Barcaman1993 írta:Tocy írta:Hát nem tudom, cseréljük egy Bojant Matával, meglátjuk fordított játékpercekkel és csapatban való helyzettel ki mit mutat...Mata a legfeleslegesebb igazolás ide. Nem értem, Sanchezzel mi a baj...jobb, mint Rossi, ezért több az ára is, ilyen egyszerű. Ha nem számítana az ár, te Rossit választanád? Én biztos nem...itt a legtöbb embernek az a baja a chileivel, hogy sokba kerül. Rossi nem? 30 millió euró, azért már majdnem egy Fabregast adnak, sőt 40ért Villát adtak...hol van Villától Rossi? Persze Sanchez még fiatal, nem sokat tett le az asztalra, de a tehetségét tekintve nem nagyon találunk nála jobbat. Igen, ő meg még többet ér, mint Villa? Tehetségét, benne rejlő potenciált nézve igen, eddigi eredményeit tekintve nem. De manapság már a tehetséget kell megfizetni, különben Pastore, Neymar, vagy akár Pato sem érne ennyit.
Hát én Rossit választanám gondolkodás nélkül. Azért azt se felejtsük el, hogy Rossi is csak 24 éves. Emellett 32 gólt lőtt, ami 9-cel több, mint amit Villa és 10-el, mint amit Pedro lőtt. Igazából nekem egy bajom van Sanchezzel, amit te is írsz, hogy nem azt kell megfizetni, hogy mennyit ér, hanem a tehetséget. És ez itt a baj. Rossi egy kész játékos, míg Sanchez "csak" tehetség és ha nem válik be akkor csomó pénzt kidobtál az ablakon. Egyébként azzal sem értek egyet, hogy egy Pastore, vagy egy Neymar is ilyen drága mikor ők se sok mindent mutathatnak fel.
Úgy látszik, nem sok mindenben értünk egyet
Rossi persze, kész játékos, épp ez az...benne nincs több. Sanchezben viszont jóval több van, messze túlszárnyalhatja az olaszt, Villát, Pedrot, Messin kívül minden csatárt. Más kérdés, hogy gólok tekintetében azonnal Rossit hoznám...de a játéka közel sincs olyan, mint chilei barátunké. Ez a nagy kérdés végülis...ide az kell, hogy valaki belődözze a ziccereket és kész? Hm...a Valenciában Villa is nagy százalékkal értékesítette a helyzeteit, ahogy Ibra is az Interben. Itt meg nem igazán megy ez a része. Mind1, nem győzzük meg egymást, az már tuti

Én Sancheznek örülnék a legjobban, de Rossit is díjaznám. Véleményem szerint jobban járunk a chileivel, és már most végtelenül szimpatikus, hogy elhajt minden más kérőt, csak a Barca érdekli, és ezt meg is mondja a csapatának.
Uff, én beszéltem