Persze, azért csak lekerekítettem az összeget, kizárólag a kiadásra.Barcaman1993 írta:Na végre valószínűleg vége a csatárkérdéseknek. Egy bajom van csak az igazolással. Jeffren árát miért csak 3 millában határozták meg? Elvileg olyan 8 milla körül ajánlott érte a Fulham és a Pool. Akkor inkább adjuk el nekik és akkor 5 milla még jön pluszba és a Pool azért elismertebb csapat, mint az Udinese. Jó lenne, ha ezen a héten Fabregas is itt lenneBobberto írta:http://barcanoticias.blog.hu/2011/06/29 ... ore3023656
Hoppácska27+13 milla, ebből 3 milla valószínűleg Jeffren játékjoga lehet. Nagyon bizonyítania kell a srácnak, de a DNS már behálózta.
![]()
Úgy tűnik így is marad pénz Fabre-ra. 40(kb) Sánchez + Fabre 39milla, az azért nem piskóta.A SPORT-on egyébként egyre többet cikkeznek ismét José Angelről. Vki tud erről vmit?
Szerk: Sztem Fabregasnál és Sancheznél így kéne számolni: 27+35=62. Csak azért mondom, mert ha 79-et számolsz, akkor 45+ a (Jeffren), Bojan, Milito? eladásából származó pénz tuti nem éri el a 79-et. Ezekkel az igazolásokkal csak az a baj, hogy most idén még nem olyan drága a játékos, de jövőre mikor ismét kell a pénz, akkor pluszba elmennek ilyen törlesztésekre.

Úgy tűnik lezárulnak a saga ügyek, de azért ezeket még finoman kell kezelni.
Angel szerintem ezek után még benne van, hogy jön. Aprópénz lenne és nagyon jó védőigazolás. Mind szélen és középen is megállja a helyet. Mindenhova jön egy "kis" vérfrissítés