Stzem ezekben a játékosokban akkora a bizonyítási vaágy, h lezuznánk simán a Panát!Fernando írta:Panathinaikos ellen kiállhatnánk félig cserékkel Messivel kiegészülve és Maxival meg egy kát nagy sztárral a többi meg ilyen Motta, Gabri Damia meg ezek lennének és akkor talán még egy jó meccs is kisüéhetne belőle:
PL.
---------------Jorquera---------------
-Damiá----Puyol---Márquez---Gio--
---Gabri---------Xavi------Motta----
-----Messi----Maxi L.----Larsson----
Csak egy példa és akkor a bajnokságra is lehet egy kicsit tartalékolni mit gondoltok?
Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár
- Fernando
- Llegenda del Barça
Panathinaikos ellen kiállhatnánk félig cserékkel Messivel kiegészülve és Maxival meg egy kát nagy sztárral a többi meg ilyen Motta, Gabri Damia meg ezek lennének és akkor talán még egy jó meccs is kisüéhetne belőle:
PL.
Csak egy példa és akkor a bajnokságra is lehet egy kicsit tartalékolni mit gondoltok?
PL.
Pedig sztem nem fog, pedig már igazán kaphatna lehetoséget. Talán majd a BLben a Pana ellenSilvanus írta:Hát ha a Sociaded ellen sem fog játzsani Maxi, akkor....

igazábol nem ide való de jó lenne már Maxi Lopezt a pányán látni nagy akarattal játszik és ez kell most a csapatba messze van még a jan20 elötte is játszania kéne
- laci18
- Jugador d'estrella
Sagnol, és Ashley Cole (Anglia)
Poszt: balhátvéd
Klub: Arsenal FC
Születési idő: 1980. december 20, London
Testsúly, magasság: 172 cm/67 kg
Válogatottság: 23 mérkőzés
lenne a megfelelő megpldás Cole rutinos és fiatal Sagnol pedig még mindig csak 28 éves még leg. 4-5 éve van. Szerintem Cole-ért nem kellene sajnálni a pénzt mert megoldódna a bal oldalunk, és nem értem minek írja mindenki Gallast amikor ő középső védő és annak Rafa tökéletes csak Frank nem látja (kivéve most hogy Presas jobb oldalon van).
Poszt: balhátvéd
Klub: Arsenal FC
Születési idő: 1980. december 20, London
Testsúly, magasság: 172 cm/67 kg
Válogatottság: 23 mérkőzés
lenne a megfelelő megpldás Cole rutinos és fiatal Sagnol pedig még mindig csak 28 éves még leg. 4-5 éve van. Szerintem Cole-ért nem kellene sajnálni a pénzt mert megoldódna a bal oldalunk, és nem értem minek írja mindenki Gallast amikor ő középső védő és annak Rafa tökéletes csak Frank nem látja (kivéve most hogy Presas jobb oldalon van).
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
hat ha eto'o igy fogja termelni a golokat mint eddig akkor nem kell ide semmi Henry de amugy is van Maxink+Saviolank
de viszont szerintem nem artana gonzalo-t megvenni(a kivasarlasi ara 5 milla
)alex/gallas egyiket es Alvest, hetvegen neztem a sevilla-alabes meccset hat az a csavo nem semmi
de viszont szerintem nem artana gonzalo-t megvenni(a kivasarlasi ara 5 milla

Tiziano Crudeli fan 

Buffon, Nesta, Zambrotta, Vieira, Totti, Henry, Ibrahimovic, Adriano, stb.....Deco01 írta:Kösz! Pedig tényleg ugy tudtam! Szerinted kiket kellene igazolni a Barcaba
Ja, hogy reálisan??

Gallas, Sagnol, Henry

- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Alves, Kompany, Gallas/Alex, Gonzaloretek írta:Alves, Kompany,HenryDeco01 írta:Kösz! Pedig tényleg ugy tudtam! Szerinted kiket kellene igazolni a Barcaba
Tiziano Crudeli fan 

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Csak kölcsönben van!Deco01 írta:Üdv! Lehet rosszul tudom DE Saviolat nm végleg vette meg a SevillaMert ugy tudom h ezért volt benne az üzletben Daniel Alves is mert megkaptuk a játékjogát amiért ök megvették Savigolt
Nm igy volt? Vki tud erröl vmit
Köszi
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
-
- Jugador del Barça
Üdv! Lehet rosszul tudom DE Saviolat nm végleg vette meg a Sevilla
Mert ugy tudom h ezért volt benne az üzletben Daniel Alves is mert megkaptuk a játékjogát amiért ök megvették Savigolt
Nm igy volt? Vki tud erröl vmit
Köszi 

Eto'ó: Madrid, cabron saluda el campenon! 

-
- Director del Fútbol
Szerintem amíg Rijkaard az edző,addig nem jön vissza Saviola,bár nem lehet tudni...Fernando írta:Kár vitatkozni mert úgysem jön, Saviola meg remélem visszajön ő király player és akkor Larsson is békében visszavonulhat (ebből nem akarok újjabb vitát nyitni) !