Csak erre reagálnék most. Sancheznek nem kell túl nagy terület a cseleihez. Nem tudom hogy láttad-e már játszani, de ha igen, akkor biztos feltűnt, hogy egyhelyben fogással is megveri a védőket kb... Nem kell neki nagy terület, ha van persze könnyebben elviszi a védő mellet, de ki nem? Messinek is jobban megy ha van területe, de ha nincs, akkor is képes megoldani a dolgokat. Szerintem ő nagyon passzolna ide...Alberto10 írta: Alexis inkább olyan csapatokba illene, mint a Real, ahol több terület adott egy támadásvezetésnél, ellenben a Barcelonával, ahol rendre felállt védelem ellen kell feltörni a "falat", ami Giuseppe egyik nagy erénye.

Ha meg Rossi jön, akkor kíváncsi leszek, hogy ő hogy tör fel egy védelmet egyedül. Mert az üresbe futás szép és jó, csak "nem megyünk vele semmire". Ezt csinálja Villa-Pedro-Bojan is, szerintem nem kell még egy ember, aki ezt a vonalat képviseli. Mert cselezni nem tud annyira, hogy ezt megtegye, vannak jó megmozdulásai, szép cselei, de bőven nem ezekből él meg... Szóval egyedül nem képes megbontani egy védelmet, max ha Xavi odaszórja a lasztit, de abba meg semmi új nincs, ezt csináljuk 3 éve. És egyre nehezebben megy, ezt a tavasz is bizonyította. Nem csak az ellenfelek ismerik ki egyre jobban és jobban a játékot, hanem a csapat is kezd beleszürkülni. Ezért kéne szerintem inkább Sanchez, hogy valaki új színt vigyen a támadásokba... És ezért örülnék kevésbé Rossi érkezésének. Ha tegyük fel 2 éve jött volna Ibra helyett, akkor azt mondom oké, passzol ide, mi meg istenkirályok vagyunk az új taktikával, nem kell a változás - amúgy én anno örültem Ibrának, de ő sajna nem jött be. De azóta eltelt 2 év, és valamit újítani kéne, mert ha ugyanezt csináljuk még jó darabig, akkor annak nem lesz jó vége....
Nem akartam beléd kötni, remélem nem úgy jött le, ezt általánosságban írtam, csak pont te foglaltad össze egy mondatban a 2 dolgot amiről írni akartam...