minek? most érkezik fabregas,itt van thiago,keitaBalazs1415 írta:Szerdán Pastore ügynöke Barcelonába utazik. Igaz nem a barcához, hanem az espanyolhoz, de hátha hozzánk is benéz és elbeszélgetnek Pastoreról!
ennyi elég is a padra.
minek? most érkezik fabregas,itt van thiago,keitaBalazs1415 írta:Szerdán Pastore ügynöke Barcelonába utazik. Igaz nem a barcához, hanem az espanyolhoz, de hátha hozzánk is benéz és elbeszélgetnek Pastoreról!
Ezt láttam én is, de már kabaré, nem tudom mit gondoljak.MichaaBee írta:http://www.goal.com/en/news/9/england/2 ... -not-leave
Rivaldo11 írta:![]()
Hisztiről szó sincs. És igen, egyetértek abban, h. kell néha olyan is, aki meg tudja húzni. Ezért (is) "erősködök" Sanchez mellett
Nem kell ez a hiszti, értelmesen érvelünk egyik vagy másik játékos mellett. Nem sok múlik azon, hogy melyikünk melyiket szeretné a csapatba, úgy is Pep és a pénz dönt.Rivaldo11 írta:Ok, akkor jöjjön Rossi. Aztán majd megy a hiszti, h. "kiismertek minket, Pep nem tud semmi újat kitalálni, stb.
Meg kell érteni, h. a játékstílusunkon nem változtatunk soha, és ha ez így van, akkor kell a váratlan!
Ez pedig Sanchez, és nem Rossi.
Ez a mondat pedig álljon mindenki előtt, aki szerint ide csak és kizárólag befelé cselező játékosok illenek.emlékezzünk csak a madridi bl odavágó első góljára, h. mi kellett ahhoz? Egy sikeres 1vs1 csata, amit Afellay megnyert Marceloval szemben.
sjd írta:na meg a másodikhoz egy 1vs5 csata, amit meg Messi nyert megRivaldo11 írta:emlékezzünk csak a madridi bl odavágó első góljára, h. mi kellett ahhoz? Egy sikeres 1vs1 csata, amit Afellay megnyert Marceloval szemben.
na meg a másodikhoz egy 1vs5 csata, amit meg Messi nyert megRivaldo11 írta:emlékezzünk csak a madridi bl odavágó első góljára, h. mi kellett ahhoz? Egy sikeres 1vs1 csata, amit Afellay megnyert Marceloval szemben.
Ez ellen akkor is hatékonyabbnak tűnik egy 1vs1-et könnyen felvállaló játékos mint egy olyan aki 120passz után is arra vár hogy a 10védő közül vki elváltson és üres terület nyíljon meg.barca99 írta: Biztosan nem szellősek, de enyhén más kategória a 3 vkp a középpályán, és hogy a legtávolabbi ember a kaputól csak 40 méterre van.![]()
Biztosan nem szellősek, de enyhén más kategória a 3 vkp a középpályán, és hogy a legtávolabbi ember a kaputól csak 40 méterre van.gergo9 írta:A digó csapatok védelmei sem olyan szellősek azért. És bőven alkotott ott is.
Rossi meg sablonos örülök hogy Sanchez felé mentünk inkább.
A digó csapatok védelmei sem olyan szellősek azért. És bőven alkotott ott is.barca99 írta:
Úgy jön ide, hogy két igazolási szezonban is felmerült, mégsem kellett. Stílusra meg ugye hasonló. Egyébként meg legyen igazatok, de terület nélkül nem tudom mire fog menni. A Madrid rohanós kontrajátékába biztos jó lenne, aztán hogy ide... szkeptikus vagyok. Megkapja a labdát, és már van rajta valaki, nem tud megfordulni. Kiugratni megint nem lehet, ha Villát vagy Pedrot sem lehet(ett).
barca99 írta:
Úgy jön ide, hogy két igazolási szezonban is felmerült, mégsem kellett. Stílusra meg ugye hasonló. Egyébként meg legyen igazatok, de terület nélkül nem tudom mire fog menni. A Madrid rohanós kontrajátékába biztos jó lenne, aztán hogy ide... szkeptikus vagyok. Megkapja a labdát, és már van rajta valaki, nem tud megfordulni. Kiugratni megint nem lehet, ha Villát vagy Pedrot sem lehet(ett).
Úgy jön ide, hogy két igazolási szezonban is felmerült, mégsem kellett. Stílusra meg ugye hasonló. Egyébként meg legyen igazatok, de terület nélkül nem tudom mire fog menni. A Madrid rohanós kontrajátékába biztos jó lenne, aztán hogy ide... szkeptikus vagyok. Megkapja a labdát, és már van rajta valaki, nem tud megfordulni. Kiugratni megint nem lehet, ha Villát vagy Pedrot sem lehet(ett).Rivaldo11 írta:Hogy jön ide Robinho? De ha már kérdezted: Erő, gyorsaság, dinamika. Technikailag Robinho is jó, de Alexis e három faktorban jóval jobb a brazilnál.
Nekünk pontosan ilyen játékosra van szükségünk, ha nem akarjuk megint azt nézni, ahogy mondjuk a betömörülő madrid ellen tehetetlenül passzolgatunk. A chilei nekimenne rendesen a védőknek, ez kell!
Hogy jön ide Robinho? De ha már kérdezted: Erő, gyorsaság, dinamika. Technikailag Robinho is jó, de Alexis e három faktorban jóval jobb a brazilnál.barca99 írta:Sanchéz mitől nagyobb klasszis, mint mondjuk Robinho?Rivaldo11 írta:Egyértelmű, és világos, hogy Sanchezre lenne inkább szükségünk. Nem is értem...a klasszis 1vs1-es spílerek képesek arra, hogy betömörülő védelmet bontsanak, nem pedig Rossi félék.
még semmitől,de benne ott van a lehetőség,ami robinhoban már nincs. ha klasszis lenne,akkor dupla ennyibe kerülne. szerintem bomba üzlet lehet,mert ha bejön,akkor nagy király lehet a szélen,ha pedig nem,akkor egy biztos csere a többiek mögébarca99 írta:Sanchéz mitől nagyobb klasszis, mint mondjuk Robinho?Rivaldo11 írta:Egyértelmű, és világos, hogy Sanchezre lenne inkább szükségünk. Nem is értem...a klasszis 1vs1-es spílerek képesek arra, hogy betömörülő védelmet bontsanak, nem pedig Rossi félék.
Sanchéz mitől nagyobb klasszis, mint mondjuk Robinho?Rivaldo11 írta:Egyértelmű, és világos, hogy Sanchezre lenne inkább szükségünk. Nem is értem...a klasszis 1vs1-es spílerek képesek arra, hogy betömörülő védelmet bontsanak, nem pedig Rossi félék.
Én is így látom. Nézzétek el nekem, hogy nem néztem sok Villareal meccset, amit láttam Rossi beállt oda Villa szerűen várta a labdát lefordult vagy megindult gyorsan, ahogy megkapta a labdát és puff(lövés, nem lehordás).Rivaldo11 írta:Egyértelmű, és világos, hogy Sanchezre lenne inkább szükségünk. Nem is értem...a klasszis 1vs1-es spílerek képesek arra, hogy betömörülő védelmet bontsanak, nem pedig Rossi félék. Meglátjuk, bízom még Alexis érkezésében. Az más tészta, h. a goal.com-on már a sociedados Griezmannról is írnak, ha nem jönne össze a biznisz az olaszokkal.