2005.10.28. 10:18:56
Tegnap este tudtam videóról visszanézni a meccset, szerintem jól játszott a csapat, ha nincs a tizenegyes, akkor is meg lett volna a győzelem. Jó lenne jobb százalékban értékesíteni a helyzeteket, Arnau jól védett, de ha jól emlékszem, leginkább a kötelező bravúrokat hozta, tehát nem is nagyon állították a támadók megoldhatatlan feladatok elé.
A bíró katasztrófa volt, a mezőnyben történő szabálytalanságoknak legalább 50%-ánál nem fújt szabadrúgást, ezek a tévedések mindkét csapatot sújtották. A tizenegyes kamu volt, de olyan kamu, mint a Torgié a Werder Bremen ellen: zseniális ütemben esett, nem lehetett észrevenni, hogy nem történt szabálytalanság. Ja, a partjelzők is igen alacsony szintet képviseltek.
Ami nem tetszett, az rijkaard ténykedése volt. Miért kellett Rafát szünetben lecserélni, amikor nagyon jól játszott? Giuly is jó volt, őt miért vitte le? Persze hozzátenném, hogy nem is neki kellett volna kezdenie, hanem Messinek, ez is nagytudású rijkaard hülyesége. Eto'ot én nem bírom, mégis hibának tartottam lecserélni, mert most nagyon veszélyes volt, a gól pedig kellett volna. Persze a "mester" szerencséje, hogy Larsson aztán betalált.