Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Stzem ezekben a játékosokban akkora a bizonyítási vaágy, h lezuznánk simán a Panát!Fernando írta:Panathinaikos ellen kiállhatnánk félig cserékkel Messivel kiegészülve és Maxival meg egy kát nagy sztárral a többi meg ilyen Motta, Gabri Damia meg ezek lennének és akkor talán még egy jó meccs is kisüéhetne belőle:
PL.
---------------Jorquera---------------
-Damiá----Puyol---Márquez---Gio--
---Gabri---------Xavi------Motta----
-----Messi----Maxi L.----Larsson----
Csak egy példa és akkor a bajnokságra is lehet egy kicsit tartalékolni mit gondoltok?
Pedig sztem nem fog, pedig már igazán kaphatna lehetoséget. Talán majd a BLben a Pana ellenSilvanus írta:Hát ha a Sociaded ellen sem fog játzsani Maxi, akkor....
Buffon, Nesta, Zambrotta, Vieira, Totti, Henry, Ibrahimovic, Adriano, stb.....Deco01 írta:Kösz! Pedig tényleg ugy tudtam! Szerinted kiket kellene igazolni a Barcaba
Alves, Kompany, Gallas/Alex, Gonzaloretek írta:Alves, Kompany,HenryDeco01 írta:Kösz! Pedig tényleg ugy tudtam! Szerinted kiket kellene igazolni a Barcaba
Csak kölcsönben van!Deco01 írta:Üdv! Lehet rosszul tudom DE Saviolat nm végleg vette meg a SevillaMert ugy tudom h ezért volt benne az üzletben Daniel Alves is mert megkaptuk a játékjogát amiért ök megvették Savigolt
Nm igy volt? Vki tud erröl vmit
Köszi
Szerintem amíg Rijkaard az edző,addig nem jön vissza Saviola,bár nem lehet tudni...Fernando írta:Kár vitatkozni mert úgysem jön, Saviola meg remélem visszajön ő király player és akkor Larsson is békében visszavonulhat (ebből nem akarok újjabb vitát nyitni) !