Kralo írta:Miki!
Nem értem, miért vagy meglepődve és felháborodva. Erről szólnak a szabályváltozások évek (Schumi-Ferrari unalmas korszak) óta.
Egyébként korai megijedni, nem hinném, hogy veszélybe kerül Vettel vb címe. Van az autóban még tartalék szerintem.
Akkor (talán) utoljára :
nem azon lepődök és háborodok fel, hogy próbálják izgalmassá tenni, hogy ne legyen megint évekig tartó egyeduralom (bár függetlenül attól,hogy az utolsóban épp a legnagyobb kedvencem volt érintve, ez is az F1hez kellene,h tartozzon, ahogy régen is része volt, előbb-utóbb úgyis valaki ügyesebb lesz,nah de hagyjuk...), mert ez tényleg egy ideje nyomon követhető.
Viszont amit kihangsúlyoztam, év közben egy addig mindenki által elfogadott szabályt, változtatnak meg, immáron 2őt is rövid időn belül, na ilyenre pedig nem volt példa,és még felháborítóbb. És szerintem ha ez a jövő zenéje, akkor mint F1, már nem igen létezik. A csapatok, mérnökök, versenyzők bábok lesznek a FIA színpadán, és utóbbi írja a sorokat majd.
Mondom, azt még elnézem,és értem is vhol, ha egy-egy idény után megtesznek mindent hogy a következő ne legyen ilyen sima, az még talán el is fogadható. /tavalyi év vége óta ennek megfelelően fejlesztettek, fogalmuk sem volt róla,h a FIA csak úgy szabályokat módosít év közben/ De hogy közben nyúljanak bele, amikor már a csapatok nem tudnak reagálni, és esetleg aki abba ölte a millióit ,amit épp kényük kedvük szerint betiltanak csak úgy, és nem más területbe, az tehetetlen LEHET. (mert benne van,h nem érzik meg annyira, de akkor is ez a módszer számomra undorító)
Szóval tulajdonképp a következményektől függetlenül bélyegzem meg a FIA-t ezek kapcsán. Ez nem az F1 :S