Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
ez igazlluisllach89 írta: Tavaly meg Maiconra mondtad hogy 100%
Én viszont úgy látom hogy DM rakkolós, kicsit csiszolatlan, de a védőmunkájára nem lehet panasz, sőt. Lehet hogy nem bírod, de az fix hogy az egyik leghasznosabb a keretből.
Tavaly meg Maiconra mondtad hogy 100%daffy írta:azért pár dolgot hozzátennék:Kalap1988 írta: Szerintem az első évben nem lesz DM helyén fontos meccseken kezdő, mert ez a srác nem Mou stílusa. Biztos bedobja majd sok meccsen és kisebb csapatok ellen kezdő is lesz, de a Mou-s védekezéshez pont a DM típusú szélsők passzolnak, akik addig futnak, amíg össze nem esnek. Persze, ha a kis brazil ezt megcsinálja, akkor lehet esélye, de kétlem.
Egyébként leigazoltátok már, hogy ennyire biztosan beszéltek róla?
- az első év szerintem nem most lesz
- mou csak a barca ellen tolta azt a védekező játékot
- dm sem híres a védőmunkájáról,csak ész nélkül rohangál a szélen,de a hasznos munkája kb annyi,mint benzemának,ha ott játszik
- még nem hivatalos,de én és mindenki más is 99%ra veszi.
Csak annyi,hogy mikor Robinho még a Santosba volt,akkor nem kapott lehetőséget a válogatottba.Neymar azért már villantott pár dolgot ebbe az ujraformált brazil csapatba.A skótok ellen is kiválóan játszott úgy ahogy Ganso és a többi fiatal is.Barcaforever írta:Kíváncsi leszek Neymarra, de maradjunk annyiban, h Robinho sokkal jobban be volt harangozva.
azért pár dolgot hozzátennék:Kalap1988 írta: Szerintem az első évben nem lesz DM helyén fontos meccseken kezdő, mert ez a srác nem Mou stílusa. Biztos bedobja majd sok meccsen és kisebb csapatok ellen kezdő is lesz, de a Mou-s védekezéshez pont a DM típusú szélsők passzolnak, akik addig futnak, amíg össze nem esnek. Persze, ha a kis brazil ezt megcsinálja, akkor lehet esélye, de kétlem.
Egyébként leigazoltátok már, hogy ennyire biztosan beszéltek róla?
Szerintem az első évben nem lesz DM helyén fontos meccseken kezdő, mert ez a srác nem Mou stílusa. Biztos bedobja majd sok meccsen és kisebb csapatok ellen kezdő is lesz, de a Mou-s védekezéshez pont a DM típusú szélsők passzolnak, akik addig futnak, amíg össze nem esnek. Persze, ha a kis brazil ezt megcsinálja, akkor lehet esélye, de kétlem.daffy írta:benzemát mourinho hanyagolja indokolatlanul,kaka tényleg rossz. adebayor már nem a csapat tagja,neymar pedig nem csatár....Subinho írta:neymar nagy tehetség, de murinnyónál mikor és hol fog játszani??? Ronaldo, Benzema, Higain, (Adeayor) után lehet kb. sokadik csere ember. ugyanaz lenne vele, mint Benzemával, vagy Kakával... nagy ígéret a padon...
a szélen dm helyett fogja játszatni szerintem
benzemát mourinho hanyagolja indokolatlanul,kaka tényleg rossz. adebayor már nem a csapat tagja,neymar pedig nem csatár....Subinho írta:neymar nagy tehetség, de murinnyónál mikor és hol fog játszani??? Ronaldo, Benzema, Higain, (Adeayor) után lehet kb. sokadik csere ember. ugyanaz lenne vele, mint Benzemával, vagy Kakával... nagy ígéret a padon...
ronaldo óta senki nem volt annyira beharangozva,mint neymar. néztem pár brazil meccset és a közönség minden labdaérintésénél éljenzik. ettől nő az arca. én sem értem,hogy miért ajnározza így a nép otthon,de tehetsége az van. okosan kell bánni vele és megéri az árát.Barcaforever írta:Kíváncsi leszek Neymarra, de maradjunk annyiban, h Robinho sokkal jobban be volt harangozva.
Hát én eddig sem bírtam a gyereket, és szóvá is tettem. Ettől függetlenül lehet, h nagyot fognak vele, de az arca már most hatalmas a gyereknek.albicelesteX írta:Ja...ez így szokott lenni.Tehetséges nem több egyenlőre,azért még semmit nem bizonyított szerintem.Majd elválik.Engem nem igazán érdekel,hogy madridi lesz.Tocy írta:Én sem örülnék, ha Madridba menne a brazil kölök na de...itt 2 hónapja még sokan amellett voltak, hogy jöjjön ide, ő kell. Most meg már, hogy a Real viszi valszeg, így már undorító...
Az se semmibarca 1986 írta:nem vagyok focista, főiskolát és egyetemet végeztem, mégis sikerült egy cimborám helyett a volt csajomnak elküldeni egy emilt. az emil témája: mik voltak a bajaim a volt csajommal. amit utána kaptam a csajtól telefonon...gergo9 írta:Azért az észbeli képességekkel ott sincsenek gondok
a döntő és a copa között lesz valószínűleg hivatalos. érkezni fogsamy85 írta:Neymar is , és Ribeiro is cáfolta hogy a Madriddal megegyeztek volna.... sőt.. a klub elnöke azt is mondta hogy beszélt a szponzorokkal, és olyan opciót tesznek a Brazil ifjú elé, ami elég pazar... na most mi az igazság?
nem vagyok focista, főiskolát és egyetemet végeztem, mégis sikerült egy cimborám helyett a volt csajomnak elküldeni egy emilt. az emil témája: mik voltak a bajaim a volt csajommal. amit utána kaptam a csajtól telefonon...gergo9 írta:Azért az észbeli képességekkel ott sincsenek gondok
én elhiszem,hogy ennyire ostoba lehet. pech,de ha igaz,akkor megérdemlilluisllach89 írta:Szerintem meg direkt volt, ennyire ostoba nem lehet valaki, bár nem az eszéről híres a gyerek. Mondjuk ez elgondolkodtat legalább a barátságos meccsek "fontosságáról".
kizártnak tartom,hogy neymar nyáron csatlakozzon,így 1 évig nem is kell foglalkozni az üggyel. jön 1 vagy 2 szélső védő,egy belső kp és talán 1 támadó.Rivaldo11 írta: Nem Neymarokban kellene gondolkodni akkor.A kulcs az nem ott található. A többieket így is veritek, de ellenünk nem Neymar féle játékos a nyerő...
40 milla meg nevetséges. Szerintem nincs az annyi, nem lehet perez ennyire idióta.
Nem Neymarokban kellene gondolkodni akkor.daffy írta:rájöttek,elvileg keresik a megfelelő embert.Rivaldo11 írta:Menjen csak. Ettől aztán nem lesz többet a madridnál a zsuga ha ellenünk játszanak.
Még mindig nem jöttek rá h. hova, és kiket kéne megvenni, h. labdát is birtokoljanak.
Az meg, h. a többi csapat ellen mit játszanak, hidegen hagy.