Akkor Varane ára is akkor lesz végleges, amikor eladjuk? Teszem azt, ha egyszer pár év múlva sikerül eladni 15 milláért, akkor -5 misiért vettük? vagy mi?Pont hogy 10 milla volt ő is, mivel 15-ért "visszaadtuk".

Akkor Varane ára is akkor lesz végleges, amikor eladjuk? Teszem azt, ha egyszer pár év múlva sikerül eladni 15 milláért, akkor -5 misiért vettük? vagy mi?Pont hogy 10 milla volt ő is, mivel 15-ért "visszaadtuk".
Azt hiszem , hogy 25 milláért vettük.ab1daL írta:Pont hogy 10 milla volt ő is, mivel 15-ért "visszaadtuk".LG írta:Nem hallottam még a gyerekről, de pl. anno az ukrán gyerekről sem, aki nálunk volt, és ő ugye pl. sokkal drágább volt, úgyhogy nem.Rivaldo11 írta: Varaneért 10 milla nem sok egy kicsit amúgy...?
Ugye tudod, h ez így nem igazán állja meg a helyét.ab1daL írta: Pont hogy 10 milla volt ő is, mivel 15-ért "visszaadtuk".
Pont hogy 10 milla volt ő is, mivel 15-ért "visszaadtuk".LG írta:Nem hallottam még a gyerekről, de pl. anno az ukrán gyerekről sem, aki nálunk volt, és ő ugye pl. sokkal drágább volt, úgyhogy nem.Rivaldo11 írta: Varaneért 10 milla nem sok egy kicsit amúgy...?
Nem hallottam még a gyerekről, de pl. anno az ukrán gyerekről sem, aki nálunk volt, és ő ugye pl. sokkal drágább volt, úgyhogy nem.Rivaldo11 írta: Varaneért 10 milla nem sok egy kicsit amúgy...?
Szép is lenne... legyen így ahogy mondod. Bár sztem ebben az évben akkor is kölcsön kéne adni egy kisebb hispán csapathoz. Csak hogy szokja a focitdaffy írta:carvalhoban még 1 év van kb,garay távozik,albiolt pedig nem nehéz megelőzni a sorban. tehát 1 év múlva akár kezdő is lehetne,de 1. csere mindenképpaltercore írta:Ha van esze a vezetőségnek akkor kölcsönbeadják még 1 évre. Én azon gondolkoztam, miközben nézegettem a képeket a szerződésaláírásról, hogy vajon, mikor odaírja a nevét a lap aljára, tisztában van e vele, hogy valószínűleg tönkrement a karrierje?? merthogy állnak előtte a sorban jópáran (Carvalho, Pepe, Albiol, Garay) és nem hiszem, hogy sok lehetőséghez fog jutni szerencsétlen... :Sab1daL írta:Varane aláírt a Real Madridhoz!
Az lenne a kérdésem, hogy ő marad is Madridban, vagy kölcsönbe elmegy?
carvalhoban még 1 év van kb,garay távozik,albiolt pedig nem nehéz megelőzni a sorban. tehát 1 év múlva akár kezdő is lehetne,de 1. csere mindenképpaltercore írta:Ha van esze a vezetőségnek akkor kölcsönbeadják még 1 évre. Én azon gondolkoztam, miközben nézegettem a képeket a szerződésaláírásról, hogy vajon, mikor odaírja a nevét a lap aljára, tisztában van e vele, hogy valószínűleg tönkrement a karrierje?? merthogy állnak előtte a sorban jópáran (Carvalho, Pepe, Albiol, Garay) és nem hiszem, hogy sok lehetőséghez fog jutni szerencsétlen... :Sab1daL írta:Varane aláírt a Real Madridhoz!
...aki most az egyszer igazat szólt...Boixos írta:emlékezzünk vissza gago megelégedetten vigyorgó búrájára, amikor véletlenül úgy alakult, h előttünk végeztek és sorfalat kellett állnunk a gyökereknek. onnantól vezetett az útja a szrdobálásig.
egy meglehetősen túlértékelt, jellemtelen gyerek.
Ha van esze a vezetőségnek akkor kölcsönbeadják még 1 évre. Én azon gondolkoztam, miközben nézegettem a képeket a szerződésaláírásról, hogy vajon, mikor odaírja a nevét a lap aljára, tisztában van e vele, hogy valószínűleg tönkrement a karrierje?? merthogy állnak előtte a sorban jópáran (Carvalho, Pepe, Albiol, Garay) és nem hiszem, hogy sok lehetőséghez fog jutni szerencsétlen... :Sab1daL írta:Varane aláírt a Real Madridhoz!
Igen a sértettség beszél belőle főleg, mert maradna ő habfehérben, sztem még a tuti padot is eltűrné a fizujáért. Amúgy ha a ygökérség a Realnal alapkövetelmény, akkor mit szóljak 1-2 Piqué vagy Valdes nyilatkozat után?Capon írta:Azon kívül, hogy teljes mértékben igaza van Gago-nak elég nagy gyökér lehet ő is, mondjuk ez alap követelmény lehet arrafelé.
Nyilván ha nem lenne már fél lábbal kint a csapatból egész más véleményen lenne.
és vigyorogva nézte,ahogy eladja a labdát és cseszett futni utána. az ilyenek miatt ül a lelátón.Boixos írta:emlékezzünk vissza gago megelégedetten vigyorgó búrájára, amikor véletlenül úgy alakult, h előttünk végeztek és sorfalat kellett állnunk a gyökereknek. onnantól vezetett az útja a szrdobálásig.
egy meglehetősen túlértékelt, jellemtelen gyerek.
nem pep keze alatt,hanem xavi,ini,pedro,villa és messi mögött.bali 15 írta:Mennyibe, hogy Pep keze alatt egy Redondo lenne belőle?Másrészt pont a hozzá hasonló "tehetségeknek" köszönhető, hogy ennyivel előttük voltunk az elmúlt időkben.Very HappyVery Happy
bali 15 írta:Mennyibe, hogy Pep keze alatt egy Redondo lenne belőle?Másrészt pont a hozzá hasonló "tehetségeknek" köszönhető, hogy ennyivel előttük voltunk az elmúlt időkben.Very HappyVery Happy
Mennyibe, hogy Pep keze alatt egy Redondo lenne belőle?Másrészt pont a hozzá hasonló "tehetségeknek" köszönhető, hogy ennyivel előttük voltunk az elmúlt időkben.Very HappyVery Happy
Másrészt pont a hozzá hasonló "tehetségeknek" köszönhető, hogy ennyivel előttük voltunk az elmúlt időkben.MessiFan írta:Szerintem hazaküldik.
Annyira gyenge futballista hogy nagyon.. És még annyi esze sincs, hogy ne nyilatkozzon ilyet mikor már 4 éve a Real játékosa.
buknának velecsdewl írta:Nálam Gago a nap embere![]()
Remélem valami jó csapathoz szerződik.
"Lehet" a nyáron eladják?hady írta:„Ez a Barcelona a futballtörténelem legjobb csapata, amely jóval a Real Madrid előtt jár, még akkor is, ha a szurkolók ezt nem akarják elismerni” – fogalmazott határozottan, talán túl határozottan Fernando Gago...........![]()
![]()
![]()
...OKOS gyerek