Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Így értem. Bár túl sokat nem lendítenének szerintem ők sem. Az tény, hogy minőségi lenne a keret, de nem e két játékostól lenne dobogós a Valencia.noname írta:Nem olvastad el figyelmesen amit írtam. Villa és Silva idej az évek alatt a mostani kerethez tudnának Villa/Silva minőségű játékost hozni, akkor igazán erősek lehetnek!Lionel85 írta:A keret alapján lehet várni, hogy jó szezonjuk lehet, de olyan biztosra mondani, ahogy Noname teszi, nem lehet venni. Se Villával, se Silvával nem volt annyira jó a Valencia, hogy érdemben tudjon a két naggyal harcolni. Viszont az olcsóbb, de jó játékosok (mint Aduriz, de főképpen Soldaldo) egy jó elegyet alkotnak. Nekik nem egy sztártól kell várni, hogy vigye a szekeret, hanem Emery-nek egy jó társaságot kell összeraknia, hogy jól szerepeljenek. A sok jó névtől még nem lesznek ütőképes csapat. Bízom abban, hogy feljavulnak majd.
Kicsit olyanok mint az Arsenal. Ott is kevés a minőség.
Nem olvastad el figyelmesen amit írtam. Villa és Silva idej az évek alatt a mostani kerethez tudnának Villa/Silva minőségű játékost hozni, akkor igazán erősek lehetnek!Lionel85 írta:A keret alapján lehet várni, hogy jó szezonjuk lehet, de olyan biztosra mondani, ahogy Noname teszi, nem lehet venni. Se Villával, se Silvával nem volt annyira jó a Valencia, hogy érdemben tudjon a két naggyal harcolni. Viszont az olcsóbb, de jó játékosok (mint Aduriz, de főképpen Soldaldo) egy jó elegyet alkotnak. Nekik nem egy sztártól kell várni, hogy vigye a szekeret, hanem Emery-nek egy jó társaságot kell összeraknia, hogy jól szerepeljenek. A sok jó névtől még nem lesznek ütőképes csapat. Bízom abban, hogy feljavulnak majd.
Ha bele fognak tudni szólni a Real- Barca párharcba tarkón fogok szökdelni!Wesley írta:A Malaga, es a Valencia is szepen erositett eddig, remelem iden sokkal kiegyensulyozotabb lesz a laliga, es tobb csapat harcol majd az aranyert, mert ez egy kicsit kezd unalmas lenni hogy mindig Barca-Real csata folyik az 1. helyert.
Jogos!Akkor mindenki.....barca99 írta:Simaot már télen eladták a Besiktasnak.Barcaforever írta:Az Athletico Madridnál jó kis kiárusítást csinálnak.Gyakorlatilag Simao-on kívűl a teljes támadó szekció távozik.
Simaot már télen eladták a Besiktasnak.Barcaforever írta:Az Athletico Madridnál jó kis kiárusítást csinálnak.Gyakorlatilag Simao-on kívűl a teljes támadó szekció távozik.
egyetértek. Pep ehhez a stratégiához nagyon ért, de egyedül itt vannak meg hozzá az emberek akik ezt meg is tudják csinálni. kétlem, hogyha egyszer úgy alakul hogy elmegy innen akkor változtatna Guardiola a játék stílusáról vallott elvén, de nagyon nehéz egy hasonló szintű csapatot összehozni neki máshol, míg itt Barcelonában már kiforrott a stílus ami jövedelmező lehet az elkövetkezendőkben is. ha találnak pep helyett egy olyan embert, aki hasonlóan viszonyul katalóniához és a munkához, valamint a játékosok lélektanához (és nyilván nem hülye ahhoz, hogy kisebb változtatásokat eszközöljön a taktikán is ha szükséges) akkor itt nagy gond nem lehet.Barcaforever írta:Rijkaardra is ezt mondták, most itt vagyunk....Sokkal jobban fogja megérezni Guardiola a csapat hiányát!messiisten írta:Elfelejtettem leírni, hogy ez a Barca addig Barca amíg Guardiola itt van. Utána is jó csapat lesz, de azért ezt meg fogjuk érezni.
Rijkaardra is ezt mondták, most itt vagyunk....Sokkal jobban fogja megérezni Guardiola a csapat hiányát!messiisten írta:Elfelejtettem leírni, hogy ez a Barca addig Barca amíg Guardiola itt van. Utána is jó csapat lesz, de azért ezt meg fogjuk érezni.
Az igaz, de kárpótolna egy Barca B -RealLG írta:Nem szomorú, így jogos. Egy Barca-Barca Atlethic meccs azért kényelmetlen lenne.
:S Szomorú.. köszLG írta:Nem.enzoo írta:Segítsetek!Barca B indul a copa del rey-ben v sem?
Nem.enzoo írta:Segítsetek!Barca B indul a copa del rey-ben v sem?
Az jó, ha van pénz, de a Citynél is azért évek kellettek, mire összeraktak egy vmira való csapatot. Már az igazán nagy sztárok egyből nem fognak egy spanyol kis csapatba menni, fokozatosan lehet csak egy komoly csapatot felépíteni. Sztem a Citynek előnye a Malagával szemben, h ott azért egy erősebb alap volt, a Malaga előnye, h azért Spanyoloroszágban pl. könnyebb 4-be kerülni, mint Angliában, a Barcát és Realt leszámítva nincsenek annyira komoly riválisok.Katari befektető, és kb ugyanannyi a vagyona, mind Mansur (nem biztos hogy így kell írni) sejknek. Szóval pénz az van, már csak tehetségek és csapategység kell. Mindenesetre szurkolok a Malagának hogy végre oda érjenek a 2 nagy utáni mezőnybe, a Villareal,Valencia és Sevilla trióhoz.