helyett, nem önzőzi el. Ja, ez meg a másik. Mi az, hogy "elvárjuk hogy egyedül nyerje meg?" Ez nagyon wtf már. Önzőzzön, vigye be, dobjon rá 40et, mint Rose? Aztán meg lehessen mondani, hogy nagyképű, önző, aki nem engedi Wadet játszani...komolyan mondom, hihetetlen ez az egész.
Szerintem meg teljesen félreértitek, mert az elsők, akik kritizálták Lebront, nem mondtak semmi ilyesmit, csak azt, hogy le kellene valamit tegyen az asztalra a döntőben is, mert akkor nem igazán érdemli meg a címet. Ez pedig jogos, mert ez nem egy 1 meccses futball döntő, hanem már 4, de legalább 6 meccses NBA döntő. És ebben a döntőben asszisztok ide, asszisztok oda, nem volt még jó meccse. Már két olyan meccs volt ( a két vesztes), amikor látván, hogy Wade a végén egyedül kevés, hozzá kellett volna tennie sokkal többet a játékhoz. Legalább az egyik meccsen. Nem tette. Ezek tények, emiatt kritizáltuk és nem a pályafutása miatt. Megjegyeztem, hogy a Boston és a Chicago párharcokban férfivá kezdett érni James, de a döntőben ezt nem bizonyítja eddig és már 4 meccs lement. Ez a Cavses James eddig... Cáfoljon meg és akkor mást fogok mondani, csak az eddigi tapasztalatokat összegeztem. Jordannal kár hasonlítani, sem lelkileg sem játéktudásban még csak meg sem közelíti. Én Kobe-t is többre tartom ( nem manapság, hanem a pályája miatt) és sorolhatnék még pár nevet, akik ma is aktívak. A fiatalok közül szerintem Durant nagyobb karriert fog befutni és a vele egykorú Wade is tehetségesebb ( Wade-nél is Durantnél is a fizikai felépítés más, James hozzájuk képest csak abban kiemelkedő. Főleg Duranthez képest.)Tocy írta:Ezt nem tudom megérteniMi ez a baromság hogy Wade nyer neki gyűrűt? Emberek, meg van még valakinek mondjuk a Bulls elleni párharc? Amikor James vitte a hátán a Heatet, és Waderől lehetett elmondani hogy hagyja hogy James nyerjen neki gyűrűt? Te jó ég...Óriásit játszott a Boston ellen, óriásit játszott a Bulls ellen, és Wade nyer neki gyűrűt. Igaz, Wade semmit nem csinált a Chicago ellen, volt olyan meccs, hogy egy jó megoldása nem volt, mégsem mondta senki, hogy LeBron nyer neki meccseket. Félelmetesek vagytok
A James, és a Heat elleni utálat már böszmeségekbe megy át. Az, hogy ő a legjobb, az pedig tény. Nekem is Wade a szimpatikusabb, úgy mondom ezt. És most meg 2 oldalt tele lehet fröcsögni azzal, hogy a nagydöntőben csak asszisztol, és 18at dob 30 helyett, nem önzőzi el. Ja, ez meg a másik. Mi az, hogy "elvárjuk hogy egyedül nyerje meg?" Ez nagyon wtf már. Önzőzzön, vigye be, dobjon rá 40et, mint Rose? Aztán meg lehessen mondani, hogy nagyképű, önző, aki nem engedi Wadet játszani...komolyan mondom, hihetetlen ez az egész.
Miért kellene valakit kritizálni addig, amíg nem szolgál rá? Mondjuk eddig is lehetett volna azért, mert nem próbálta meg "egyedül" megnyerni, csak az egy kicsit unalmas lenne, ha mindig le lenne írva.Messithebest írta: szerk.: csak ha, ez így bennetek van, miért nem írjátok ki akármikor, miért pont 1 tré meccs után? ez is nálam elég érdekes....