Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez button volt...mire fel volt ideges?Sanama írta:Hamilton... Észnél van? 3kör alatt annyit hibázott,mint eddig sose. Nem tudom mi van vele...
megmondom őszintén,hogy a futamoknak jót tesz,de pont értelmét veszti vele a technikai sport. ha valaki kitalál egy újítást,ami megfelel a szabályoknak,az hadd használja már...Tocy írta:Más téma: Silverstonetól kezdve be lesz tilta a fújt diffúzor, amivel a Red Bull kb 1 mp-et veszthet körönként. Csakúgy mint anno a Ferrarinál, vagy még korábban a Williams-Renaultnál, itt is megtalálták, mitől gyorsabbak a többieknél, és gyorsan be is tiltják, hogy több legyen az izgalom, és a pénz. Ez egyfelől jó, mert nekünk nézőknek mindenképp izgalmasabb lesz a dolog, bár szerintem eddig idén nincs baj a versenyekkel. Másfelől viszont nyilván azért jobb a Red Bull, mert ők ebbe ölték bele a pénzüket, ami ugye szabályos. Most meg betiltják, ki kell fejleszteni szinte egy új autót az év közepén...ezt nem tartom fairnek. Persze más is alkalmazza ezt a rendszert, csak a Red Bullé a leghatékonyabb, ezért ők vesztenek a legtöbbet.
Szárazban szerintem Alonsonak állt volna a dolog, de esőben Vettel fenomenális. Nem mintha szárazon lassú lenneRonaldinho&Barca írta:ESŐŐŐ ESŐŐŐ ESSŐŐŐŐ EZAZZ![]()
Bizony elég szépen esik, nagyon várom a futamot, egy igazi jó kis esős verseny. Bár megnéztem volna egy száraz körülmények közötti futamot is, mert most nem akkora az előnye a red bullnak szerintem, de így esőbe talán még az az előny is elveszik. Kíváncsi vagyok, remélem egy ferrari győzelem fog születni, és Schumi is oda kerül már az elejére, bízok bennük nagyon.
és lám,az nso szerint esik jelenlegTocy írta:Díjaznék már egy esős versenyt...Ronaldinho&Barca írta:Elég sanszos az eső, legalábbis ha a wunderground..com nem csal, ami azért nem szokott. Nem is eső, hanem egy elég szép vihart ír, 90% az esély rá. Nahm, az fincsi lesz..Még a végén nem Vettel fog nyerni..
Díjaznék már egy esős versenyt...Ronaldinho&Barca írta:Elég sanszos az eső, legalábbis ha a wunderground..com nem csal, ami azért nem szokott. Nem is eső, hanem egy elég szép vihart ír, 90% az esély rá. Nahm, az fincsi lesz..Még a végén nem Vettel fog nyerni..
Hát igen... Webber ott benne van a "lecsóban rendesen most, elötte a 2 íFerrari(hál'isten) mögötte Ham-Ros-But! Jó kis rajt lessz... Na ha lessz eső különösen jó futam lessz, mert vettel jó esőben, Alonso szintén kiváló, Hamilton is parádés, de még a 7x-es Vb győztes Német legenda is hihetetlen esőben.... azért ne felejtsük el hogy a 2 Mercedes megspórolt egy teljesen új szuper lágy keveréket... talán Vettel van hasonló cipőben de ő is bele tett 3-3 kört a 2 szl gumi szettjébe... a boxtaktikák is mások lehetnek... ugye aFerrari pocséku tudja felmelegíteni a gumikat... de az aszfalt itt 24 fok körüli lesz a hőmrséklet is 22-25 fok körül alakul.... hát nem tudom... Button meg nagy gumi taktikus...ozsimiki írta:1.Vettel
2.Alonso
3.Massa
4.Webber
5.Hamilton
6.Rosberg
7.Button
8.Schumi
Szépet ment megint Vettel, elég kis különbségek voltak ezúttal, de nem tudják kizökkenteni a németetMassának is grt, végre hozta azt majdnem amit Alonso. Mekik időmérője pocséknak is nevezhető, bár a versenytempójuk már szerintem nagyon jó lesz. De ott van előttük a két Ferrari is.
Rajtnál figyelni kell, + ugye két DRS zóna lesz a versenyen, így elég izgi futamnak nézünk elébe...Alonsot ugye nem kell félteni, és Hamilton is jönni fog ahogy csak tud. Meglátjuk,hogy Vettel tud e előnyt kialakítani,vagy védekezésre kényszerül az elején...
Mercedes itt se robbantott, PONT.
Nekem van, vmi autóverseny megy rajta most. Amúgy nem sűrűn nézem, szóval, ha megszűnne nem nagyon hiányozna.Barcaman1993 írta:Nálatok van Sportklub? Nálunk már lassan 1 hete nincsen.piton írta:
Már évek óta így van ez, sajnos!Azt nem értem, hogy akkor legalább a Sportklubon mért nem tudják leadni élőben.
![]()
Marad a német RTL, vagy vmi netes stream.
Nálatok van Sportklub? Nálunk már lassan 1 hete nincsen.piton írta:Már évek óta így van ez, sajnos!samy85 írta:az mekkora féregség.. este 7kor lesz az idő mérő, de csak 11 órától adják felvételről... nem szeretm, nehezen viselem főleg a F-1-el kapcsolatban az ilyeneket...Azt nem értem, hogy akkor legalább a Sportklubon mért nem tudják leadni élőben.
![]()
Marad a német RTL, vagy vmi netes stream.
Már évek óta így van ez, sajnos!samy85 írta:az mekkora féregség.. este 7kor lesz az idő mérő, de csak 11 órától adják felvételről... nem szeretm, nehezen viselem főleg a F-1-el kapcsolatban az ilyeneket...
Bár a francia pályát is szeretem, nem tagadom, de azért a belga pálya elég hogy is mondjam, népszerűségnek örvend. A pilóták is szeretnek ott versenyezni, no me elképesztő futamok vannak ott. Pedig még a rövidebb pálya is ez, de elnéznék egy versenyt a régebbi távon, de hát az már túl horrorisztikus lenne, úgy se menne senki bele, mert a végén még verseny lenne.Barca_10 írta: Sokat csökkenne a nézettsége is.Sokak kedvenc pályája,köztük az enyém is, fantasztikus versenyek szoktak itt lenni és erre kiakarják venni..
Ronaldinho&Barca írta:http://www.formula.hu/hirek/153/383/541 ... um-helyere
ez viccnek is rossz még.. a legnagyobb versenypályáról beszélünk, HÜLYÉK van fületek, szemetek? Eklesztón meg a többi bumeráng agyú.. végre visszakerült ez a pálya, erre megint ki akarják golyózni, nyúljon már bele valaki a zsebébe könyörgöm, vagy tök mind1 hol van verseny, csak pénz legyen belőle? áh..
Egyszer? Ennek még utána kellene nézned..ozsimiki írta:
Arra gondolsz amikor Spában megcsúszva ment bele? tényleg, letöltendőt kellene neki adni![]()
Bár már nem is csodálkozom,h -jelen esetben- Hami hibái okán is meg van említve, ha következőben Alonso butáskodik vmit, akkor jöjjön valaki azzal,h gokart korszakában egyszer rossz irányban indult el Seb...