Furák az ilyen kommentek, mert fogalmunk sincs róla, hogy mi zajlik a színfalak mögött. Tudtommal ugyan abban a nyilatkozatban, ami miatt te fújsz rá, elmondta, hogy tavaly hibázott, amikor egyértelműen állást foglalt az ügyben és elég rossz érzés volt neki utána, ahogy végződött az ügy, így tanult belőle és nem tesz többé felelőtlen kijelentéseket. Mi van, ha pont ez kell Wengernek, hogy ne durcizzon be és idén végre elengedje Cesc-et? Biztos vagyok benne, hogy ha nem lenne rendkívül motivált a Barcával kapcsolatban, akkor nem csinálnánk magunkból hülyét miatta évről évre. Sem az előző, sem mostani vezetőség nem az a fajta volt, aki hagyta [auto_cenzúra] magát egy játékos miatt, kivéve ezt a Fabregas esetet, ami azért talán jelent valamit.Rinku írta:Osztom az egészet, rühellem azt a kétszínű mocskot, vissza se jöjjön! Ingyen sem kellene! Ülje le egész életét Londonban azt kapja be az összes ***, de komolyan! Ennyi erőfeszítés és jóakarat mellett inkább maradna ott... Maradjon is, soha ne jöjjön vissza...Ilúvatar írta:remélem vicc volt. Ezek után ami történt, inkább ott rohadjon le Arsenalban.Barcaman1993 írta:remélem, hogy a maradék maniból jön Fabregas.
Egyébként én egy megmaradt 17milla+Keita+a Bojanból befolyó összegből még egy kicsi = Fabregas képletnek örülnék a legjobban, így egyrészt megoldódna a probléma Thiago játékperceivel, másrészt szerintem Cesc még univerzálisabb játékos is mint Keita. (Ha kell, a testalkata miatt tud vkp-t játszani, tud irányítót játszani, de simán tud teljesen feltoltan, közvetlen a csatársor mögött is játszani.)