Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt talán a holnapi verseny végéig megtarthattad volnadaffy írta:F1 1 - 0 Fia
Ez mégis miben nyilvánult meg?Bob_Marley írta:Nagyon jó kis időmérő volt!
Q1et igaz lágyon, de Massa hozta.Tocy írta:Q1-Q2-Q3
Így van!ozsimiki írta:Ami az időmérőt illeti, az első állast megkapta ez a s.arkeverő FIA, remélem Silverstone után a K.O.-t is.
1.Vettel
2.Webber
3.Hamilton
4.Alonso
5.Massa
6.Button
7.Rosberg
8.Schumi
9.Heidfeld
10.Sutil
ez is igaz, de ha ott lesz Vettel seggébe egész végig, nem hinném, h bírná a nyomást Vettel, vagy ő hibázna vagy Alonso lenne agresszívabb és "dupla vagy semmi" alapra menne.Matyiaguero, azért azt is nézzük,hogy melyik pálya az. Mert nem egy Sepang,vagy Spa,vagy Kanada, ahol olyan könnyen lehet előzni. (Ha Alo Vettel előtt lenne részhez...)
Egyébként kijárna Alonsonak és Ferrarinak is márKralo írta:Tegyük hozzá, hogy ha a boxkiállások is jól jönnek ki, és a gumikkal sem lesz gáz... Idén ezek a tényezők is mumusai voltak Alonak.S.Agüero írta: szerk.: én benne lennék egy ilyen sorrendben az időmérőn is és akkor meglátnánk mit tud kezdeni Alonso Vettellel ha ott van előtte az egész versenyen és nincs eső.![]()
Ettől függetlenül reménykedek, hogy összeáll most a kép, és akkor biztos vagyok, hogy nem lesz egész versenyen Vettel előtte.
Ideje lenne Valenciában, hazai közönség előtt megszerezni az idei elsőt.
Tegyük hozzá, hogy ha a boxkiállások is jól jönnek ki, és a gumikkal sem lesz gáz... Idén ezek a tényezők is mumusai voltak Alonak.S.Agüero írta: szerk.: én benne lennék egy ilyen sorrendben az időmérőn is és akkor meglátnánk mit tud kezdeni Alonso Vettellel ha ott van előtte az egész versenyen és nincs eső.![]()
Hangsúlyozhatod, színezheted, ez akkor sem új dolog. Ennek a Red Bullnak már év elején a körmére kellett volna nézni. Mást vártak gondolom a fentiek. Azt várták, hogy ez így jó lesz, mert a nagy csapatok év közben szoktak húzni még nagyokat, vagy hiperszuper gyorsan kopiznak. Nem jött be, ezért újratervezés (szerk.: a módja moslék, de ez is jellemző). Ennyi a történet.ozsimiki írta: Viszont amit kihangsúlyoztam, év közben egy addig mindenki által elfogadott szabályt, változtatnak meg, immáron 2őt is rövid időn belül, na ilyenre pedig nem volt példa,és még felháborítóbb. És szerintem ha ez a jövő zenéje, akkor mint F1, már nem igen létezik. A csapatok, mérnökök, versenyzők bábok lesznek a FIA színpadán, és utóbbi írja a sorokat majd.
Akkor (talán) utoljára :Kralo írta:Miki!
Nem értem, miért vagy meglepődve és felháborodva. Erről szólnak a szabályváltozások évek (Schumi-Ferrari unalmas korszak) óta.
Egyébként korai megijedni, nem hinném, hogy veszélybe kerül Vettel vb címe. Van az autóban még tartalék szerintem.
Azért írtam,mert szerintem nem lehet függetleníteni attól,h hányan használjákScooby Bent Bwoy írta:Habár nem értek egyet én sem a szezon közbeni szabályváltoztatásokkal, de ez a példa pont jó ide, függetlenül attól, hogy hányan használják. Találtam róla egy cikket:ozsimiki írta: 2. esetnél CSAK A RÖNÓnak volt ilyen, itt erről szó sincsrossz példa
http://www.vezess.hu/forma1/tiltott_esz ... f1es/8073/
Úgy emlékszem, hogy a betiltás után estek vissza, de ebben nem vagyok biztos, már régen volt 2006.A végén azért összejött nekik...