Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Villa nem hiszem,h megválna a kedvenc számától,a 7-estől.kakasugynok007 írta:23 szerintem tökéletes.Bojan megy.Villáé a 9es.Sánchezé a 7es.Fecooo írta:Thiago elegáns passzával kiugrott Matabüntető+ piros
Mata bevágta, így most 0-3
lassan egyébként elmélkedhetünk arról, h Thiago milyen mezszámot kaphat
szabad: 12,23,24,25 (esetlegesen ha Bojan elmegy, akkor Villa megkapja a 9-est és akkor kaphatja a 7-est is, ha Jeffrén megy, akkor a 11-es válik szabaddá )
Fontás sztem megkapja a 24-est, mely legutóbb Yayáé volt
Egyébként is, angolok ellen utolsó 10 percre állt be, most is kb, csehek ellen be se állt.gergo9 írta:Élmény nézni a kicsiket.![]()
Thiago -tól megint libabőr, olyan lazán meg olyan sebbeséggel teszi-veszi a labdát hogy ilyet még nem láttam.
Bojan egyébként is peremember lett vagy csak most ezen a meccsen?
23 szerintem tökéletes.Bojan megy.Villáé a 9es.Sánchezé a 7es.Fecooo írta:Thiago elegáns passzával kiugrott Matabüntető+ piros
szabad: 12,23,24,25 (esetlegesen ha Bojan elmegy, akkor Villa megkapja a 9-est és akkor kaphatja a 7-est is, ha Jeffrén megy, akkor a 11-es válik szabaddá )
Lehet áptudétebb a streamemFecooo írta:a 4-est direkt nem írtam![]()
persze, h jó lenne, de nem látok rá esélyt, h Pep odaadja neki Cesc számát...
szerk: vazze, beállt Bojan, azonnal adott egy fantasztikus labdát Thiagonak, csak ifj. Mazinho fölé lőtte
szerk2: állandóan lemaradok
A 4-es se állna rosszul neki.Fecooo írta:Thiago elegáns passzával kiugrott Matabüntető+ piros
Köszi a linket, hajrá!barcalaci84 írta:http://nl.justin.tv/ontenados11#/w/1352630768/2
1-0 ra vezetünk , de eléggé beszorultunk
Ugye?Fecooo írta:hangosan szakadok, amikor látom UGYANAZT a figurát ezektől a gyerekektől, amit VV és a védőink csinálnaklluisllach89 írta:http://deportemixtv.co.cc/?e7a26600
Barca-Porto, 14 éven aluliak
Szerk: Az akkor is nevetséges - persze büszkeséggel tölti el az embert - amikor ekkora suhanc kissrácok is tiki-takáznak
a kis srác hátrapasszolja a kapusnak, az azonnal kiadja szélre és egyérintővel kipasszolják az ellenfelet és úgy fejlődnek fel
röhej
hangosan szakadok, amikor látom UGYANAZT a figurát ezektől a gyerekektől, amit VV és a védőink csinálnaklluisllach89 írta:http://deportemixtv.co.cc/?e7a26600
Barca-Porto, 14 éven aluliak
Szerk: Az akkor is nevetséges - persze büszkeséggel tölti el az embert - amikor ekkora suhanc kissrácok is tiki-takáznak
Mondá a sajtósa.ab1daL írta: "I apologize to Barcelona because I know that statements have not been good. I did not measure the words and, although I think you have misunderstood something that at my age should know better," said Thiago in an interview with RAC1.
"Barça is a dream for me and my house. It's a club I am very grateful for everything I've experienced since I arrived here 14 years,"