Sánchezért nem?Messithebest írta:Spec szerintem jobb mint Rossi, akiért 30 elég nagy túlzás.....

Sánchezért nem?Messithebest írta:Spec szerintem jobb mint Rossi, akiért 30 elég nagy túlzás.....
Mert egész pontosan mi is történt? Azt mondta, hogy nem fogja zsarolni Wengert, nem rajta múlik a dolog, nem fog kicseszni a londoniakkal. De ezt már kitárgyaltuk...Ilúvatar írta:remélem vicc volt. Ezek után ami történt, inkább ott rohadjon le Arsenalban.Barcaman1993 írta:remélem, hogy a maradék maniból jön Fabregas.
Osztom az egészet, rühellem azt a kétszínű mocskot, vissza se jöjjön! Ingyen sem kellene! Ülje le egész életét Londonban azt kapja be az összes ***, de komolyan! Ennyi erőfeszítés és jóakarat mellett inkább maradna ott... Maradjon is, soha ne jöjjön vissza...Ilúvatar írta:remélem vicc volt. Ezek után ami történt, inkább ott rohadjon le Arsenalban.Barcaman1993 írta:remélem, hogy a maradék maniból jön Fabregas.
Rossi minek jönne? Vagy Sanchez, vagy Rossi, de együtt tuti nem. Én is remélem, hogy a maradék maniból jön Fabregas. Túl szép lenne... De azért remélem sikerül.Cumbee írta:http://barcanoticias.blog.hu/2011/06/19 ... ore2997069
Na, ez alapján akkor már tényleg eldőlni látszik a transzfer. Én a 28+Soriano-t rendkívül jó megoldásnak tartanám, bíztam benne, hogy nem költünk 30 fölött rá. Azt azért remélem, hogy a +1 játékos tényleg Soriano lesz és nem a Thiago, Bojan, Jeffren, Montoya négyesből az egyik. Én ezek közül az elsőt és az utolsót megtartanám, a másik kettő mehetne visszavásárlási opcióval a több játéklehetőség reményében.
Így elvileg, ha Bojan 10 millás árát is beszámítjuk (Soriano 11, Bojan 10?:D) Akkor lesz 27 millánk a kalap alatt, ebből simán futja egy Rossira, viszont akkor a középpálya kreatív részén elég szűken leszünk, + Jeffren létszám fölöttivé válik.
Én úgy gondolom, hogy Jeffrent eladjuk még 8 millió környékén és a 35+ 1 kis pótlásból rámegyünk Fabregasra, így pedig Ibi szerepe végleg eldőlne és a csatársorban kapna helyet.
PontosanRivaldo11 írta:![]()
Célegyenesben vagyunk...
Gyere csak Alexis, gyere...![]()
28 milla, kp, amit kifizetünk, az nem rossz gondolat. Ha megy Bojan egy tizesért, akkor még némi zsebbe nyúlással, és esetleg Jeffren eladásával Fabregasra is juthat zseton.
Bár ő nem létszükséglet, meg hát a nyilatkozata után...
Gyere, gyere, várunk
lehet, de én ott főleg orbitális baromságokat olvastam, nagy ritkán van közük a valósághoz. off: adja az avataroddaffy írta:meglepne,mert ha jól tudom ők nem gyártanak híreket,hanem más oldalakról,újságokból szerzik az infokat.Tocy írta:goal.com azt hiszem tiltott oldal, felesleges is olvasni, kitaláció a nagy része....
28+játékosról van szó, ő lehet Soriano, vagy Jeffren, akár Bojan is...mindenesetre mind3ból pénzt szeretnénk csinálni, plusz a kölcsönadottak stb...35-40 milliónk összejöhet, bár szerintem 40 alatt nem is érdemes Cescért menni, ha egyáltalán akarjuk még.Rivaldo11 írta:![]()
Célegyenesben vagyunk...
Gyere csak Alexis, gyere...![]()
28 milla, kp, amit kifizetünk, az nem rossz gondolat. Ha megy Bojan egy tizesért, akkor még némi zsebbe nyúlással, és esetleg Jeffren eladásával Fabregasra is juthat zseton.
Bár ő nem létszükséglet, meg hát a nyilatkozata után...
a transfermarkt-on utánanézve Cesc 65, Alves 51, Xavi 52, Messi 61SuperMessi írta:Ez mondjuk elég durva stat Cesc-ről:
http://www.totalbarca.com/2011/news/sta ... he-assist/
De csak ez a lényeg.Messithebest írta:Jól kiforgattad amit mondtam, mert én úgy értettem, hogy szerintem luxus 35-40 millióért a padra játékost/játékosokat hozni..... ne képzeljük magunkat azért Citynek meg Madridnak pénzügyek terén....
A goal.com tudomásom szerint nem tiltott. Ők többnyire a mundo, sport, marca, as négyes híreit hozzák le angolra fordítva, némi fáziskéséssel.Tocy írta:goal.com azt hiszem tiltott oldal, felesleges is olvasni, kitaláció a nagy része....
meglepne,mert ha jól tudom ők nem gyártanak híreket,hanem más oldalakról,újságokból szerzik az infokat.Tocy írta:goal.com azt hiszem tiltott oldal, felesleges is olvasni, kitaláció a nagy része....
goal.com azt hiszem tiltott oldal, felesleges is olvasni, kitaláció a nagy része....
Akkor neked is rosszul jött le, mert nem így értettem. Akkor vegyünk játékosokat max 15 milláért, ha csak padra kell, ne 35-40ért.....Tocy írta:Pedig nekem is ez jött leMessithebest írta:Jól kiforgattad amit mondtam, mert én úgy értettem, hogy szerintem luxus 35-40 millióért a padra játékost/játékosokat hozni..... ne képzeljük magunkat azért Citynek meg Madridnak pénzügyek terén....barca99 írta:Ennek a korszaknak akkor lesz vége, ha árcédula alapján kell a kezdőt a pályára küldeni.Hogy azért üljön Pedro, mert ő olcsó volt, és Villa azért kezdjen, mert 40millába fájt.