Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Az Udinese elnöke nyilatkozta, hogy Sánchezért már volt 35 milliós ajánlat (gondolom a City volt) amit visszautasítottak, és egyes hírek szerint 50-et is kérnének érte. Az utóbbi azért túlzás valószínűleg, de úgy néz ki, hogy legjobb esetben is csak Sánchez lenne 40 millió. Griezmann kivásárlási ára 30 millió, ami azért elég sok úgy, hogy például Rossi ára is ugyanannyi. Az egyetlen előny, hogy nála könnyebb lenne játékosokkal csökkenteni az átigazolási összeget, mint az olasz esetében.Fernando írta: Sánchez+Femenía=35 millió, max 40. emellé jön még Thiago és Fontás, esetleg Rossi helyett, a sokakkal szemben álló Griezman. Ez 4-6 új játékos, ha azt vesszük. Ezzel már lehetne vért frissíteni és nem kerülne 70-80 milliókba, mint amit a sajtó okádik. Akik távoznának értelemszerűen Milito, Keita, Bojan és/vagy Jeffren.
Az első sor nem neked szólt hanem messideco-nakdaffy írta:miért? sanchez és fabregas is közel van a barcához. kivitelezhető,akár csak thiago és egy fiatal a tarcsiból
jövőre pedig egy puyolpótló,ami nem olyan húzós.
miért? sanchez és fabregas is közel van a barcához. kivitelezhető,akár csak thiago és egy fiatal a tarcsibólMessiFan írta:Ó persze, erre annyi az esély mint ha R10-et akarnánk visszahozni
Mondjuk José Ángelt lehetne még megvenni és többet játszatni Fontást.
Szerintem a kp jövőre is jól fog működni még sérülésekkel is (kivéve ha egész szezonra dől ki valaki.)
nem olyan biztos az. nincs olyan,amit rossi tud és villa vagy pedro nem,ráadásul stílusban is hasonló. jól illeszkedne,az kétségtelen,de csak akkor,ha megy a játék. ő nem fogja azt a pluszt hozzátenni,amit messi,csak belövi,amit be kell. ilyenből már van 2-3. jó-jó,de ő nem az az igazi frissítés.MessiFan írta:Wenger ne engedje el Fabregast, City vegye megy 1000 millióért Sánchest, mi pedig vegyük meg 25 millióért Rossit és meg van oldva a kövi szezon is
Én szerintem is Iniesta, valamint a két szél, jelen esetben Villa és Pedro oldalán is tud Nasri, bár nem láttam sok Arsenal meccset, de értesüléseim szerint az előbb említett helyeken játszik. Amúgy tényleg nem lenne rossz egy Nasri se, de az ő neve fel sem merült, valamint úgy olvastam, hogy megadják neki azt a fizut amit kér. Clichy sorsa viszont kérdéses, őt szívesen látnám majd valamikor a csapatban. Aztán lehet butaság az egész, majd egy ágyús kolléga kijavít.messideco írta:Talán az Iniestáé. De Nasri eddig még nem merült fel, ha jól tudom...
Az a baj,hogy hála főleg a realnak másodsorban a citynek/chelseanek,ocsmány módon elszabadultak az árak,és főleg az elnökök kérnek pofátlanul sokat egyes játékosokért.Fernando írta:Nekem semmi bajom Rossival, de mire ekkora az ára? 30-35 millió? Én szerintem 20-nál nem ér többet, ahogyan Fabregas sem. Kitűnik az Arsenalból, ez oké. Én is kitűnnék, ha visszamennék az oviba (bár szerintem Nasri már rég fölülmúlta a katalánt).
Sánchez más. Érte adnék 30-at, mert rá nagyobb szükség van. Érdekelne engem ez a Femenía gyerek is, bár róla nemsokat tudok, de nyilván a padra vennénk, oda meg 4 millióért nem hinném, hogy nagy pazarlás lenne. Ha már annyit tud, mint Keita szerintem jöhetne.
Sánchez+Femenía=35 millió, max 40. emellé jön még Thiago és Fontás, esetleg Rossi helyett, a sokakkal szemben álló Griezman. Ez 4-6 új játékos, ha azt vesszük. Ezzel már lehetne vért frissíteni és nem kerülne 70-80 milliókba, mint amit a sajtó okádik. Akik távoznának értelemszerűen Milito, Keita, Bojan és/vagy Jeffren.
Lionel85 írta:Szerencsére nem a szurkolók saját véleménye szerint igazol a Barcelona, mert akkor már rég a béka feneke alatt lennénk... Bízd csak a vezetőségre, hogy kik jönnek, majd ők eldöntik, kell-e Rossi vagy sem. Persze, hogy sok olyan játékos jött már ide az elmúlt időszakban, akikért értelmetlen volt kiadni x összeget, de szerencsére Rosell elnöklése óta jobban meg van húzva a nadrágszíj és okosan igazolnak. Rossi szerintem egy jó zsugás, tehetséges játékos, de kérdés, mire megy egy topcsapatban. Ha nincs Sánchez, jó lesz az olasz, szerintem nem fürödnénk be vele.
Szerencsére nem a szurkolók saját véleménye szerint igazol a Barcelona, mert akkor már rég a béka feneke alatt lennénk... Bízd csak a vezetőségre, hogy kik jönnek, majd ők eldöntik, kell-e Rossi vagy sem. Persze, hogy sok olyan játékos jött már ide az elmúlt időszakban, akikért értelmetlen volt kiadni x összeget, de szerencsére Rosell elnöklése óta jobban meg van húzva a nadrágszíj és okosan igazolnak. Rossi szerintem egy jó zsugás, tehetséges játékos, de kérdés, mire megy egy topcsapatban. Ha nincs Sánchez, jó lesz az olasz, szerintem nem fürödnénk be vele.csababarca írta:Kezd elegem lenni ezekből a huzavonákból.
Ez jön,az jön, ez nem jön,az nem jön.
remélem nem ez lesz egész nyáron, július elejére le kéne zárni a dolgokat.
Aggaszt az is,hogy amíg a realnak Neymar az opció nálunk úgy tűnik Rossi maradt. Nem tudom,lehet egyedül vagyok vele,de nekem nem kéne az olasz. Akkor költsük el azt a 25M eurót másra,vagy tegyük el jövőre. Nem kell még egy Villa/Pedro klón.
Noh, látom nem mi vagyunk Fecooo-val csak akik inkább másra költenék a pénzt és nem Rossi-ra, a hasonló játékstílusa miatt.csababarca írta:Kezd elegem lenni ezekből a huzavonákból.
Ez jön,az jön, ez nem jön,az nem jön.
remélem nem ez lesz egész nyáron, július elejére le kéne zárni a dolgokat.
Aggaszt az is,hogy amíg a realnak Neymar az opció nálunk úgy tűnik Rossi maradt. Nem tudom,lehet egyedül vagyok vele,de nekem nem kéne az olasz. Akkor költsük el azt a 25M eurót másra,vagy tegyük el jövőre. Nem kell még egy Villa/Pedro klón.
Az ára annyi lesz amennyiért megveszik.Ronaldinho&Barca írta:Nah kezdődik a szappanopera 2011-es felvonása nekem csak két kis megjegyezni valóm lenne Fabregasról és amíg ide nem igazol, addig nem is szólok róla semmit.
Egyik: Mikor fog már kiállni és elcsiripelni, hogy jó volt itt, de Barcelona a hazám, szeretnék vissza térni, ha csk vagyok, ha nem, menni akarok!Hagyta már el kapitány a csapatát nem egyszer az életben, meg fogják érteni. Én ezt várom Fabregastól, ha már a Barca elég sok milkát ki kell csengessen ennyit tegyen, ha nyerni akar valamit a büdös életbe és a válogatott társaival akar focizni álmai csapatában.
másik: Most már fogalmam sincs az előzőt valamikor pedzegette-e, de már elég régóta húzódik ez a szappanopera, így gondolom volt előzménye Wengernél, ha látja elakar menni a srác, engedjék már el a büdös életbe, vicc ami folyik és rettentően unalmas, minden évben ugyan az és ugyan az. Amúgy az ára meg nem lehetne 40 körül, sérült is volt sokáig, arsenal már egy ideje semmit se nyert.. a képességét fizetjük így ki?
ennyi lenne, Békesség.
Majd visszaveszi a Milan, ha elmúlt 30...Silva a Milanból szeretne visszavonulni,
én is sajnálom, mert szerintem a legjobb választás lenne, de valószínűleg megy madridba, nekünk drága, védekezésből se veszi ki annyira a részét és talán sok lenne egy messineymar duó dominanciája a támadásokban.zsoltfree írta:Viszont én Neymarban látnék potenciált... eléggé kiszámíthatatlan, fiatal is.... vele előrébb lennénk szerintem!