Barça vs. Real - El Clásico
- ab1daL
- Director del Fútbol
Varane aláírt a Real Madridhoz!
Az lenne a kérdésem, hogy ő marad is Madridban, vagy kölcsönbe elmegy?
Az lenne a kérdésem, hogy ő marad is Madridban, vagy kölcsönbe elmegy?
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Igen a sértettség beszél belőle főleg, mert maradna ő habfehérben, sztem még a tuti padot is eltűrné a fizujáért. Amúgy ha a ygökérség a Realnal alapkövetelmény, akkor mit szóljak 1-2 Piqué vagy Valdes nyilatkozat után?Capon írta:Azon kívül, hogy teljes mértékben igaza van Gago-nak elég nagy gyökér lehet ő is, mondjuk ez alap követelmény lehet arrafelé.
Nyilván ha nem lenne már fél lábbal kint a csapatból egész más véleményen lenne.
és vigyorogva nézte,ahogy eladja a labdát és cseszett futni utána. az ilyenek miatt ül a lelátón.Boixos írta:emlékezzünk vissza gago megelégedetten vigyorgó búrájára, amikor véletlenül úgy alakult, h előttünk végeztek és sorfalat kellett állnunk a gyökereknek. onnantól vezetett az útja a szrdobálásig.
egy meglehetősen túlértékelt, jellemtelen gyerek.
-
- Llegenda del Barça
emlékezzünk vissza gago megelégedetten vigyorgó búrájára, amikor véletlenül úgy alakult, h előttünk végeztek és sorfalat kellett állnunk a gyökereknek. onnantól vezetett az útja a szrdobálásig.
PUYOL-XAVI-INIESTA
nem pep keze alatt,hanem xavi,ini,pedro,villa és messi mögött.bali 15 írta:Mennyibe, hogy Pep keze alatt egy Redondo lenne belőle?Másrészt pont a hozzá hasonló "tehetségeknek" köszönhető, hogy ennyivel előttük voltunk az elmúlt időkben.Very HappyVery Happy
bali 15 írta:Mennyibe, hogy Pep keze alatt egy Redondo lenne belőle?Másrészt pont a hozzá hasonló "tehetségeknek" köszönhető, hogy ennyivel előttük voltunk az elmúlt időkben.Very HappyVery Happy

Mennyibe, hogy Pep keze alatt egy Redondo lenne belőle?Másrészt pont a hozzá hasonló "tehetségeknek" köszönhető, hogy ennyivel előttük voltunk az elmúlt időkben.Very HappyVery Happy
- Capon
- Llegenda del Barça
Azon kívül, hogy teljes mértékben igaza van Gago-nak elég nagy gyökér lehet ő is, mondjuk ez alap követelmény lehet arrafelé.
Nyilván ha nem lenne már fél lábbal kint a csapatból egész más véleményen lenne.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Másrészt pont a hozzá hasonló "tehetségeknek" köszönhető, hogy ennyivel előttük voltunk az elmúlt időkben.MessiFan írta:Szerintem hazaküldik.
Annyira gyenge futballista hogy nagyon.. És még annyi esze sincs, hogy ne nyilatkozzon ilyet mikor már 4 éve a Real játékosa.

Ettől függetlenül azért jót mosolyogtam a nyilatkozatán.

Szerintem hazaküldik.
Annyira gyenge futballista hogy nagyon.. És még annyi esze sincs, hogy ne nyilatkozzon ilyet mikor már 4 éve a Real játékosa.
Nem szimpatikus nekem az ilyen, kifele áll a rúdja és egyből megered a nyelve, bezzeg ha számítanának rá, akkor ő lenne a megtestesült optimizmus.
buknának velecsdewl írta:Nálam Gago a nap embere![]()
Remélem valami jó csapathoz szerződik.
Nálam Gago a nap embere

"a Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
- LM10
- Director del Fútbol
"Lehet" a nyáron eladják?hady írta:„Ez a Barcelona a futballtörténelem legjobb csapata, amely jóval a Real Madrid előtt jár, még akkor is, ha a szurkolók ezt nem akarják elismerni” – fogalmazott határozottan, talán túl határozottan Fernando Gago...........![]()
![]()
![]()
...OKOS gyerek

„Ez a Barcelona a futballtörténelem legjobb csapata, amely jóval a Real Madrid előtt jár, még akkor is, ha a szurkolók ezt nem akarják elismerni” – fogalmazott határozottan, talán túl határozottan Fernando Gago...........
...OKOS gyerek

a kiemelt a lényeg. én is azt mondtam az elejétől fogva,valamint azt,hogy kiragadni a tömegből kb azért,mert a realba igazol,több,mint vicces. én is és más is visszarúgnék,ha bántanak. balhé volt a meccsen,melyből mindenki kivette a részét és röviden ennyi volna.LG írta: Épp, h megnéztem a többi képet, és ezért mondom azt, amit. Nem lép rá, de ez legkevésbé rajta múlik. Ha nem fogják le, elég csúnya dolgok történhettek volna.Más kérdés, h nem csak ő balhézott, de ez őt még nem menti fel.
Épp, h megnéztem a többi képet, és ezért mondom azt, amit. Nem lép rá, de ez legkevésbé rajta múlik. Ha nem fogják le, elég csúnya dolgok történhettek volna.daffy írta:LG írta:daffy írta:mert szerintetek az a láb a játékos fölött van,igaz?
szerintem pedig a földön és épp lép vele oldal irányban![]()
Általában korrekt dolgokat írsz, de ezt nem gondolhatod komolyan.
mert szerinted épp rálép? nézz meg még pár képet és videót,oszt látszik,hogy meg akarja rúgni,de a kép ezt nem bizonyítja,mert ott a láb közel sincs a földön lévőhöz,így meg sem tudná taposni

mert szerinted épp rálép? nézz meg még pár képet és videót,oszt látszik,hogy meg akarja rúgni,de a kép ezt nem bizonyítja,mert ott a láb közel sincs a földön lévőhöz,így meg sem tudná taposniLG írta:daffy írta:mert szerintetek az a láb a játékos fölött van,igaz?
szerintem pedig a földön és épp lép vele oldal irányban![]()
Általában korrekt dolgokat írsz, de ezt nem gondolhatod komolyan.![]()
daffy írta:mert szerintetek az a láb a játékos fölött van,igaz?
szerintem pedig a földön és épp lép vele oldal irányban

Általában korrekt dolgokat írsz, de ezt nem gondolhatod komolyan.

Én pl. biztos...albicelesteX írta:Felesleges ezen a képen is csámcsogni,mert ha most a Barca-ba tartana akkor mindenki mosdatná és szerintem nem taposni akar,ebben szinte biztos vagyok.Az,hogy madridba mi lesz vele az kérdőjel,ahogy mindenki az aki átjön dél-amerikából és a legnagyobb ígértként tartják számon.

Az elmúlt szezon alapján érthető is, h nem akarnak neki ennyi pénzt adni, mert finoman szólva sem volt toppon. Miattam vihetitek nyugodtan, csak a baj, h ő is elég nagy favágó.de rossi a real játékosa lehet. 6.5millás fizetési igényét a roma nem tudja megadni és a szerződése jövőre lejár. csak a real érdeklődik a játékosért. a vételár 10-15 millió közt lehet.

-
- Llegenda del Barça
Akkor linkelhetem a Marca-ról vagy a madridistáról is, ugyanis ott is megjelentek már.Ilúvatar írta:bence-barca írta:Új téma:
tilos linkelni NS -ról.
de nem arról volt eddig szó,hanem hogy a képen épp megtapossa-e vagy sem. a válasz NEM. ezek után szerintem nincs min vitázni. én is visszarúgtam volna,ha engem rugdosnak és talán itt mindenki más isS.Agüero írta: De figyelj már, Neymar körül is volt 3-4 ember aki nem akarta lerúgni hanem inkább őt akarta lefogni, hogy hagyja a fenébe. Szóval nem biztos, h mindenki lerúgná ilyenkor.
-
- Llegenda del Barça
Új téma:
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/re ... es-2083202
Állítólag Mou közölte Kakaval, hogy nem számít rá.
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/re ... es-2083202
Állítólag Mou közölte Kakaval, hogy nem számít rá.
- albicelesteX
- A Vadász
Ilyenkor olyan indulatok vannak,hogy nem biztos hogy tudunk uralkodni magunkon.Ennek ellenére a videóból kiderül,hogy nem megtaposni akarta szerintem hanem megrúgni csak elesett a pali.Ennyi.Dél-Amerikában ezeknek nem kerítenek nagy feneket. 

- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Brazília...sjay írta: Ilyen esetben én is lerúgtam volna, mondjuk egy focistának több fegyelmezés kell, mint nekem
Előfordulnak ott durvább dolgok is. Amúgy hihetetlen, hogy ennyit beszéltek egy ilyen esetről. Ettől még nem biztos, hogy Európában is Street Fightert játszana minden meccsen. Az arca az tényleg nagy és valaki Robinhohoz hasonlította....nos nekem is ez a véleményem az ő személyéről.