Némi konkrétum is napvilágot látott már az Argentin kerettel kapcsolatban:
Az Argentina - Bolivia mérkőzésen, ami a 2011es Copa America nyitómeccse, a hazaiak 4-3-3as felállásban fognak játszani / ebben nem lett igazam, bár a későbbiekben ez még változhat /
A kezdőcsapatot illetően: Zanetti és Zabaleta helye biztos a védelemben, a középpályán Mascherano -é és Banega-é, Cambiasso nem tökéletesen egészséges, de ha felépül addigra, akkor ő, helyette viszont Gago kaphat szerepet / ??? - én nem őt játszatnám, de előzetesen úgy néz ki, hogy Batista igen / - a csatárok közül Messi a Barça-ban megszokott "fals 9es "-ként funkcionál majd, míg di Maria is elől kap szerepet és Agüero a tuti befutó.
Nem bírom ki, hogy ne említsem meg, hogy megmondtam: Tevez nem lesz a kezdőben! Előzetesen sem - egyenlőre.
Bár amúgy is olybá tűnik, Batista csínján bánik Maradona "liebling"-jeinek szerepeltetésével. Palermo ott sincs, ahogy Jonas Gutierrez sem, Ariel Garce-ról nem is beszélve
Viszont nincs se Maxi Rodriguez, se Gabriel Heinze, se Demichelis, sem pedig a veterán Verón. Walter Samuel pedig a sérülés miatt nincs a keretben.
Szóval van több arc a hazai bajnokságból Batista-nál is, Verón-t megértem, hogy nem hívta már meg, de Heinze és Demichelis jobb lett volna a fiatal, nemzetközi taőasztalattal nem rendelkező playák helyett, úgy is a védelem a leggyengébb láncszeme ennek a csapatnak.
Jah, persze forrás: az argentin sajtó - Olé, Clarín