Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
daffy
Madridista

2011.06.12. 19:16:54

Sanama írta:Hamilton... Észnél van? 3kör alatt annyit hibázott,mint eddig sose. Nem tudom mi van vele... :shock:
ez button volt...mire fel volt ideges? :shock:

szerk: tárgytalan :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2011.06.12. 19:20:32-kor.
Sanama
Llegenda del Barça

2011.06.12. 19:14:08

Hamilton... Észnél van? 3kör alatt annyit hibázott,mint eddig sose. Nem tudom mi van vele... :shock:

Javítom, Button ügyes. Ettől függetlenül Hamilton off... :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2011.06.12. 19:17:06-kor.
daffy
Madridista

2011.06.12. 18:58:36

Tocy írta:Más téma: Silverstonetól kezdve be lesz tilta a fújt diffúzor, amivel a Red Bull kb 1 mp-et veszthet körönként. Csakúgy mint anno a Ferrarinál, vagy még korábban a Williams-Renaultnál, itt is megtalálták, mitől gyorsabbak a többieknél, és gyorsan be is tiltják, hogy több legyen az izgalom, és a pénz. Ez egyfelől jó, mert nekünk nézőknek mindenképp izgalmasabb lesz a dolog, bár szerintem eddig idén nincs baj a versenyekkel. Másfelől viszont nyilván azért jobb a Red Bull, mert ők ebbe ölték bele a pénzüket, ami ugye szabályos. Most meg betiltják, ki kell fejleszteni szinte egy új autót az év közepén...ezt nem tartom fairnek. Persze más is alkalmazza ezt a rendszert, csak a Red Bullé a leghatékonyabb, ezért ők vesztenek a legtöbbet.
megmondom őszintén,hogy a futamoknak jót tesz,de pont értelmét veszti vele a technikai sport. ha valaki kitalál egy újítást,ami megfelel a szabályoknak,az hadd használja már...
Tocy
Director del Fútbol

2011.06.12. 18:54:17

Más téma: Silverstonetól kezdve be lesz tilta a fújt diffúzor, amivel a Red Bull kb 1 mp-et veszthet körönként. Csakúgy mint anno a Ferrarinál, vagy még korábban a Williams-Renaultnál, itt is megtalálták, mitől gyorsabbak a többieknél, és gyorsan be is tiltják, hogy több legyen az izgalom, és a pénz. Ez egyfelől jó, mert nekünk nézőknek mindenképp izgalmasabb lesz a dolog, bár szerintem eddig idén nincs baj a versenyekkel. Másfelől viszont nyilván azért jobb a Red Bull, mert ők ebbe ölték bele a pénzüket, ami ugye szabályos. Most meg betiltják, ki kell fejleszteni szinte egy új autót az év közepén...ezt nem tartom fairnek. Persze más is alkalmazza ezt a rendszert, csak a Red Bullé a leghatékonyabb, ezért ők vesztenek a legtöbbet.
Tocy
Director del Fútbol

2011.06.12. 18:28:01

Ronaldinho&Barca írta:ESŐŐŐ ESŐŐŐ ESSŐŐŐŐ EZAZZ :D

Bizony elég szépen esik, nagyon várom a futamot, egy igazi jó kis esős verseny. Bár megnéztem volna egy száraz körülmények közötti futamot is, mert most nem akkora az előnye a red bullnak szerintem, de így esőbe talán még az az előny is elveszik. Kíváncsi vagyok, remélem egy ferrari győzelem fog születni, és Schumi is oda kerül már az elejére, bízok bennük nagyon.
Szárazban szerintem Alonsonak állt volna a dolog, de esőben Vettel fenomenális. Nem mintha szárazon lassú lenne :D Viszont így meg Hamilton lehet nagy ellenfél, ha nem marad le az elején, és gyorsan átmegy Webberen, meg a Ferrarikon. Ééés...az Öreg is feljebb léphet talán esőben a Mercedessel :)
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2011.06.12. 18:15:13

ESŐŐŐ ESŐŐŐ ESSŐŐŐŐ EZAZZ :D

Bizony elég szépen esik, nagyon várom a futamot, egy igazi jó kis esős verseny. Bár megnéztem volna egy száraz körülmények közötti futamot is, mert most nem akkora az előnye a red bullnak szerintem, de így esőbe talán még az az előny is elveszik. Kíváncsi vagyok, remélem egy ferrari győzelem fog születni, és Schumi is oda kerül már az elejére, bízok bennük nagyon.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
daffy
Madridista

2011.06.12. 17:44:22

Tocy írta:
Ronaldinho&Barca írta:Elég sanszos az eső, legalábbis ha a wunderground..com nem csal, ami azért nem szokott. Nem is eső, hanem egy elég szép vihart ír, 90% az esély rá. Nahm, az fincsi lesz.. :) Még a végén nem Vettel fog nyerni.. :D
Díjaznék már egy esős versenyt...
és lám,az nso szerint esik jelenleg
Tocy
Director del Fútbol

2011.06.12. 10:45:03

Ronaldinho&Barca írta:Elég sanszos az eső, legalábbis ha a wunderground..com nem csal, ami azért nem szokott. Nem is eső, hanem egy elég szép vihart ír, 90% az esély rá. Nahm, az fincsi lesz.. :) Még a végén nem Vettel fog nyerni.. :D
Díjaznék már egy esős versenyt...
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2011.06.12. 10:24:56

Elég sanszos az eső, legalábbis ha a wunderground..com nem csal, ami azért nem szokott. Nem is eső, hanem egy elég szép vihart ír, 90% az esély rá. Nahm, az fincsi lesz.. :) Még a végén nem Vettel fog nyerni.. :D
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Tocy
Director del Fútbol

2011.06.12. 09:09:20

Vettelt megint nem lehetett megverni...de most alig nyert csak, pedig ha versenyen nem is, időmérőn mindenképp szokott lenni Red Bull-fölény. Szerintem versenyben jobb lesz a Ferrari, megnéznék egy egész versenyen át tartó Vettel-Alonso párharcot :) És ha eső lesz, még Schumacher is jöhet feljebb talán :)
samy85
Capitá del Barça

2011.06.12. 08:12:17

ozsimiki írta:1.Vettel
2.Alonso
3.Massa
4.Webber
5.Hamilton
6.Rosberg
7.Button
8.Schumi

Szépet ment megint Vettel, elég kis különbségek voltak ezúttal, de nem tudják kizökkenteni a németet :) Massának is grt, végre hozta azt majdnem amit Alonso. Mekik időmérője pocséknak is nevezhető, bár a versenytempójuk már szerintem nagyon jó lesz. De ott van előttük a két Ferrari is.

Rajtnál figyelni kell, + ugye két DRS zóna lesz a versenyen, így elég izgi futamnak nézünk elébe...Alonsot ugye nem kell félteni, és Hamilton is jönni fog ahogy csak tud. Meglátjuk,hogy Vettel tud e előnyt kialakítani,vagy védekezésre kényszerül az elején...

Mercedes itt se robbantott, PONT. :(
Hát igen... Webber ott benne van a "lecsóban rendesen most, elötte a 2 íFerrari(hál'isten) mögötte Ham-Ros-But! Jó kis rajt lessz... Na ha lessz eső különösen jó futam lessz, mert vettel jó esőben, Alonso szintén kiváló, Hamilton is parádés, de még a 7x-es Vb győztes Német legenda is hihetetlen esőben.... azért ne felejtsük el hogy a 2 Mercedes megspórolt egy teljesen új szuper lágy keveréket... talán Vettel van hasonló cipőben de ő is bele tett 3-3 kört a 2 szl gumi szettjébe... a boxtaktikák is mások lehetnek... ugye aFerrari pocséku tudja felmelegíteni a gumikat... de az aszfalt itt 24 fok körüli lesz a hőmrséklet is 22-25 fok körül alakul.... hát nem tudom... Button meg nagy gumi taktikus... :D De örülök mert Alo ott van... egy Spanyol nagydíjas rajtot szívesen látnék újra... :D hogy aztán Az elejétől fogva vezessen a Spanyol pilóta... Viva Fernandó Forza Ferrari
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
maki
Jugador del Barça

2011.06.12. 00:30:22

Kíváncsi vagyok melyik Ferrari-pilóta versenyét fogja elrontani a csapat, eddig túlságosan is jól alakul a hétvége :D Kár, hogy pont most lesz valószínűleg eső, kíváncsi lettem volna mi történik normális körülmények között. No mindegy, legalább izgalmas futam elé nézünk.
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.12. 00:03:10

1.Vettel
2.Alonso
3.Massa
4.Webber
5.Hamilton
6.Rosberg
7.Button
8.Schumi

Szépet ment megint Vettel, elég kis különbségek voltak ezúttal, de nem tudják kizökkenteni a németet :) Massának is grt, végre hozta azt majdnem amit Alonso. Mekik időmérője pocséknak is nevezhető, bár a versenytempójuk már szerintem nagyon jó lesz. De ott van előttük a két Ferrari is.

Rajtnál figyelni kell, + ugye két DRS zóna lesz a versenyen, így elég izgi futamnak nézünk elébe...Alonsot ugye nem kell félteni, és Hamilton is jönni fog ahogy csak tud. Meglátjuk,hogy Vettel tud e előnyt kialakítani,vagy védekezésre kényszerül az elején...

Mercedes itt se robbantott, PONT. :(
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
piton
Capitá del Barça

2011.06.11. 11:52:30

Barcaman1993 írta:
piton írta:
Már évek óta így van ez, sajnos! :? Azt nem értem, hogy akkor legalább a Sportklubon mért nem tudják leadni élőben. :idea:

Marad a német RTL, vagy vmi netes stream.
Nálatok van Sportklub? Nálunk már lassan 1 hete nincsen.
Nekem van, vmi autóverseny megy rajta most. Amúgy nem sűrűn nézem, szóval, ha megszűnne nem nagyon hiányozna. :)
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.06.11. 11:46:42

piton írta:
samy85 írta:az mekkora féregség.. este 7kor lesz az idő mérő, de csak 11 órától adják felvételről... nem szeretm, nehezen viselem főleg a F-1-el kapcsolatban az ilyeneket...
Már évek óta így van ez, sajnos! :? Azt nem értem, hogy akkor legalább a Sportklubon mért nem tudják leadni élőben. :idea:

Nálatok van Sportklub? Nálunk már lassan 1 hete nincsen.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
piton
Capitá del Barça

2011.06.11. 11:42:14

samy85 írta:az mekkora féregség.. este 7kor lesz az idő mérő, de csak 11 órától adják felvételről... nem szeretm, nehezen viselem főleg a F-1-el kapcsolatban az ilyeneket...

Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
samy85
Capitá del Barça

2011.06.11. 10:09:25

az mekkora féregség.. este 7kor lesz az idő mérő, de csak 11 órától adják felvételről... nem szeretm, nehezen viselem főleg a F-1-el kapcsolatban az ilyeneket...
Kép
samy85
Capitá del Barça

2011.06.10. 13:13:59

a Mercedesek és a Ferrarik elég jól mentek...
Gyerünk Alonso.. Hajrá Ferrari!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.08. 05:53:11

http://f1gp.hu/hirek/2011-06-07/ot-ev-m ... tavalyinak

remélem telik belőle a jelenlegi szabályzat "hülye" részeinek átdolgozására,és kijavítására, valamint egyértelműsítésére. (persze ehhez pénz se kellene). Valamint ne akarjanak már költség csökkenteni mindenhol, és adjanak nagyobb területet a fejlesztéseknek.

Spa-ról meg az a véleményem ami itt is mindenkinek, ez a pálya KELL IDE. Magny Cours se rossz,de ha kettő közül választani kellene, akkor 100% hogy SPA-ra esne a többség voksa.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Tocy
Director del Fútbol

2011.06.07. 22:25:17

Ez nagyon nagy baj lenne...sajnos a klasszikus, egyénies pályák, amiknek van speciális hangulatuk, karakterük mint Silverstone, Spa, Interlagos, Monaco, Monza, Kanada mindenképp kell, de én szeretném vissza Imolát, Indianapolist, Magny-Courst, a Nürburgringet...nem ezeket az egyforma pályákat, amiket mind Tilke tervez, mert persze mindnek van ritmusa, vannak benne előzési pontok, meg gyors kanyarok is, csak éppen semmi egyénies formájuk, semmi különleges nincs bennük. Nem az éjszakai futam, meg a valenciai városi pálya az igazi versenypálya...
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2011.06.07. 22:07:25

Barca_10 írta: Sokat csökkenne a nézettsége is.Sokak kedvenc pályája,köztük az enyém is, fantasztikus versenyek szoktak itt lenni és erre kiakarják venni.. :evil:
Bár a francia pályát is szeretem, nem tagadom, de azért a belga pálya elég hogy is mondjam, népszerűségnek örvend. A pilóták is szeretnek ott versenyezni, no me elképesztő futamok vannak ott. Pedig még a rövidebb pálya is ez, de elnéznék egy versenyt a régebbi távon, de hát az már túl horrorisztikus lenne, úgy se menne senki bele, mert a végén még verseny lenne.

Nem értem, egy ilyen pálya miért szenved mindig a zsében, amikor egyik, ha nem a legjobb pálya. Persze a brazil pályával együtt véve.. :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
El fanático
Entrenador del Barça

2011.06.07. 17:33:57

Achtung! Achtung!

Szombaton Kanadai Nagydíj - tippeket kéretik leadni péntek 15:59-ig a szokásos e-mail címre!
/ kivételesen pénteken, mert a nagy időeltolódás miatt 16:00kor kezdődik az első szabadedzés - európai időszámítás szerint /
Kép
Barca_10
Entrenador del Barça

2011.06.06. 22:45:17

Ronaldinho&Barca írta:http://www.formula.hu/hirek/153/383/541 ... um-helyere

ez viccnek is rossz még.. a legnagyobb versenypályáról beszélünk, HÜLYÉK van fületek, szemetek? Eklesztón meg a többi bumeráng agyú.. végre visszakerült ez a pálya, erre megint ki akarják golyózni, nyúljon már bele valaki a zsebébe könyörgöm, vagy tök mind1 hol van verseny, csak pénz legyen belőle? áh..

Sokat csökkenne a nézettsége is.Sokak kedvenc pályája,köztük az enyém is, fantasztikus versenyek szoktak itt lenni és erre kiakarják venni.. :evil:
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2011.06.06. 22:36:49

http://www.formula.hu/hirek/153/383/541 ... um-helyere

ez viccnek is rossz még.. a legnagyobb versenypályáról beszélünk, HÜLYÉK van fületek, szemetek? Eklesztón meg a többi bumeráng agyú.. végre visszakerült ez a pálya, erre megint ki akarják golyózni, nyúljon már bele valaki a zsebébe könyörgöm, vagy tök mind1 hol van verseny, csak pénz legyen belőle? áh..
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Kralo
Entrenador del Barça

2011.06.04. 12:47:16

ozsimiki írta:

Arra gondolsz amikor Spában megcsúszva ment bele? tényleg, letöltendőt kellene neki adni :roll:

Bár már nem is csodálkozom,h -jelen esetben- Hami hibái okán is meg van említve :D, ha következőben Alonso butáskodik vmit, akkor jöjjön valaki azzal,h gokart korszakában egyszer rossz irányban indult el Seb...
Egyszer? Ennek még utána kellene nézned.. :roll:

Amúgy csak kíváncsi voltam, hogy megvan-e még a témaélénkítő képességem. :D

Tudom, megvan, más egyéb tulajdonságaiddal egyetemben :wink: Ozsi
Válasz küldése