2011.06.28. 15:24:51
Thiagotól nyilván nem azt kell várni, hogy jövőre szorítsa ki a kezdőből Init, de neki ez lehet az az év amikor kiderül mi is van benne igazán. Most dobbanthat, ha megkapja a lehetőséget. Ehhez játszania kell és akik szerint el kellene adni Keitát, ha jön Cesc nem hiszem, hogy azért mondják mert nem szimpi, de 3 ilyen kp cserének kioltja egymást. Ráadásul találóan leírták alább, hogy mennyit változik a játékunk Keita becserélésével. Talán az egyik legfontosabb poszt a játékunkban és jobban elnéznék ott egy olyan játékost, aki ha kell meghúzza és nem csak 2 méterre passzol, vagy felmegy fejelni. Thiagoból egy kivételes játékos lehet, aki hosszú időre megoldhatná a Xavi után maradó űrt. Hiába megyünk 3 fronton nem hiszem hogy 4 csere kellene a kp-ra. Pep ráadásul nem az az edző aki egy félidőt vagy 30-40 perceket ad egy cserének.
Keita eladása mellett én azért vagyok (persze csak ha érkezik Cesc) mert nélkülözhető, sőt sztem nélkülözendő a szezonra és még idén viszonylag jó áron el tudnánk adni.
A legfontosabb viszont a csatárkérdés. Nagyon kellene Alexis és ha tényleg ilyen elkötelezett, nagyon fog hajtani szvsz. Nem hiszem hogy rosszul járnánk vele. Igaz, hogy drága, de sajna ilyen a piac. Ha Coentrao 30, Varane 10 milla és lehet folytatni, akkor sajna Sanchez is 30+8/10. Valaki kell oda, és ha vki jön akkor az minőségi legyen. Amúgy nem tudja valaki mi az 10 milla bónusz. Mitől függ pontosan? Játékperc, rúgott gól, hány fronton játszik?
Most belső védő nem kell, még ha Maxwell és Milito távozik is. Középen tud játszani a stabil 2 után Fontás,Abidal, Masch esetleg Busi. Abidalt pótolhatja addig Adriano. Jövőre kell inkább vki a kapitány helyére. Egy Thiago Silva-t vagy David Luizt elnézegetnék, de inkább maradjunk a földön.
Forca Barca!!!!