Csak szerettem volna egy füzetet írni a barcáról de akkor mindegy.Külön öröm hogy ilyen segítőkész barcadrukker társaim vannakCharlie írta:komolyan mondom,megáll az ember esze hogy milyen emberek vannak![]()
C.

Csak szerettem volna egy füzetet írni a barcáról de akkor mindegy.Külön öröm hogy ilyen segítőkész barcadrukker társaim vannakCharlie írta:komolyan mondom,megáll az ember esze hogy milyen emberek vannak![]()
C.
Pedig van egy olyan rossz érzésem hogy kifogja...Bár remélem nem lesz igazam...Fernando írta:Rijkaard nem hírdetett csapatot?
Ha Maxi-t kihagyja akkor tökönszúrom magam!
csababarca írta:Nem tud valki a barca elmúlt bajnokiairól egy kis leírást eljuttatni erre amaeil címre:rashid19@freemail.hu.,
Csak a felállás az eredmény és a góllövők kellenének.
Nem azzal van a bajom, hogy cserél, hanem azzal, hogy ezt a két játékost, akárhogy játszanak, szinte mindig lecseréli.BS írta:Bajnoki, BL, bajnoki, hétközi bajnoki... 1,5 hét alatt 4 meccs=sorozatterhelés. Szvsz ezért kell cserélni. Ellenük meg lehet tenni, nagyobb csapatok ellen nem.
tHxCharlie írta:Kaptunk 1 jogtalan tizit!A védő becsúszva szerelt,de Ronaldinho jó ütemben dobta magát.Theo írta:Mi ez a bírói segitség?nem lattam a meccset pLs vki mondja el h mi volt!:P
C.
Bajnoki, BL, bajnoki, hétközi bajnoki... 1,5 hét alatt 4 meccs=sorozatterhelés. Szvsz ezért kell cserélni. Ellenük meg lehet tenni, nagyobb csapatok ellen nem.antiimperialista írta:Tegnap este tudtam videóról visszanézni a meccset, szerintem jól játszott a csapat, ha nincs a tizenegyes, akkor is meg lett volna a győzelem. Jó lenne jobb százalékban értékesíteni a helyzeteket, Arnau jól védett, de ha jól emlékszem, leginkább a kötelező bravúrokat hozta, tehát nem is nagyon állították a támadók megoldhatatlan feladatok elé.
A bíró katasztrófa volt, a mezőnyben történő szabálytalanságoknak legalább 50%-ánál nem fújt szabadrúgást, ezek a tévedések mindkét csapatot sújtották. A tizenegyes kamu volt, de olyan kamu, mint a Torgié a Werder Bremen ellen: zseniális ütemben esett, nem lehetett észrevenni, hogy nem történt szabálytalanság. Ja, a partjelzők is igen alacsony szintet képviseltek.
Ami nem tetszett, az rijkaard ténykedése volt. Miért kellett Rafát szünetben lecserélni, amikor nagyon jól játszott? Giuly is jó volt, őt miért vitte le? Persze hozzátenném, hogy nem is neki kellett volna kezdenie, hanem Messinek, ez is nagytudású rijkaard hülyesége. Eto'ot én nem bírom, mégis hibának tartottam lecserélni, mert most nagyon veszélyes volt, a gól pedig kellett volna. Persze a "mester" szerencséje, hogy Larsson aztán betalált.
és ez az, ami leginkább Murinnyónak köszönhető.Saint Germain írta:Igen, a kiscsapatok is feltünően jól szerepelnek. Ez azért lehet, mert a védekezésük sokkal szervezettebb, ami nem biztos hogy népszerűvé teszi a játékukat. Kezd teret hódítani az eredményesség mindenek felett, ami talán akadálya lehet a támadó focinak.