Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ezek szerint 20 nagydíjból Massa 2-n tud autót beállítani? Vagy lehet megvab tiltva neki?...ozsimiki írta:Alonsonak se csak úgy jött, és az ottani, sokszori 0,6-0,8 reális? Ugyanmár.
Tavaly is láthattuk,hogy megvan ott is a sorrend. Ettől függetlenül vannak még pályák ahol Massa ügyesebben belövi a gépet,és van sansza menni Aloval, ahogy Webbernél is ez a helyzet.
De mind Alonso, mind Vettel jobb pilóta a csapattársánál, innentől pedig ha van is sorrend, teljesen felesleges (és csak köpködési szándék miatt) emlegetni, mert logikus.
Erre csak annyit tudok írni, hogy Alonso-Massa? Persze ott a spanyol veri önerőből Massát, és nincs sorrend, míg a bikáknál van. Jaja.B. írta:Szerintem, aki akarná, belátná, hogy a RB-nál nem tiszta minden (nem mondom, hogy másnál csunyaság elő sem fordul, de azért vannak komoly tények.)Ha a Vettel-Webber közti (jelenlegi) különbséget valaki a pilóták tudására alapozzavicc.És hogy miért évközbe tiltják be, inkább annak örüljenek, hogy eddig mehettek vele.Nem vagyok mekis, meg ferkás sem, Vettellel sincs bajom, csak vakon ne védjük már.Millió elgondolkodtató cikket írtak már erről...
Jól beszélszEazzy írta:Mindig ez van öcsém, ha valakinek megy a szekér, akkor azt lépten nyomon szidják, mint a bokrot. Emlékszem mit kapott itt Alonso anno, amikor sorra nyerte a futamokat, most meg hirtelen mindenki elismeri, és őt tartják Hamiltonnal az etalonnak, hozzá hasonlítgatják Vettelt. Ami rendben is van, és helyén való, csak nem értem korábban pl minek kellett a sárga földig szidni.
Amikor Button nyert, őt is mindenki megtalálta, hogy látványtalan meg ilyesmi, persze azt senki nem figyelte, hogy pl Brazilban is milyet előzött, amikor kellett, meg többször is.
Ugyanígy Vettel is kapja. Az év elején nekem is komolyan szemet szúrt, hogy egy fényévekkel jobb kocsival milyen könnyű, és hogy amihez igazi tudás kell, azt nem láttuk tőle. De aztán bizonyított egy-két remek és agresszív előzéssel kulcs szituban.
Még ettől mindig nem tartom Alonso szintnek, de jó úton halad, és még rettentő fiatal.
Nőjünk már fel, és értékeljük az erőfeszítéseket!
Ozsi neked csak annyit tudok mondani, hogy addig örülj, míg mindenki utálja. Bárcsak Alonsot is szidnák itt mindenhol, mert azt jelentené, hogy a csúcson van megint.
Ez aljas voltozsimiki írta:[
Hamilton az F1 Sergio Ramosa, ha bepöccen, tarol mindenkit, és még neki áll feljebb(bocsi Miihii, Erika, ti ezt nem érdemlitek, csak személtetek Gergő barátunknak:D)
Persze, csak a RB beleölte a pénzét ebbe, míg mások másba, az övékét betiltják, ezzel totál kárba veszett a lóvé. Na mind1, Vettel így is világbajnok lesz, aztán készMikaos írta:A diffúzor-ügy:
az ilyen szabályváltoztatások mellett én sosem látok más csapatokkal kapcsolatos dolgokat (kinek kedveznek most ezzel, McLaren vagy Ferrari?, stb.), sokkal inkább azt érzem, hogy a legjobbat mindig vissza kell egy kicsit fogni.
Ez üzlet -akár tetszik, akár nem-, s "az nem lehet", hogy minden versenyen ugyanaz az ember nyer, mert akkor előbb-utóbb senki nem fog kimenni a pályára, senki nem fogja bekapcsolni a TV-t vasárnap 2-kor.
Amióta F1 az F1, mindig volt ilyen jellegű visszahúzás. Lehet arról vitatkozni, hogy igazságos-e, vagy sportszerű-e ez, de meglehet, hogyha ilyen lépéseket nem tenne meg az FIA, akkor a csapatok fele lehúzhatná a rolót 1 év alatt (szponzori pénzek hiányában pl.). Nem akarok túlzottan apokaliptikus lenni, de akár az egész F1 is tönkremehetne, ha nem lenne efféle regulázás évről-évre.
Ugyanakkor vegyük észre, hogy ezek a változtatások általában max. 1-2 tizeddel sújtják a kiszemelt áldozatokat. Avagy pont annyira, hogy izgalmassá lehessen tenni egy szezont. Ha nem lépik ezt meg, akkor Vettel kb.5 futam múlva már VB. Utána ki fogja nézni az F1-t?
Nem idéztelekgergo9 írta:![]()
Nem tudtál érdemben hozzászólni , ezért kiragadtál egy olyan mondatot amit elég nyilvánvaló volt hogy poénnak szántam és kiforgattad.
De azért még leírtad hogy humor kategória![]()
Egyébként a másik kedvencedet Pacman-t hasonlítgattam a cselzihez![]()
Most én írom, hogy hagyjadTocy írta:Most már tényleg én is azt várom, hogy essen vissza a Red Bull, és Vettel mutassa meg annak, aki elfelejtette, hogy mit tud...mondjuk az azért érdekes, hogy a csapattársára vert rendszeres és töménytelen időmennyiséget senki nem nézi. Az meg szintén, hogy ha bírja a nyomást és nyer, akkor FIA-Red Bull miatt, ha hibázik, mert esetleg éppen ő is kockáztat, akkor meg béna, szerencsétlen, túlhypeolt kisgyerek, aki fényévekre van Hamiltontól és Alonsotól...akik persze sosem hibáznak. Na mind1, szerintem váltsunk témát, mert úgysem győzi meg itt senki a másikatpeace.
Amúgy én még mindig ott tartok, hogy SCHUMACHER!!!![]()
Tyűűűű hát azért nem teljesen így volt , asszem egy V alakú bemélyedést csináltak asszem a hátsó szárnyon arra van szabály ugye mennyi lehet a hátsó szárny felülete ez passzolt is csak a kocsi lett magasabb a megengedettnél. Mert ugye erre szintén van szabály.samy85 írta:igazából tényleg kiirtják a küzdést a találékonyságot az f-1-ből... és lassan értelmét veszti a sorozat... a Ferrarikról leszedették azt hátsószárnyas koncepciót, pedig ők is egy kiskaput próbáltak kihasználni... náluk egyből meszelés volt... nem tudom hova jutunk így...
Akkor jövök, ha valótlant írsz, és ezt felhasználva kárörvendeszsocio66 írta:Ozsi,be vagy itt feszülve mint a horgászdamil.
én már nem merek írni semmi rosszat a kis kedvencedre,mert jössz és helyreteszel.
egy kis káröröm,meg ellenszurkolás sosem árt,ugyanúgy kapja hamilton is az ívet nevetséges dolgokért,nem hiszem hogy itt minden negatív hangvételű hozzászólásra reagálni kellene,egyszerűen csak nem csípjük sokan és kész.
nem kell mindent komolyan venni.
dehogynem csalózták őket. -némelyiket a mai napig..Tocy írta:
Ez így van, csak mást nem utál a fele nép, és nem csalózzák lépten-nyomonpedig pl a Brawn GP, az Alonso-féle Renault, a Schumi-Ferrari, a Hakkinen-McLaren '98-ban, előtte a Williams-Renault, vagy még korábban a Senna-Prost féle McLaren is biztos csalós autó volt...
Ez így van, csak mást nem utál a fele nép, és nem csalózzák lépten-nyomonVito írta:nem kell belekeverni a - szegény, ám találékony vándorlegény vs. gonosz földesúr - romantikát a dologba.Tocy írta:
Hiába írod Ozsi, nem fog senki egyetérteni, elfogadni...az az elfogadott, hogy mivel a privát Red Bull veri a McLarent meg Ferrarit, ezért biztos csal, űrhajóval megy, igazából turbós az autó, és Vettel meg nem is versenyző, hanem csak egy bábu, akit odaraktak, hogy mosolyogjon.
egyrészt a red bullt nem kell félteni egy vagon pénzzel és egy neweyval a fedélzeten, másrészt pedig évek óta jellemző, h a nagy előnyre szert tett csapatokat lefékezi a FIA, ha kezd túl unalmassá válni a VB.
pláne ez történik, ha van is valami megmagyarázhatatlan és félig illegális abban a bizonyos űrautóban. márpedig a hajlékony RB minimum véleményes és vitára ad(ott) okot.
azért vannak ezek a szigorú, átláthatatlan, értelmezhetetlen és flexibilis szabályok, h a nagy testvér bele tudjon nyúlni az unalmas szezonokba.
ez megy évek óta,most is csupán ennyi történt..
nem kell belekeverni a - szegény, ám találékony vándorlegény vs. gonosz földesúr - romantikát a dologba.Tocy írta:
Hiába írod Ozsi, nem fog senki egyetérteni, elfogadni...az az elfogadott, hogy mivel a privát Red Bull veri a McLarent meg Ferrarit, ezért biztos csal, űrhajóval megy, igazából turbós az autó, és Vettel meg nem is versenyző, hanem csak egy bábu, akit odaraktak, hogy mosolyogjon.
Hiába írod Ozsi, nem fog senki egyetérteni, elfogadni...az az elfogadott, hogy mivel a privát Red Bull veri a McLarent meg Ferrarit, ezért biztos csal, űrhajóval megy, igazából turbós az autó, és Vettel meg nem is versenyző, hanem csak egy bábu, akit odaraktak, hogy mosolyogjon.ozsimiki írta:Igen akkor már mindenki kapjon, úgy ahogy mindenki --> köv évtől.![]()
Azért a RedBull mint olyan, már létezik 4-5 éve (arról a csapatról nem is beszélve, amibe beolvadtak...), és a Brawnos évben kezdtek feljönni, és meghatározók lenni, majd tavaly a legjobbá válni, idén azt folytatni.
Nem olyan hirtelen dolog ez azért, volt benne bőven munka,és előkészület, neves emberekkel.
Nah lezárhatjuk a témát, mert pár részletre a hszedben, ugyanazt tudnám már csak írni, mint előbb.
meglátjuk mi sül ki belőle,
GO SCHUMI, GO SEB!