samy85 írta:igazából tényleg kiirtják a küzdést a találékonyságot az f-1-ből... és lassan értelmét veszti a sorozat... a Ferrarikról leszedették azt hátsószárnyas koncepciót, pedig ők is egy kiskaput próbáltak kihasználni... náluk egyből meszelés volt... nem tudom hova jutunk így...
Tyűűűű hát azért nem teljesen így volt , asszem egy V alakú bemélyedést csináltak asszem a hátsó szárnyon arra van szabály ugye mennyi lehet a hátsó szárny felülete ez passzolt is csak a kocsi lett magasabb a megengedettnél. Mert ugye erre szintén van szabály.
Nem tudom én nem panaszkodnék a Red-Bull helyében a gumi autójukkal kaptak két vb-t, nem tudom milyen régen volt mikor a FIA szemethunyt ilyen kaliberű dolog fölött ilyen hosszútávon.
120Xjára is leírva a tesztekkel csak az volt a baj hogy semmi értelme nem volt, tavaly pusztán annyi történt hogy megnövelték a terhelést a teszteken semilyen kiskaput nem csuktak be csak adtak a [auto_cenzúra] egy jó nagy pofont.
Ami alapján buktatni lehetett volna hogy a vezetőszárny az alváz síkján túlhajlott(túlhajlik) milliónyi kép, videó bizonyítja.
Ezekután cseppet sem érzem unfairnek hogy betiltanak egy dolgot évközben megesett régebben is , Renaultnál az ellensúlyos lengéscsillapító vagy mikor a Meki megkérdezte a FIA-t (azt hiszem tripla-diffúzorral kapcsban de ez tipp csak) hogy jó lesz e az idióták mondták hogy persze semmi gond majd asszem első futam előtt betiltották.
Red-Bull bőven tett azért hogy népszerűsége ott legyen ahol most van.
Horner a Forma 1 murinnyója a csapata meg az f1 anzsi mahalacskája(vagy hogy kell írni)
Most már ugye több embernek is szemetszúrt amiról akartam írni hogy a Red-Bull bármikor előszedett annyi tizedet amennyi kellet.
Röviden a lényeg pont ezért nem mutatta meg a Red-Bull valójában mire képes hogy picit tolja a FIA közbelépését.
Főleg mikor Vettel Monacoban a "pokoli" nyomás alatt az 50körös lágy utolsó 20körében gyakorlatilag nem vesztett a köridőből.
Ami azért vicc.
A tavalyi motorhibák is elmaradoznak ugyanazzal a motorral annak ellenére hogy a fújt diffúzor igen kemény plussz terhelést ró ki a motorra(az a 90% versenytávon urban legend) max időmérőn egykörön amire próbáltam utalni hogy elvesztheti az időmérős fölényt).
Nem láttuk a Red-Bull valós tudását eddig, lehet hogy nem sok van még bennük de hogy van az hótziher.
Szó se róla vigyorogva nézném ha Silverstonban vért kéne izzadni a q3-hoz

Nagyon szívesen megnézném már hogy Vettel mit alkotna mezőnyben , hogy fejlődött e tavalyhoz képest érettebb lett e stb.
Ezek után nagyon-nagyon kíváncsi vagyok.