Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tudom, hogy nézed te a MU-meccseket...Barcaman1993 írta:Smalling egy vicc. Jópárszor láttam játszani és mindig egy dolog jutott eszembe: Egy ilyen technikailag képzetlen játékos, hogy fér be egy MU-ba (még a keretbe is)? Ráadásul fejben sincs nagyon a toppon. A másik csávót, Phil Jonest viszont elfelejtettem.Barcaman14 írta:Smalling azért nem csak rohangál a pályán. Simán lehet rá számítani. Plusz most igazolták le Phil Jonest, aki szintén nagy jövő előtt áll. Nem véletlen fizettek érte közel 20 millió fontot. Szóval megvannak ott oldva a védő gondok szvsz.
Smalling egy vicc. Jópárszor láttam játszani és mindig egy dolog jutott eszembe: Egy ilyen technikailag képzetlen játékos, hogy fér be egy MU-ba (még a keretbe is)? Ráadásul fejben sincs nagyon a toppon. A másik csávót, Phil Jonest viszont elfelejtettem.Barcaman14 írta:Smalling azért nem csak rohangál a pályán. Simán lehet rá számítani. Plusz most igazolták le Phil Jonest, aki szintén nagy jövő előtt áll. Nem véletlen fizettek érte közel 20 millió fontot. Szóval megvannak ott oldva a védő gondok szvsz.
Smalling azért nem csak rohangál a pályán. Simán lehet rá számítani. Plusz most igazolták le Phil Jonest, aki szintén nagy jövő előtt áll. Nem véletlen fizettek érte közel 20 millió fontot. Megvan oldva szvsz a védelem, de ezt inkább a MU fanok tudnák megerősíteni vagy éppen cáfolni.Barcaman1993 írta: Sztem a Mu-ba elférne még 1 középső védő. Vidic-Ferdinand duó nagyon jó, de ha vmelyikőjük kidől, akkor ilyen Smalling gyerekek rohangálnak a pályán. Evanst most nem tudom hova tegyem. Emlékszem Piquével mekkora tehetségek voltak pár éve, de Evans nem fejlődött annyit, mint amennyit mondjuk Gerard barátunk. Bár mondjuk Piqué fejlődése sem volt vmi gyenge. Nevet nem tudnék mondani, de gy rutinos róka elférne.
Smallingot nagy tehetségnek tartják a United drukkerek Evans szerintem nem egy nagy eresztés, viszont most igazolták le Phil Jonest így már 5en vannak két posztra, elég kell ,hogy legyenBarcaman1993 írta:Sztem a Mu-ba elférne még 1 középső védő. Vidic-Ferdinand duó nagyon jó, de ha vmelyikőjük kidől, akkor ilyen Smalling gyerekek rohangálnak a pályán. Evanst most nem tudom hova tegyem. Emlékszem Piquével mekkora tehetségek voltak pár éve, de Evans nem fejlődött annyit, mint amennyit mondjuk Gerard barátunk. Bár mondjuk Piqué fejlődése sem volt vmi gyenge. Nevet nem tudnék mondani, de gy rutinos róka elférne.Barcaman14 írta:Még De Gea ügyét kell megoldani, plusz szerintem nem ártana egy középpályás erősítés sem főleg Scholes visszavonulásával.
Sztem a Mu-ba elférne még 1 középső védő. Vidic-Ferdinand duó nagyon jó, de ha vmelyikőjük kidől, akkor ilyen Smalling gyerekek rohangálnak a pályán. Evanst most nem tudom hova tegyem. Emlékszem Piquével mekkora tehetségek voltak pár éve, de Evans nem fejlődött annyit, mint amennyit mondjuk Gerard barátunk. Bár mondjuk Piqué fejlődése sem volt vmi gyenge. Nevet nem tudnék mondani, de gy rutinos róka elférne.Barcaman14 írta:Még De Gea ügyét kell megoldani, plusz szerintem nem ártana egy középpályás erősítés sem főleg Scholes visszavonulásával.
30 éves a tag, ami elvileg nem jelenti azt, hogy vége lenne a karrierjének, de a térdsérülése krónikus, 4 év alatt játszott egy szezonnyi meccset Manchesterben és ha ott nem tudták összefoltozni, akkor máshol sem fogják.LG írta:Hargreaves-nak véget ér a pályafutása??? Azt hittem, h fiatalabb a tag. Vagy olyan komoly sérülései voltak/vannak?
Hargreaves-nak véget ér a pályafutása??? Azt hittem, h fiatalabb a tag. Vagy olyan komoly sérülései voltak/vannak?miihii írta:De Gea még nem tuti.Az U21-es VB végéig nem foglalkozik az igazolási ügyekkel,tehát jövő héten már talán lesz vmi fejlemény.Game90 írta:
Meg néhány kérdés:
De Gea leigazolása már 100%-os?
Hargreaves él még?
Mi lesz Berbatovval? Hiába lett gólkirály, SAF nem igazán kedveli őt.
Hargreaves éldegél,de már nem hosszabbított vele szerződést a MU,uh könnyen előfordulhat h véget is ér ezzel a pályafutása.
Berba pedig állítólag hamarosan tárgyalóasztalhoz ül a MU-val,h most akkor mi a pálya.
De Gea még nem tuti.Az U21-es VB végéig nem foglalkozik az igazolási ügyekkel,tehát jövő héten már talán lesz vmi fejlemény.Game90 írta:
Meg néhány kérdés:
De Gea leigazolása már 100%-os?
Hargreaves él még?
Mi lesz Berbatovval? Hiába lett gólkirály, SAF nem igazán kedveli őt.
Young tényleg jó vétel, főleg ennyi pénzért. Azért a Valencia-Young-Nani szélsőtrió nagyon erős. A kérdés, hogy mennyire fogja őket forgatni SAF. Bár én azt is el tudom képzelni, hogy Nanit középre tolja, és akkor egyszerre lennének a pályán.Game90 írta:Ideje volt már egy nagycsapatba igazolnia.csdewl írta:A MU szerzôdtette Ashley Young-ot 16m -ért .5 évig.
Sajnos nagy igazolás, Arsenalban is szívesen elnéztem volna, legalább Walcottnak lett volna egy vetélytársa a futópályán16 millió elég jó ár érte, mondjuk jövőre lejárt volna a szerződése. Nanival majd megküzdenek a balszélső posztért, kb. hasonló képességű a két játékos.
A 2006/07-es szezon óta csak Cesc Fabregas (60) adott több gólpasszt, mint Ashley Young (44).
Arsenalnál megint megy a tökölés, de végülis ráérünk...ManCity első igazolása Aly Cissokho lehet. Minek, ha már ott van Kolarov?
Ideje volt már egy nagycsapatba igazolnia.csdewl írta:A MU szerzôdtette Ashley Young-ot 16m -ért .5 évig.
A végén nehogy összekeverje a vízbe a bólyával.Game90 írta:Fabregas új csaja:
http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/f ... k-2082541/
Falcao lehet megy Chelsea-ba azt olvastam sporthíradón.ab1daL írta:Én azért még megnéztem volna Villas-Boast a BL-ben a Portoval. Kíváncsi leszek visz-e valakit/valakiket magával a Chelseahez.
u.i.: bár azért még kivárom hova igazol, lehet bejelenti Moratti, hogy megszerezte az Internek Boast, de tényleg az utóbbi napokban arról szóltak a hírek, hogy a Chelsea megszerzi magának. Esetleg Mahacskala?
Arsenal szempontból nem rossz ez a sorsolás, kivéve az augusztust...Newcastle idegenben, BL-selejtező, Liverpool otthon, BL-selejtező, ManUnited idegenben.lluisllach89 írta:Itt pedig a 6 nagy- MU, Arsenal, Chelsea, Pool, City, Spurs - egész éves sorsolása:
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... ter-united
Fortuna nem nagyon segítette a Spurst...1. Everton 2. united 3. City... hát...lluisllach89 írta:Itt pedig a 6 nagy- MU, Arsenal, Chelsea, Pool, City, Spurs - egész éves sorsolása:
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... ter-united