Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mexikót nézem még meg a Copán, bár elvileg nem fognak nagy erőfeszítést venni, mivel a fiatalokkal állnak majd ki. A meglepetés azonban még mindig velük van, ahogy 2007-ben is.messideco írta:Amúgy van valaki aki nem az argentin-brazil párosnak szorít majd a kontinensviadalon?
Az Albiceleste az első számú kedvenc Dél-Amerikából, de a VB-n nagyon megtetszett Chile gólra törő, abszolút támadó stílusa is. Azóta edzőváltás volt ugyan, de remélem a stílus nem változott sokat. Szóval Argentína mellett (mögött) Chilének fogok még szurkolni.messideco írta:Amúgy van valaki aki nem az argentin-brazil párosnak szorít majd a kontinensviadalon?
ugyan a braziloknak szorítok,de nagyon-nagyon szimpatizálok chilével ismessideco írta:Nemcsak nekem hiányzik Lucho![]()
Remélem a Copát megnyerik végre az argentinok, és Mascherano csk-ként a magasba emeli a serleget.
Amúgy van valaki aki nem az argentin-brazil párosnak szorít majd a kontinensviadalon?
A Sport tv élőben adja.ronaldinho89 írta:visszaolvasgattam de nem találtam, ezért: fogja itthon valami közvetíteni a copa americat? ha igen melyik csatorna?
Sport TVronaldinho89 írta:visszaolvasgattam de nem találtam, ezért: fogja itthon valami közvetíteni a copa americat? ha igen melyik csatorna?
Demichelis jó, ha nincs más. Márpedig nincs. Gaby, Demichelis kb. egy szinten van, tőlük jobb Samuel, de ő elég sérülékeny. Ayala óta nincsen igazán klasszis középhátvédünk, de talán majd az új generáció Fazióékkal, Musacchióékkal.bali 15 írta:Demichelis kell a fenének.
Henzie-t pedig max akkor ha még az a fiatalabb Manchesteri kiadás lenne, de már őt sem. Maxi Rodriguez helyére meg Di Maria tökéletes lesz.
Csak ne hánynék a gyerek látványától....
Szélső védőnek én az Independiene-ből felhoznám Lucas Mareque-t.
Nagyon tehetséges szélsőnek tartom.
Most igazolt a Málaga-hoz. Én is kíváncsi vagyok, hogy mire jut Spanyolországban, szerintem a legjobb helyre került.bali15 írta:Amúgy nem tudja valaki, hogy mi a helyzet mostanság Diego Buonanotte-val.
El fanático írta: Bár amúgy is olybá tűnik, Batista csínján bánik Maradona "liebling"-jeinek szerepeltetésével. Palermo ott sincs, ahogy Jonas Gutierrez sem, Ariel Garce-ról nem is beszélve![]()
Viszont nincs se Maxi Rodriguez, se Gabriel Heinze, se Demichelis, sem pedig a veterán Verón. Walter Samuel pedig a sérülés miatt nincs a keretben.
Szóval van több arc a hazai bajnokságból Batista-nál is, Verón-t megértem, hogy nem hívta már meg, de Heinze és Demichelis jobb lett volna a fiatal, nemzetközi taőasztalattal nem rendelkező playák helyett, úgy is a védelem a leggyengébb láncszeme ennek a csapatnak.
Egészen egyszerűen azzal, hogy egyértelműen nincs meg a bizalma Tévez felé Batistutának - ha elolvastad volna, amit írtam DE csak neked leírom mégegyszer - és mivel ő állítja össze csapatot, nem valószínű, hogy az lesz kezdőjátékos, akit nevezni sem akart, ezért minek írjam be?!bali 15 írta:
Higuain mivel érdemelte azt ki,hogy a kezdőbe raktad?
Azért Teveznek jobb szezonja volt.
Igazad van, de a 2002-essel vitatkoznék. Lehet, hogy a brazilok nehezen jutottak ki, ettől függetlenül brutál erős keretük volt és a legszebb, legjobb focit játszották. Nem hiszem, hogy az akkori argentin csapat képességekben egy lapon lett volna emlegethető velük. Most, 2010, illetve 11-ben ( a vb-ét is beleértve), a helyzet szerintem fordított, az argentinok jobban képességekben. Legalábbis a védelemtől elölre.bali 15 írta:Remélem, hogy az Argentinok elérnek végre vmit.
Ha normális edző ülne a kispadjukon, akkor szerintem tavaly nyerhették volna negyedik VB címüket.
2002-ben nem az alig kijutó Brazilok voltak az esélyesek hanem az Argentinok. Crespo-Batistuta páros stb. Erre elvéreztek csoportkörben.
És most nemrég 2010-ben a hülye Maradona nem viszi magával Zanettit és Cambiassot, akik kiemelkedőt nyújtottak. De elviszi azt a csicska Palermot.
Most is egy iszonyat jó generációjuk van az Argentinoknak.
A védelmet még nagyon össze kell kapni.
Az a gond, hogy Zanettin és Militon kívül senki mást nem ismerek tőlük. Így nemigazán tudok véleményt alkotni róluk.
Valaki fel tudna világosítani engem afelől, hogy milyen minőségű jelenleg az
Albiceleste védelme?
Higuain mivel érdemelte azt ki,hogy a kezdőbe raktad?Kár lenne a erős középpályát megbontani és padra ültetni akár Cambiassot akár Pastorét azért, hogy Tévez kezdő legyen
Azért Teveznek jobb szezonja volt.
Higuain mivel érdemelte azt ki,hogy a kezdőbe raktad?Kár lenne a erős középpályát megbontani és padra ültetni akár Cambiassot akár Pastorét azért, hogy Tévez kezdő legyen
Úgy tudom - majd Lionel85 kijavít, ha nem - hogy Lucho nevezve lett volna és tavaly novemberben még talán nyilatkozott is erről, de Tévez végül kisírta a helyet, pedig Batista nagyon nem akarta őt a keretbe, mert az utóbbi évben nagyon balhéssá vált, álandóan sír, hogy nem jó neki a Man.Cityben, nyíltan csalja a feleségét...stb.messideco írta:Löjjetek le, de Lucho Gonzalez miért nincs ismét ott?
Mondták itt lejjebb többen is, hogy Ronaldinhokon nőttek fel, nem néztek olyan régóta focit, úgyhogy vigasztalásképpen: nem először temetik tévesen a labdarúgást, a leggólszegényebb olasz VB után, a catanaccio utolsó tündöklésével mindenki azt hitte, hogy kész, vége, kitalálták a tökéletes focit és bűn rossz nézni. Tévedtek. Enyhe FIFA-beavatkozás és a foci taktikai fejlődése ismét élvezhetőbb meccseket hozott.palesz77 írta:Ez is művészet, de én a klasszikus technikás labdazsonglőröket hiányolom... Ezt megérted gondolom. Nagyon feldobnák a mai focit, szerintem nagyon érződik a hiányuk...És tartok tőle, hogy már vissza se fognak térni, annyira elgépiesedik a foci.
Ki kezdjen helyette? Garay? ő sem játszott sokat emlékeim szerint, akkor már a rutin miatt inkább Milito...daffy írta:milito ilyen szezon után kezdő védő lesz? biztos jó az?
Batista bízik benne. Esetleg Pareja lehetne kezdő, de Milito szerintem még összekapja magát a Copára. Amúgy is az elmúlt két meccset a B csapat csúnyán elcseszte, ennél már nem lehet rosszabb, "sajnos" így Milito lesz a vezér a védelemben, de még van benne kurázsi.daffy írta:milito ilyen szezon után kezdő védő lesz? biztos jó az?Lionel85 írta:...