kennyke04 írta:
Juj mekkora ez is

amikor a farönk fejbe kapja a kopaszt, miet koppan XD hatalmas klasszikus

Másik filmet meg kb minden nyelven megtaláltam már, csak magyarul nem

VHS-eket meg már sajna odaadtuk egy ismerősnek, szóval még szinkront se tudnám lekapni/lekapatni és ráhegeszteni a külföldi anyagra

ha megtalálnád VHS-en és le tudnád kapni a szinkront és/vagy az egészet lerippelni az faja lenne

vagy ha visszaírtak MTV-től akkor jelezd, felvetettem egyik haverommal ha leadnák
Feketeszakáll szelleme megvan? 
ez is csikó korom alap filmje volt

Basszus, alap a Fekete Szakáll is

meg is nézem,h az fent van e, azt is be kell szereznem, ezt a 3 filmet 15 éve néztem kb utoljára,de akkor rendszeresen, azóta egyiket se, szóval itt az ideje, nah meg elrakni szépen az utókornak
Amúgy visszaírtak egy sablonszöveget:
"Köszönjük, hogy figyelmével megtiszteli a Magyar Televízió műsorait.
Sajnos arra nincs lehetőségünk, hogy a filmről bármilyen másolatot készítsünk, ezzel sértenénk a szerzői jogot.
Levelét továbbítjuk filmszerkesztő kollégáinknak, bár ha időközben a film sugárzási joga lejárt, akkor ezt ismételten meg kell szereznünk ahhoz, hogy műsorra tűzhessük."
Slither májsztró! Vagy bárki! Aki megtalálja neten az említett R.Crusoe filmet, amiről itt nagyba(n)szó van, a talin 2sör, + (Slither esetén) 3 nyíl előnyt kap
szerk: Feketeszakáll már jön is lefel, szeretett magunkon az is fent volt, csak a Crusoe film kell már...