2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
hát nyilván nem veszít azért sokat,mert a befejezést tudja.lui1698 írta:Hát én úgy vagyok vele, hogy a régiek közül bármelyiket bármikor megnézem szívesen. Ha látom, hogy megy tv-ben (pl. 2 hete láttam kb.) simán végig nézem.ozsimiki írta:Azért ez butaság, igaz,h a régi 3as az igazi, viszont ha időrendben akarod megnézni, akkor kezd az újjal. Azért a 3.rész, ami az új 3.része is egyben ugye, az hozza a régi 3as szintjét szerintem, és a legjobb rész az újkori 3asból.
Az újak nekem kicsit cgi-s erődemonstrációnak tűnnek, mint az Avatar.
Persze igaz, hogy a teljességhez látni kell azokat is, de nem veszít sokat aki csak a 4-5-6-ot nézi meg.
Nekem isozsimiki írta:Nagy kedvencem voltScooby Bent Bwoy írta:Elhunyt Peter Falk. 83 éves volt. RIPIsten Nyugosztalja!
Hát én úgy vagyok vele, hogy a régiek közül bármelyiket bármikor megnézem szívesen. Ha látom, hogy megy tv-ben (pl. 2 hete láttam kb.) simán végig nézem.ozsimiki írta:Azért ez butaság, igaz,h a régi 3as az igazi, viszont ha időrendben akarod megnézni, akkor kezd az újjal. Azért a 3.rész, ami az új 3.része is egyben ugye, az hozza a régi 3as szintjét szerintem, és a legjobb rész az újkori 3asból.
Nagy kedvencem voltScooby Bent Bwoy írta:Elhunyt Peter Falk. 83 éves volt. RIP
Egyrészt shame on you h még nem láttad, másrészt ha első alkalom, akkor én a helyedben olyan sorrenben nézném, ahogy megjelent...messideco írta:Melyik Star-Wars trilógiát érdemes megnézni elsőre? A régit vagy az újat?
Azért ez butaság, igaz,h a régi 3as az igazi, viszont ha időrendben akarod megnézni, akkor kezd az újjal. Azért a 3.rész, ami az új 3.része is egyben ugye, az hozza a régi 3as szintjét szerintem, és a legjobb rész az újkori 3asból.lui1698 írta:Én azt mondom nézd meg a régi trilógiát, az új filmeket meg felejtsd el.messideco írta:Melyik Star-Wars trilógiát érdemes megnézni elsőre? A régit vagy az újat?![]()
Én azt mondom nézd meg a régi trilógiát, az új filmeket meg felejtsd el.messideco írta:Melyik Star-Wars trilógiát érdemes megnézni elsőre? A régit vagy az újat?
filmben tényleg gagyik, könyvben mindkettő nagyon joScooby Bent Bwoy írta:Nemrég néztem két SK könyvből készült adaptációt, habár a könyveket nem olvastam, de a filmek nem voltak rosszak, igaz egyik se lett a kedvencem:
A rémkoppantók-ezt már régebben is láttam
Langolierek-Az idő fogságában
azt fiszem talán az egyetlen olyan kinghez kapcsolható movie, aminek nincs könyv verziójaScooby Bent Bwoy írta:Ja, és egy aminek nagyon tetszett a hangulata, ha jól emlékszem 6 részes volt Az évszázad vihara, szintén SK.
Ez igaz, hihetelen feje volt...Zaen írta:Jó hát az igaz, hogy a 3 részes jobban visszaadta a könyvet, viszont mint film jóval gyengébb mint a Kubrick féle. A színészi játék iszonyat gyenge a főszereplőtől szvsz., a Danny-t játszó srác "pocok arcától" pedig a mai napig kiráz a hideg ha rá gondolok.
Azért elég sok mindenben volt eltérés a Kubrick féle Ragyogásnal. Nam azt modnod, hogy rossz vt, de mivel olvastam a könyvet más volt.visca el barca írta:A titkos ablakra irtam, hogy más a végebence-barca írta:
Konkrétan a Jack Nicholsonos ragyogás mindenben más...
A 3 részes SK által rendezett? filmsorozat...na az visszadta a könyvet...
Titkos ablaknál meg kezdjük ott, h már a cím is más, legalábbis lerövidített...![]()
amugy aragyogással kapcsolatban olyan marh nagy eltérés nem rémlik. a könyvben jack folyamatosan hulyul meg (ez a nagy a konyvben), a filmben meg már az elejetol zakkant kissé...
3 részes SK sorozat kapcsán nem tudom melyikről beszélsz, én nem emlékszem ilyenre...
viszont a 4 részben megcsinált végítélet egy az egyben a könyvet adja vissza
A titkos ablakra irtam, hogy más a végebence-barca írta:Konkrétan a Jack Nicholsonos ragyogás mindenben más...visca el barca írta:Zaen írta:bár lehet könyvben máshogy végződik, megesett már ez SK könyvek filmadaptációiban (lsd. Ragyogás).
igen máshogy végződik... konkrétan sehogy
én nem értem minek egy teljesen más véget írni egy filmhez, mint ami a könyvben van... ugyanilyen elcseszett a titkos ablak is..
A 3 részes SK által rendezett? filmsorozat...na az visszadta a könyvet...
Titkos ablaknál meg kezdjük ott, h már a cím is más, legalábbis lerövidített...
Konkrétan a Jack Nicholsonos ragyogás mindenben más...visca el barca írta:Zaen írta:bár lehet könyvben máshogy végződik, megesett már ez SK könyvek filmadaptációiban (lsd. Ragyogás).
igen máshogy végződik... konkrétan sehogy
én nem értem minek egy teljesen más véget írni egy filmhez, mint ami a könyvben van... ugyanilyen elcseszett a titkos ablak is..
Zaen írta:bár lehet könyvben máshogy végződik, megesett már ez SK könyvek filmadaptációiban (lsd. Ragyogás).
Ha esetleg tényleg úgy döntenél (mellesleg rosszulozsimiki írta:ha röhögős, ívós filmezős buli lesz, szerintem a legjobb tényleg vmi szánalmas film, válassz az alábbiak közül:messibarca írta:ok , rendben , köszönöm a választ csdewl, akkor keressek valami más filmet.
garantált a szétesésZaen írta:
Nagyon rossz filmek, olykor kifejezetten szórakoztató "kommentárral"
Csak, hogy a számomra legjobbakat (persze negatív értelemben) megemlítsem:
- Versus (másfél órányi videó van róla)
- Maszk fia
- Bigyó felügyelő 2
- Eszement Freddy
- Kis Vuk (a magyar "remek")
- A rettegés éjszakái
- Leépített szépség (legrosszabb CGI ever...)
- Ie. 100 millió (Asylum produkció - ennyi elég is róla szerintem)
- A Yeti bosszúja
- Mega Cápa vs. Gigászi polip (ezt már pl. adták a Film+ -on)
- Vámpírok alkonya (egyik kedvencem)
Igen, tényleg a vége (én olyan hangulatban néztem, hogy sokkolt anno), és néhol a színészi játék miatt érdemes mindenképp megnézni egyszer. Viszont azért vannak benne apróbb hibák, a CGI se tól jó, és a vége is eléggé megosztja a közönséget. Van akik szerint brilliáns, és van akik szerint szörnyű.geridoss írta:Megnéztem most A köd című filmet. Mit ne mondjak, másodjára is óriási csavarnak tűnik a vége... Egyszerűen zseniális a maga elmebeteg módján persze.. De ez az ember tényleg egy zseni.
ha röhögős, ívós filmezős buli lesz, szerintem a legjobb tényleg vmi szánalmas film, válassz az alábbiak közül:messibarca írta:ok , rendben , köszönöm a választ csdewl, akkor keressek valami más filmet.
garantált a szétesésZaen írta:
Nagyon rossz filmek, olykor kifejezetten szórakoztató "kommentárral"
Csak, hogy a számomra legjobbakat (persze negatív értelemben) megemlítsem:
- Versus (másfél órányi videó van róla)
- Maszk fia
- Bigyó felügyelő 2
- Eszement Freddy
- Kis Vuk (a magyar "remek")
- A rettegés éjszakái
- Leépített szépség (legrosszabb CGI ever...)
- Ie. 100 millió (Asylum produkció - ennyi elég is róla szerintem)
- A Yeti bosszúja
- Mega Cápa vs. Gigászi polip (ezt már pl. adták a Film+ -on)
- Vámpírok alkonya (egyik kedvencem)