Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jaja én is írtam róla. HAJRÁ DABAScsababarca írta:Erről a dabasi kissrácról írtam pár hete már.
Azt hiszem most vannak kint, illetve múlt héten voltak.
Ha megtudok valami érdemi infót,akkor majd közlöm.
Én egyet értek az előttem szólóval. Az EB-n Spanyolország nagyon jó volt, de aztán VDB leamortizálta őket alaposan. Más kérdés, h ez a VB-re még így is elég volt, de ehhez kellett e riválisok bénázása is.visca el barca írta:reszben igazad van, de antifociről azért nem beszélnék, csak azért mert nem lottek minden meccsen 4 golt, meg nem volt 85%-os labdabirtoklasi arany...
attol méghogy a valogaottt fele barca jatekos, nem szabad elvarni, hogy a spanyol válogatott egy az egyben azt jatsza mint a barca.
VDB meg igenis nagy edzo. tudja o h mit csinal
Megnéztem a videót, az érdemi része a teremtornán kezdődikmadmushroom írta:http://dabasregio.hu/?p=8197
A "hihetetlen sz*r antifoci" milyen összefüggésben van a legtöbb kaput eltalát lövéssel? Keress utána nyugodtan, a 32 csapat közül a spanyoloké a legtöbb kaput eltalált lövés. Most akkor hogy is van ez?Leomessi14 írta:Arrol,hogy nezd meg,hogy jatszik a valogatott amiota o a Szovetsegi kapitany.Jo Vb-t nyertek,de hasonlitsd ossze a 2008-as Eb gyoztes csapattal,vagy ezzel az U21-el.
Jatekban eg es fold a kulonbseg,es igen a Vb-n egy hihetetlen sz*r antifocival nyertek,az mar nem az ok bajuk,hogy mas se volt jobb...
Es igen, a spanyoloknak szurkoltam,csak ez nem az a csapat volt,amit a 2008-as Eb-n megszerettem meg Aragonessel.
ezzel egyetértek... nagyon jó edző VdB, de egy Barcelona-többlettel rendelkező keretet kapott, mégis totálisan idegen rendszerbe kényszerítette őket, egyszerűen ehhez a csapathoz az ő stílusa nem illett/illik...Leomessi14 írta:
Arrol,hogy nezd meg,hogy jatszik a valogatott amiota o a Szovetsegi kapitany.Jo Vb-t nyertek,de hasonlitsd ossze a 2008-as Eb gyoztes csapattal,vagy ezzel az U21-el.
Jatekban eg es fold a kulonbseg,es igen a Vb-n egy hihetetlen sz*r antifocival nyertek,az mar nem az ok bajuk,hogy mas se volt jobb...
Es igen, a spanyoloknak szurkoltam,csak ez nem az a csapat volt,amit a 2008-as Eb-n megszerettem meg Aragonessel.
Arrol,hogy nezd meg,hogy jatszik a valogatott amiota o a Szovetsegi kapitany.Jo Vb-t nyertek,de hasonlitsd ossze a 2008-as Eb gyoztes csapattal,vagy ezzel az U21-el.visca el barca írta: kidobni vicente del bosquet? te mirol beszélsz ember?
kidobni vicente del bosquet? te mirol beszélsz ember?Leomessi14 írta:Atyam,milyen kemenyen nyomjak ezekJoga Bonito!Asszem 2014-es VB fantasztikus lesz,ha kidobjak VDB-t es osszeerik egy jo Brazil valogatott.
TT írta:Deulofeu...http://www.youtube.com/watch?v=Z03vk3Lk ... ture=feedu
Atyam,milyen kemenyen nyomjak ezek
Jeffrén az angolok elleni meccsen még kezdő volt, de nem nyújtott valami maradandót. Bojannak volt most az a jó passza, de utána csak erőlködött. Nem mondom, hogy könnyű ilyen kevés idő alatt felpörögni, de így nem is reális, hogy Adrián helyett játsszon.Fecooo írta:leírtam, h sztem miért nem játszanak a csatáraink, persze lehet, h tévedek...
mindenesetre biztos bennem van a hiba, de lövésem sincs, h miért Herrera a kezdő... lehet szidni Bojant, de többet mutatott annál a srácnál, pedig alig volt pályán...
Mindketten bizonyították, hogy van helyettük jobb. Jeffren kezdett az angolok ellen, egy párharcot nem nyert meg. Helyette jött Muniain, a gyerekben 18 évesen több van, mint Jeffrenben valaha lesz. Bojan meg amit lehetett, el is rontott, csetlett-botlott ha kiugratták, ha magának csinálta akkor meg lelátó (annak is a teteje).Fecooo írta:mondjuk nem csoda, h se Bojan, se Jeffrén nem játszik, 4-5-1-es felállásban léptek pályára, egy csatárral, tehát még véletlenül sem "spanyolos" a formáció...
egyébként nem tudom, miért van előrébb a rangsorban Ander Herrera, a srác lőtt asszem két gólt, de semmi extra... (ráadásul az első inkább kezezés volt...)
Thiago meg egy másik dimenzió...
Azért U21-s szinten a kontraszt még nagyobb.gergo9 írta:Thiago-ról nekem az első csapatban is lejött hogy brutális sebbeséggel irányít.![]()
![]()
Persze, mindenképp kell neki, csak már korábban meg kellett volna lépni, mert hiába klisé, de tényleg irtó fontosak ebben a korban hogy játsszon az illető.gergo9 írta:Bojannak azért ezt kemény lehet elviselni mondjuk 2008 tavasza után, ugye berobban az első csapatba, atomfiatalon válogatott lesz. Ezt összehasonlítva a mostani helyzetével ég és föld.
Kell neki a környezetváltozás , muszáj. Talán nem lesz akkora nyomás mint itt.
Szerintem az a képlet, ami mindegyik válogatottnál van(kéne hogy legyen): az kezd aki játékban van egész évben a klubcsapatánál.Fecooo írta:leírtam, h sztem miért nem játszanak a csatáraink, persze lehet, h tévedek...
mindenesetre biztos bennem van a hiba, de lövésem sincs, h miért Herrera a kezdő... lehet szidni Bojant, de többet mutatott annál a srácnál, pedig alig volt pályán...
Nekem is tetszett, de hogy jobban passzol? Kevesen passzolnak nála jobban a világon, Montoya nem tartozik közéjük.tiva írta:Dicserjük meg Montoyat is, ö is szenzaciosan jatszott! Nem olyan gyors mint Alves, de ugyanolyan jol cselez, jobban passzol es szerintem hatul megbizhatobb!